Vejledninger

Fix: DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED

Fejlen "DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED" opstår normalt, når dit grafikkort ikke kan køre korrekt på din computer. Computeren mister kortvarigt kontakten med grafikkortet; deraf fejlen.

Denne fejl gyder på grund af en række forskellige årsager, for eksempel når du overclocker din computer, når dit grafikkort opvarmes og deaktiverer sig selv i et split sekund, eller når det spil, du kører, ikke er i stand til at synkronisere med grafikkortet . Dette problem opstår normalt, når du spiller spil som Battlefield, Arma, Crysis osv. Vi har angivet en række forskellige løsninger, der er tilgængelige for at løse dette problem. Tag et kig.

Løsning 1: Slå anti-aliasing fra

I computergrafikterminologi er antialiasing en softwareteknik til formindskelse af jaggies (trappelinjer, som formodes at være glatte). Jaggies opstår normalt, når skærmen ikke har nok opløsning til at producere en glat linje. Antialiasing reducerer disse jaggies fremtrædende ved at omslutte trappetrinnene med mellemfarver i farven.

Grafiksoftware bruger denne teknik til yderligere at forbedre kvaliteten af ​​outputdisplayet. Imidlertid rapporterede mange brugere, at dette forårsagede mange problemer og var ansvarlig for fejlmeddelelsen. Vi kan prøve at deaktivere antialiasing og kontrollere, om dette gør nogen forskel i vores tilfælde.

 1. Højreklik på et tomt sted på skrivebordet, og vælg “Nvidia kontrolpanel”.
 2. Klik på "Administrer 3D-indstillinger”Ved hjælp af venstre navigationsrude. Vend nu hver antialiasing indstillinger til "Fra". I dette tilfælde er tilstanden indstillet til 'Application-controller'. Skift det til "Fra" for at tilsidesætte alle eksterne indstillinger.

 1. Tryk på Anvend for at gemme ændringer og genstarte din computer. Kontroller nu, om problemet blev løst.

Bemærk: Vi har demonstreret, hvordan man udfører denne løsning i henhold til Nvidia-grafikhardware. Du kan gøre det samme med andre grafikkort.

Løsning 2: Sluk for ShadowPlay

Nvidia ShowPlay (også kendt som Nvidia Share) er et hardware-accelereret skærmoptagelsesværktøj, der findes i GeForce Experience-applikationen. Det har mange optagefunktioner såsom konfiguration til at optage skærmen en tid bagefter, hvilket giver brugeren en masse fleksibilitet.

På trods af fordelene for spillerne kommer ShadowPlay ikke uden sine vejafgifter. Det har stor indflydelse på din GPU, da det konstant skal optage skærmen, mens det også giver ressourcer til, at spillet kan køre problemfrit. Mange brugere rapporterede, at deaktivering af ShadowPlay løste deres problem. Vi kan prøve at deaktivere det og kontrollere, om fejlmeddelelsen vises igen i fremtiden. Hvis det stadig sker, er du velkommen til at tilbagekalde ændringerne.

 1. Åben Nvidia GeForce Experience ansøgning som administrator.
 2. Naviger til 'Generel' fanen ved hjælp af navigationsruden til venstre på skærmen. Drej “Delaf ved at klikke på kontakten foran den (ShadowPlay er også kendt som Del). Tryk på Anvend for at gemme ændringer og afslutte.

 1. Genstart din computer og kontroller, om det aktuelle problem blev løst.

Løsning 3: Kontrol af hardware og konfiguration af køleindstillinger

Din GPU kræver konstant afkøling, så den ikke beskadiger sig selv. Det varmer op, når det behandler data eller dit spil. Du bør ændre din GPU's køleindstilling til mindst 70%. Hvis fejlmeddelelsen stadig vises, prøv at øge køleindstillingen, og kontroller igen. Det er muligt, at GPU'en er overophedet, deraf fejlmeddelelsen.

Inden du fortsætter med at ændre køleindstillingerne, rens alle fans på din computer, og sørg for, at der tilføres en god luftpassage til computeren og GPU'en. Hvis du har din computer et lukket sted, skal du bringe den ud til et mere åbent område, hvor den let kan tage den nødvendige luft ind til køling. I nogle grafikhardware henviser køleindstillingerne også til GPU-blæserhastighed.

Løsning 4: Deaktivering af overclocking

Meget moderne hardware gør det i dag muligt for brugeren at overklokke deres GPU / CPU for forbedret ydelse på deres maskine. Overclocking betyder at udføre korte bursts med høj beregning, før de vender tilbage til normal for at blive afkølet igen. Hver gang processorenheden udfører høj beregning, stiger dens temperatur tilsvarende. Overclocking opstår igen, når processorenheden er kølet nok af.

Hvis du har aktiveret overclocking, skal du prøve deaktivering. Mange brugere rapporterede, at overclocking fik deres spil til at forårsage fejlmeddelelsen. Sørg for, at overclocking også er deaktiveret fra din BIOS, før du kører spillet igen.

Løsning 5: Kørsel af DirectX Setup

DirectX er en samling af applikationsprogrammeringsgrænseflader til håndtering af opgaver relateret til multimedier, især spil. Det bruges i vid udstrækning til at køre avancerede spil med maksimal ydelse for at sikre, at slutbrugerne får den højeste kvalitet.

DirectX er muligvis allerede installeret på din computer, men det er muligt, at det ikke opdateres til den nyeste version. Du kan downloade pakken fra Microsofts officielle hjemmeside. Desuden skal du også sikre dig, at du har de nyeste versioner “vcredist”(Redistributable visual studio) og .NET framework installeret på din computer.

Løsning 6: Tilføjelse af en registreringsnøgle (TDR)

TDR kontrollerer med jævne mellemrum, om din grafikhardware reagerer som forventet. Hvis grafikhardwaren ikke reagerer på TDR inden for to sekunder, antager Windows automatisk, at hardwaren er hængt, og tvinger den til at "initialisere sig selv". Dette gøres for at forhindre, at hele computeren fryser, som det plejede at gøre tidligere.

Vi kan prøve at tilføje en ny værdi til din registreringsdatabase relateret til TDR og kontrollere, om dette løser det aktuelle problem. Hvis den ikke gør det, er du velkommen til at gendanne ændringerne ved at slette nøglen.

Bemærk: Registreringseditor er et kraftfuldt værktøj. Ændring af taster, som du ikke har kendskab til, kan hæmme din computers ydeevne eller endda gøre den ubrugelig. Sikkerhedskopier din registreringsdatabase, inden du går videre til løsningen, hvis det er tilfældet.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “regedit”Og tryk på Enter.
 2. Naviger til følgende sti ved hjælp af den venstre navigationsrude:

HKEY_LOCAL_MACHINE> SYSTEM> CurrentControlSet> Kontrol> Grafikdrivere

 1. Når du er i målplaceringen, skal du højreklikke på et tomt sted i højre side af skærmen og vælge 'Ny> DWORD (32-bit) værdi’.

 1. Indstil det nye navn som “TdrLevel”Og indstil værdien som“0”. Tryk på OK for at gemme ændringer og afslutte.

 1. Genstart computeren, og kontroller, om dette løser problemet.

Løsning 7: Brug af MSI Afterburner / NVIDIA Inspector (kun for avancerede brugere)

En anden løsning, der fungerede for mange af brugerne, var at reducere kernecyklusserne og øge kølekapaciteten ved hjælp af MSI Afterburner. Du kan også aktivere indstillingerne "Start med Windows" og "Start minimeret" for at sikre, at det fortsætter med at køre i baggrunden. Du bør også reducere effektgrænsen og reducere temperaturgrænsen ved hjælp af Afterburner.

Du kan også downloade Nvidia-inspektør og ændre overclocking-indstillingerne. Sænk effektgrænsen til omkring 70% og temperaturgrænsen til 65%. Hvis dette ikke virker, kan du altid arbejde dig ned, indtil du rører ved en sikker nok værdi.

Bemærk: Denne løsning er kun til avancerede brugere. Brugere, der ikke har nogen idé om dette, skal gå videre med de andre løsninger.

Løsning 8: Opdatering af grafiksoftware

Hvis alle ovenstående løsninger ikke fungerer, kan vi prøve at opdatere grafikdriveren. Det kan være muligt, at din grafikdriver ikke er korrekt konfigureret eller er forældet. Vi skal slette alle driverfiler fuldstændigt, inden vi installerer den nye driver, og derfor skal vi bruge værktøjet Display Driver Uninstaller. Du kan nemt downloade værktøjet over internettet.

 1. Efter installation Display Driver Uninstaller (DDU), start din computer ind sikker tilstand. Du kan lære at starte din computer i sikker tilstand ved at læse vores artikel om den.
 2. Efter opstart af din computer i sikker tilstand, skal du starte programmet, der lige var installeret. Vælg indstillingen Sikker tilstand.

 1. Efter start af applikationen skal du vælge den første mulighed “Rengør og genstart”. Applikationen afinstallerer derefter automatisk de installerede drivere og genstarter din computer i overensstemmelse hermed.

 1. Start din computer i normal tilstand, og start applikationen. Åbn “Chauffører”Fanen og klik på knappen“Driver Download”. Indtast din specifikation til højre på skærmen, og klik på “Start søgning”For applikationen til at søge efter de optimale drivere til din computer.

 1. Når driveren er opdateret, genstart din computer, og kontroller, om problemet er løst.

Bemærk: Her har vi set, hvordan du installerer Nvidia-drivere ved hjælp af GeForce Experience-applikationen for at downloade dem. Alternativt kan du downloade driverne fra det officielle websted og installere dem ved hjælp af enhedsadministratoren. Det samme gælder for anden grafikhardware