Vejledninger

Sådan løses 'Steam Snooze'

Steam har et antal statuser, der er synlige for dine venner. Som mange andre spilkonsoller kan de udløses enten automatisk eller manuelt. De kan ikke fjernes fra din vens fane og er der permanent. Følg nedenstående trin for at finde og indstille din status.

  1. Åbn din Steam-klient. Klik på den indstilling, der siger “se vennelisten”Placeret i nederste højre kant af vinduet.

  1. Når du klikker på det, vises et nyt vindue, der består af alle dine online venner sammen med din aktuelle status.

  1. Din vens ikon forsvinder grøn hvis de spiller et spil ved hjælp af Steam-klienten. Det vil vende blå hvis de er online eller væk. Det vil være grå hvis de er offline. Dette vindue viser også, hvornår du sidst var online.

  1. Via denne fane kan du også udføre andre handlinger ved at klikke på rullemenuen foran deres navne. Du kan sende dem beskeder, starte det spil, de spiller (hvis det er installeret), blokere kommunikation osv.

Kommer nu mod status. Din status vises øverst i vinduet med vennelister.

Du kan ændre din status ved at klikke på rullemenuikonet til stede foran dit navn. Damp også indstiller automatisk din status, hvis nogle specifikke betingelser er opfyldt. De forskellige status, der vises, er:

Online: Steam kører på enhver maskine, som du er logget på. Steam har registreret mus eller tastaturbevægelse i de sidste 10 minutter.

Væk: Person, der er logget ind, har ikke haft adgang til Steam-klient i de sidste 10-15 minutter.

Travl: Personen har markeret sig optaget og vil ikke svare på alle de beskeder, du sender ham.

Ønsker at spille: Personen søger at lege med nogen. Besked ham om at gå sammen.

Ønsker at handle: Personen ønsker at handle varer.

Offline: Personens Steam-klient er ikke logget ind hvor som helst; dermed er han offline.

Udsæt: Denne status er ikke tilgængelig for dig at indstille alene. Det indstilles automatisk af Steam, når din pc ikke er rørt, og den går i dvaletilstand eller har en sort skærm (til skærmbesparelse).