Vejledninger

Fix: Geforce Experience-fejlkode 0x0003

Flere Windows-brugere rapporterer, at de ikke længere kan bruge nogen funktion tilknyttet NVIDIA Experience, da softwaren går ned med fejlkoden 0x0003. I de fleste tilfælde ser berørte brugere “Noget gik galt. Prøv at genstarte din pc, og start derefter GeForce Experience. Fejlkode: 0x0003”Fejlmeddelelse med kun mulighed for at lukke dialogboksen. Problemet rapporteres at forekomme på Windows 7, Windows 8 og Windows 10.

Hvad forårsager NVIDIA Experience Error Code 0x0003?

Vi undersøgte dette særlige problem ved at se på forskellige brugerrapporter og de reparationsstrategier, der ofte bruges til at løse dette særlige problem. Som det viser sig, er der flere forskellige potentielle synder, der kan ende med at udløse denne særlige fejlmeddelelse:

 • Nvidia Telemetry har ikke tilladelse til at interagere med skrivebordet - Som det viser sig, kan dette særlige problem også opstå, hvis Nvidia Telemetry Container ikke har lov til at interagere med skrivebordet. Hvis dette scenarie er anvendeligt, kan du løse problemet ved hjælp af skærmbilledet Tjenester for at tillade interaktion med denne tjeneste.
 • Nogle obligatoriske Nvidia-tjenester kører ikke - Nvidia Display Service, Nvidia Local System Container og Nvidia Network Service Container er alle tjenester, der forårsager dette særlige problem, hvis de er deaktiveret. I dette tilfælde er du muligvis i stand til at løse problemet ved tvangsstart af tjenesterne.
 • Korrupt Nvidia-driver - I nogle tilfælde kan problemet opstå, hvis en eller flere drivere, der bruges af din GPU, er plettet af korruption. I dette tilfælde vil du være i stand til at løse problemet ved at geninstallere alle Nvidia-komponenter.
 • Glitched netværksadapter - Baseret på forskellige brugerrapporter kan denne særlige fejlmeddelelse også forekomme, hvis netværksadapteren sidder fast i en limbo-tilstand. Når dette sker, kan du løse problemet ved at udføre en Winsock-nulstilling (også kendt som en comms-geninstallation).
 • Windows-opdatering forstyrrede din GPU-driver - Vi fik flere rapporter med berørte brugere, der sagde, at problemet startede efter WU (Windows Update) installeret en opdatering automatisk. Hvis dette scenarie er relevant, kan du løse problemet ved at afinstallere de nuværende Nvidia-drivere og derefter automatisk installere den nyeste version.

Metode 1: Tillade, at Nvidia Telemetry-containeren interagerer med skrivebordet

Flere berørte brugere har rapporteret, at det lykkedes dem at løse problemet efter at have brugt skærmbilledet Tjenester for at sikre, at Nvidia Telemetry-tjenesten har lov til at interagere med skrivebordet og sikre, at tjenesten startes.

Efter at have gjort dette, de fleste brugere, der tidligere kæmpede med denne fejl i Nvidia Experience rapporterede, at problemet ikke længere opstod. Her er en hurtig guide til, hvordan Nvidia Telemetry-containeren kan interagere med skrivebordet:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Skriv derefter “Services.msc” inde i tekstfeltet, og tryk på Gå ind at åbne op for Tjenester Skærm. Hvis anmodet af UAC (brugerkontokontrol), klik Ja at give administrative rettigheder.
 2. Inde i Tjenester skærm, rul ned gennem listen over tjenester og find Nividia Telemetry Container. Når du ser det, skal du højreklikke på det og vælge Ejendomme.
 3. Inde i Ejendomme skærm af Nvidia Telemetry Container, vælg Log på fanen og sørg for, at feltet, der er tilknyttet Tillad, at service interagerer med desktop. Klik på ansøge for at gemme ændringerne.
 4. Gå tilbage til det forrige skærmbillede med listen over tjenester, og find følgende tjenester, højreklik på hver af dem og klik på Start for at sikre, at alle kører:

  Nvidia Display Service

  Nvidia Local System Container

  Nvidia Network Service Container

 5. Når hver tjeneste er aktiveret, skal du gentage den handling, der tidligere udløste fejlkoden 0x0003 og se om problemet er løst.

Hvis problemet stadig opstår, skal du gå ned til den næste metode nedenfor.

Metode 2: Geninstallation af hver Nvidia-komponent

Nogle berørte brugere har rapporteret, at problemet først blev løst, efter at de geninstallerede GeForce Experience sammen med hver Nvidia-driver. Efter at have gjort dette og genstarte deres computer, har nogle brugere rapporteret, atGeforce Experience-fejlkode 0x0003 var ikke længere forekommende.

Her er en hurtig guide til geninstallation af hver Nvidia-komponent for at løse problemet:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Skriv derefter “Appwiz.cpl” og tryk på Gå ind for at åbne skærmen Programmer og funktioner.
 2. Inde i Programmer og funktioner vindue, et klik på Forlægger at bestille alle installerede applikationer af deres udgiver.
 3. Når applikationerne er bestilt af udgiveren, skal du højreklikke på den første liste, der er offentliggjort af Nvidia Corporation og vælg Afinstaller. Gentag derefter denne proces med hvert element, der er offentliggjort af Nvidia Corporation fra denne liste.
 4. Gentag trin 3 med hvert Nvidia-program, som du i øjeblikket har installeret.
 5. Genstart computeren, og vent på, at den næste opstartssekvens er afsluttet.
 6. Ved næste systemstart skal du besøge dette link (her) og klik på Hent nu. Følg derefter vejledningen på skærmen til
 7. Når softwaren er installeret, installerer den automatisk de manglende drivere. Når de nye drivere er installeret, skal du genstarte din computer igen og se om problemet er løst.

Hvis problemet stadig opstår, skal du gå ned til den næste metode nedenfor.

Metode 3: Nulstilling af netværksadapteren

Flere berørte brugere har rapporteret, at Geforce Experience Error Code 0x0003error blev løst, efter at de nulstillede deres netværksadapters software til standardkonfigurationen. Denne procedure er også kendt som en "Winsock reset" eller en "comms reinstall".

Her er en hurtig guide til nulstilling af netværksadapteren:

Bemærk: Denne procedure finder anvendelse på Windows 7, Windows 8 og Windows 10.

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Skriv derefter “Cmd” og tryk på Ctrl + Skift + Enter for at åbne en forhøjet kommandoprompt. Når du bliver bedt om det af UAC (brugerkontokontrol), klik Ja at give Admin privilegier.
 2. Skriv følgende kommando i den forhøjede kommandoprompt, og tryk på Gå ind for at nulstille vores netværksadapterdriver:
  netsh winsock reset
 3. Når kommandoen er behandlet med succes, skal du genstarte din computer og se om problemet er løst ved næste systemstart.

Hvis problemet stadig opstår, skal du gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 4: Installation af den nyeste grafikdriver manuelt

Hvis alle ovenstående metoder ikke tillod dig at løse problemet, er chancerne for, at problemet skyldes en beskadiget GPU-driver, der kun kan rettes ved at geninstallere grafikdriveren manuelt. Flere berørte brugere har rapporteret, at dette fejl opstod ikke længere, efter at de udførte nedenstående trin.

Her er hvad du skal gøre for at installere de nyeste grafikdrivere manuelt:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Skriv derefter “Appwiz.cpl” og tryk på Gå ind at åbne Programmer og funktioner skærm.
 2. Inde i Programmer og funktioner skærm, find hver installation, der er udgivet af Nvidia, og højreklik på>Afinstaller for at fjerne enhver driver, der er knyttet til din GPU. Følg derefter vejledningen på skærmen for at fjerne driveren fra din computer.
 3. Når alle Nvidia-produkter er afinstalleret, skal du genstarte din computer.
 4. Besøg dette link ved næste opstart af computeren (her), og indstil din GPU-model, serie, operativsystemversion og sprog. Klik derefter på Søg for at finde den nyeste driverversion, der er tilgængelig til din GPU-konfiguration.
 5. Når download er afsluttet, skal du installere den nyeste driver ved at følge vejledningen på skærmen og se, om problemet er løst.

Metode 5: Oprettelse af en ny brugerkonto

Hvis alt andet mislykkes, og du ikke ser ud til at løse problemet. Som en sidste udvej kan du prøve at skab -en ny bruger konto med administrativt privilegier efter sletning alle Nvidia-relaterede applikationer og drivere. Når du har gjort det, skal du installere driverne og kontrollere, om problemet fortsætter.

Mærker Geforce
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found