Vejledninger

Bedste grafiske og lydindstillinger i Rainbow Six Siege

Hjem/Nyheder/Spil/ Bedste grafiske og lydindstillinger i Rainbow Six Siege

Bedste grafiske og lydindstillinger i Rainbow Six Siege

Af Farhan Ali 18. februar 2020 1 minut læst

Rainbow Six Siege, Ubisofts ødelæggelsesbaserede first-person shooter, tilbyder mange muligheder med hensyn til indstillinger, i det mindste på pc'en. Fra et konkurrencepræget synspunkt er nogle indstillinger i spillet bedre end andre. Denne guide vil diskutere alle de vigtige indstillinger, både visuelle og lyd, med hovedfokus på sidstnævnte.

Lyd

I Rainbow Six Siege fungerer lyd meget forskelligt fra andre spil. Det meste af tiden bevæger lyd sig via den korteste tilgængelige rute, det være sig gennem en døråbning, en ødelagt mur og til tider endda små åbninger. På det tekniske front lader spillet spilleren vælge mellem tre hovedindstillinger for lyd i kategorien Dynamic Range: Night Mode, Hi-Fi og TV.

Ifølge Youtuber NJOverlocked's, der analyserede indstillingerne dybtgående, kan den lydindstilling, du vælger, have stor indflydelse på, hvordan lyde transmitteres.

Hi-Fi-dynamikområdet resulterer i høje lyde, såsom skud eller dine egne fodspor, er meget høje, mens stille lyde, såsom fjerne fodspor, er meget mere støjsvage. Det er klart, at dette ikke er et godt valg, så mange gange, spilleren bliver nødt til at fokusere på stille lyde. Night Mode, som mange spillere foretrækker, resulterer i, at stille lyde bliver højere og omvendt. Takket være det lave dynamiske område giver denne mulighed en god balance mellem alle lyde, men kan forårsage problemer med at skelne afstand. Endelig tilbyder TV et mellemstort dynamisk interval, dybest set det bedste fra begge verdensscenarier.

Grafisk

Tre år efter lanceringen er Rainbow Six Siege kommet langt med hensyn til ydeevneoptimering og grafiske indstillinger. Belysningen var et af de største problemer i spillet, indtil det modtog en fuldstændig eftersyn i Blood Orchid.

Med hensyn til ydeevne kan teksturkvalitet og skygge kvalitet være den mest beskattende på FPS. Hvis hardwarebegrænsning ikke er et problem, er de bedste indstillinger for en konkurrencedygtig afbalanceret oplevelse dog:

  • Tekstur kvalitet:Medium
  • Teksturfiltrering:x16
  • LOD kvalitet:Høj
  • Skygge kvalitet:Lav
  • Skygge kvalitet:Medium
  • Reflektionskvalitet:Af
  • Omgivende okklusion:Af
  • Linseeffekt:Af
  • Zoom ind dybdeskarphed:Af
  • Anti-aliasing:Fra (T-AA kan i nogle tilfælde forårsage forsinkelse af markøren)
Mærker regnbue seks belejring