Vejledninger

Fix: Vortex-implementering mislykkedes

Du kan muligvis ikke implementere Vortex på grund af den korrupte JSON-installationsfil eller korrupt installation af WinRAR-applikationen. Desuden kan tilstedeværelsen af ​​spillet og mods-mappen på forskellige drev også forårsage den fejl, der diskuteres.

Den berørte bruger støder på fejlen, når han forsøger at implementere moderne til spillet. Nogle brugere stødte på problemet efter et systemnedbrud. Spørgsmålet er ikke kun begrænset til et enkelt spil. I nogle tilfælde stod brugeren over for problemet, mens han konfigurerede Vortex til første brug, mens i andre tilfælde fik brugerne fejlen, når de ændrede indstillinger for mods.

Følg nedenstående løsninger for at implementere mods i Vortex med succes.

Løsning 1: Slet JSON-fil til implementering af Vortex

Implementerings-JSON-filen er vigtig for driften af ​​Vortex mod manager. Du kan støde på den fejl, der diskuteres, hvis den nævnte Json-fil er korrupt. I denne sammenhæng kan sletning af JSON-filen muligvis løse problemet.

 1. Afslut spillet og Vortex. Sørg også for ingen proces relateret til spillet / Vortex er kører i Jobliste.
 2. Åbn installation mappe med Vortex og naviger til Data folder.
 3. Nu sikkerhedskopi følgende fil:
  vortex.deployment.json
 4. Derefter slet den nævnte JSON-fil. Bare rolig, filen genoprettes, når modadministratoren genstartes.
 5. Prøv igen at implementere Vortex for at kontrollere, om problemet er løst.

Løsning 2: Flyt modmappen på Game Drive

Det er vigtigt for driften af ​​Vortex, at modmappen skal være på samme drev som selve spillet. Du kan støde på den aktuelle fejl, hvis modmappen er et andet sted. I dette tilfælde kan problemet løses ved at flytte mod-mappen til installationsdrevet i spillet.

 1. skab en ny mappe på det sted, hvor du vil skifte mod-mappen (på det drev, hvor spillet allerede er installeret).
 2. Åbn nu Indstillinger af mod manager og naviger derefter til Mods fanen.
 3. Derefter redigere basen sti til placeringen af ​​modstaging-mappen (oprettet i trin 1). Derefter flyttes alle mods til de rigtige placeringer ved hjælp af Hardlink Deployment.
 4. Kontroller nu, om du kan implementere Vortex med succes.

Løsning 3: Rul installationen af ​​Vortex tilbage

Hvis problemet begyndte at opstå efter en nylig opdatering af Vortex, kan det muligvis løse problemet at rulle buggyopdateringen tilbage. Sørg for, at du ikke prøver at rulle en version tilbage, som der blev udsendt en advarsel om, at den ikke kan rulles tilbage.

 1. Åbn downloadsiden for Vortex og derefter Hent den tidligere udgivelse af Vortex.
 2. Nu lancering det downloadet fil (ikke nødvendigt at afinstallere den aktuelle installation) og komplet installationsprocessen.
 3. Så prøv at geninstallere Vortex for at kontrollere, om problemet er løst.

Løsning 4: Geninstaller WinRAR-applikationen

Komprimeringsværktøjet WinRAR er afgørende for at pakke indholdet af Vortex ud. Du kan støde på den aktuelle fejl, hvis installationen af ​​WinRAR er beskadiget. I dette scenarie kan geninstallation af WinRAR muligvis løse problemet.

 1. Afslut applikationen og Vortex. Sørg for, at ingen proces relateret til spillet, og Vortex kører i Jobliste.
 2. Skriv nu Kontrolpanel i Windows-søgning (på proceslinjen på dit system). Klik derefter på listen over resultater, der vises Kontrolpanel.
 3. Klik derefter på Afinstaller et program.
 4. Vælg nu WinRAR applikation og klik på Afinstaller.
 5. Derefter følge efter anvisningerne på skærmen for at afinstallere WinRAR og genstart dit system (sørg for, at intet spil eller Vortex-relateret proces indlæses, når systemet starter).
 6. Efter genstart skal du downloade og installere den seneste version af WinRAR.
 7. Prøv nu at installere Vortex for at kontrollere, om det er klart af fejlen.

Løsning 5: Opdater Vortex til den seneste version

Vortex opdateres for at forbedre ydeevnen ved at lappe de kendte fejl og mætte de teknologiske fremskridt. Du kan støde på den aktuelle fejl, hvis du bruger en forældet version af Vortex. I denne sammenhæng kan opdatering af Vortex til den nyeste version muligvis løse problemet.

 1. Åbn menu af mod manager og i venstre fane i vinduet skal du klikke på Indstillinger.
 2. Derefter navigere til Vortex-fanen og kontroller, om Ingen automatiske opdateringer er valgt i rullemenuen Opdateringer (Vortex opdateres automatisk, hvis valgmuligheden Stabil eller Testing er valgt). Klik i så fald på Tjek nu knappen for at kontrollere den nyeste version af Vortex.
 3. Efter opdatering af Vortex skal du kontrollere, om installationsfejlen er løst.

Hvis du stadig ikke er i stand til at løse problemet, så prøv at bruge det NMM (Nexus Mod Manager) i forbindelse med Vortex. Derefter Hent mods gennem NMM og brug Vortex til belastningsrækkefølge.

Tags Vortex-fejl