Vejledninger

Fix: .NET Framework Fejl 0X80071A90

Mange Windows-brugere har rapporteret at være mødt med fejlkode 0X80071A90, når de prøver at installere .NET Framework på deres computere, eller når de prøver at aktivere Hyper-V på Windows 8 eller Windows 10. Fejlkoden ledsages næsten altid af en fejlmeddelelse, der grundlæggende siger, at Windows ikke kunne foretage de ønskede ændringer, fordi funktionen forsøgte at bruge et navn, der er forbeholdt brug af en anden transaktion, efterfulgt af fejlkoden. Ikke at være i stand til at installere .NET Framework på din Windows-computer kan være noget af problemet, ligesom ikke at være i stand til at aktivere Hyper-V for alle, der rent faktisk har brug for Hyper-V på deres computer.

Heldigvis er der dog en række forskellige potentielle løsninger, du kan bruge til at prøve at løse dette problem, og følgende er nogle af de absolut mest effektive:

Løsning 1: Kør en SFC-scanning

En af de allerførste ting, du skal prøve, når du står over for fejlkode 0X80071A90, kører en SFC-scanning. En SFC-scanning analyserer din computer, lokaliserer alle systemfiler, der er beskadiget eller beskadiget på nogen måde, og reparerer eller erstatter dem ved hjælp af kopier, den allerede har af deres ukorrupte selv. Hvis du ikke ved, hvordan du kører en SFC-scanning, kan du blot bruge sfc-scanning guide.

Løsning 2: Deaktiver dit antivirusprogram

Denne løsning gælder især for dig, hvis du får fejlkode 0X80071A90, når du prøver at installere eller aktivere Hyper-V på din computer. I sådanne tilfælde løber du muligvis ind i fejlkoden, fordi dit antivirusprogram bruger den virtuelle maskine. Hvis det er tilfældet, skal du bare starte dit antivirusprogram og deaktiver det. Specifikke instruktioner om, hvordan man gør deaktiver dit antivirusprogram skal være tilgængeligt på den respektive producents websted. Når antivirusprogrammet er blevet deaktiveret, skal du kontrollere, om problemet fortsætter - hvis problemet er løst, simpelthen aktivere programmet efter dig genstart din computer og måske overveje at skifte til et andet antivirusprogram, der ikke skaber problemer for dig. Avast-familien af ​​antivirusprogrammer har specifikt vist sig at være synderen i mange tilfælde, der involverer fejlkode 0X80071A90, så du bør bestemt overveje muligheden, hvis du bruger et Avast-antivirusprogram.

Løsning 3: Se om problemet fortsætter i fejlsikret tilstand

Som nævnt tidligere opstår dette problem normalt på grund af en anden proces eller et program, der forstyrrer det, du prøver at få Windows til at gøre for dig. Nå, intet tredjepartsprogram eller applikation kan forstyrre det, du laver, hvis de alle er deaktiverede - og det er præcis, hvad Safe Mode er til. Hvis du kører din computer i fejlsikret tilstand, kører den med alle tredjepartsapplikationer midlertidigt deaktiveret, så intet bør forstyrre dens evne til at installere .NET Framework eller aktivere Hyper-V. For at starte en Windows 7-computer i fejlsikret tilstand skal du blot følge //appuals.com/enter-safe-mode-window-7-vista-xp/. På den anden side skal du følge //appuals.com/how-to-start-windows-10-in-safe-mode/ at starte en Windows 8/10-computer i fejlsikret tilstand.