Vejledninger

Fix: USB holder tilslutning og afbrydelse på Windows 10

Hvis din USB fortsætter med at tilslutte og afbryde forbindelsen, skyldes det ofte en defekt USB-port, din maskin Strømstyring osv. Eksterne harddiske er blevet vigtige i nutidens verden, og de har tendens til at være meget nyttige. De bruges ofte til lagring af systembilleder, dvs. systembackups, Windows-installationsmedier eller til anden personlig brug. Men hvis du ikke er i stand til at bruge dine eksterne drev, hvad nytter de dog?

Afbrydelse og tilslutning af en USB er ikke noget nyt og har været kendt gennem årene. Problemet blev noget mindre med Windows 10, men det er ikke blevet udslettet. Nogle brugere har oplevet dette problem efter opgradering til Windows 10 fra en tidligere version osv. Løsningen til dette er let og ligetil.

Hvad får USB til at oprette forbindelse og afbryde (loop) på Windows 10?

Nå, dette problem har ikke mange kilder, og det skyldes normalt følgende faktorer -

 • En defekt USB-port. Hvis den port, via hvilken USB er tilsluttet systemet, ikke fungerer korrekt, kan det forårsage problemet.
 • USB-drivere. Nogle gange fungerer USB-driverne på dit system ikke korrekt på grund af en eller anden grund, hvilket resulterer i dette problem.
 • Korrupte systemfiler. I nogle tilfælde, hvis systemfilerne på dit system er beskadiget eller beskadiget, kan problemet skyldes det.

Du kan bruge følgende løsninger til at isolere dette problem:

Løsning 1: Prøv en anden port

Når din USB fortsætter med at tilslutte og afbryde, ville den mest generelle løsning være at prøve en anden USB-port. I nogle tilfælde kan den port, som USB-enheden er tilsluttet, ikke fungere eller være forældet, hvilket resulterer i problemet. Derfor er det vigtigste skridt at prøve at forbinde din USB via en anden USB-port.

Hvis dette ikke virker for dig, så prøv at følge de andre løsninger nedenfor.

Løsning 2: Geninstaller USB-drivere

Problemet kan undertiden skyldes forældede USB-drivere, som vi nævnte ovenfor. De svigtende drivere kan få USB-drevet til at afbryde forbindelsen ofte, i hvilket tilfælde du bliver nødt til at geninstallere USB-driverne. Nogle brugere har rapporteret, at Microsoft USB 3.0-driveren var årsagen til problemet. Derfor skal du installere USB-drivere fra producenten af ​​dit bundkort for at isolere problemet. Hvis du ikke kender din bundkortmodel, kan du finde den ved at fjerne din pc og kontrollere bundkortet manuelt eller bruge Windows-hjælpeprogrammer.

Gå til denne artikel offentliggjort på vores side, der viser dig, hvordan du finder din bundkortmodel. Når du har din bundkortmodel, skal du gå til producentens websted og downloade de nyeste drivere til dit chipsæt.

Løsning 3: Tænd USB-eksternt drev

Nogle gange slukker dit system for bestemte drivere for at spare dig for strøm osv., Hvilket kan forårsage problemet, da den nødvendige driver til din eksterne harddisk deaktiveres. Du kan dog nemt rette dette ved at forhindre, at dit system slukker for dit eksterne USB-drev. Sådan gør du:

 1. Først og fremmest skal du sørge for, at det eksterne drev er sluttet til dit system.
 2. Åben Enhedshåndtering ved at gå til Start-menu og skrive 'Enhedshåndtering’.
 3. Udvid Universal Serial Bus-controllere kategori.
 4. Dobbeltklik på din USB-masselagring Enhed. Bemærk, at navnet kan være anderledes på dit system.
 5. Endelig gå til Strømstyring fanen, og fjern markeringen af Lad computeren slukke for denne enhed for at spare strøm boks.
 6. Hit OK.

Løsning 4: Slå USB Selective Suspend fra

I nogle tilfælde kan dit systems strømforsyning være den skyldige part. Visse systemer er konfigureret til at deaktivere USB-enheder efter en periode, der kan forårsage problemet. Derfor skal du slå denne indstilling fra. Sådan deaktiveres det:

 1. Åbn en Kontrolpanel ved at søge i Start-menuen.
 2. Gå til 'Strømstyring’.
 3. Klik på 'Skift planindstillinger' mulighed.
 4. Vælg derefter 'Skift avancerede strømindstillinger’.
 5. Find og udvid USB-indstillinger.
 6. Du finder det USB selektiv suspendering. Deaktiver det og tryk på 'Okay’.
 7. Til sidst skal du genstarte dit system og se om det fungerer.