Vejledninger

Hvad betyder OFC, og hvornår bruges det?

Hjem/Lære/ Hvad betyder OFC, og hvornår bruges det?

Hvad betyder OFC, og hvornår bruges det?

Af Habiba Rehman 28. august 2018 3 minutter læst

Har du nogensinde stødt på en tekst eller en person, der bruger mange korte formularer? Så ville du sandsynligvis være stødt på en af ​​de mest anvendte forkortelser i sms'er, 'OFC'. Nu skal du tænke på hvad ofc betyder, og hvis du nu ved det, er jeg sikker på, at du var nødt til at læse om det over internettet, fordi ikke alle er fortrolige med 'internetslangen'.

Lad os se på, hvad OFC virkelig betyder

Ordet 'selvfølgelig' er ofte skrevet under SMS som OFC, som dybest set viser dit svar bekræftende på, hvad der er blevet sat spørgsmålstegn ved.

Når man taler ansigt til ansigt til nogen, repræsenterer ordet "selvfølgelig" normalt, at de forstod spørgsmålet og "naturligvis" ville være klar over hvad de har stillet.

Den eneste forskel er, at når du sender tekst, bruger du den korte formular, som er OFC, og ikke hele ordet 'selvfølgelig'. Og når folk sms'er så ofte, prøver de ofte at lave forkortelser for stort set alt. For eksempel, LOL for grin højt, RN lige nu, og listen fortsætter.

Hvordan kan OFC bruges i sms'er af dig

Brug af denne forkortelse til sms'er kan være super let. Du behøver ikke virkelig bekymre dig om, hvorvidt jeg skal tilføje dette i denne sætning eller ej. For eksempel, hvis nogen spørger dig, om du vil vise en plan, i stedet for at sige et simpelt ja som svar, kan du blot skrive 'OFC'. Dette vil vise dem, at du er interesseret i at komme til planen, og at du selvfølgelig ikke vil gå glip af den.

Et andet eksempel på at bruge forkortelsen OFC under sms'er er:

Person A: Tror du, at vi skal sende opgaven sent?

Person B: OFC ikke!

Ved at tilføje ordet 'ikke' skiftes betydningen af ​​din besked helt fra ja til nej. Så hvis du vil fortælle nogen 'åbenlyst nej eller åbenbart ikke', kan du bare sende en sms til 'ofc ikke'.

Er OFC en formel måde at sende sms'er på?

'OFC ikke' ville være mit svar på dette. OFC er en sms-besked, og du bruger aldrig slang, når du taler til nogen, der enten er din chef, din klient eller nogen, der er knyttet til dig på grund af dit kontorarbejde.

OFC bør kun bruges, når man sms'er med jævnaldrende, som med dem, er niveauet af åbenhed og niveauet af uformelhed helt anderledes. I sammenligning med chefen, der har ansat dig og snakker med dig, er det mest arbejdsrelateret.

Så vær forsigtig med det, når du er i samtale med en autoriseret myndighed. Jo mere formelt du taler med dem, hvad enten det er gennem beskeder eller ansigt til ansigt, ved at bruge forkortelser til at formidle dit budskab til dem er et stort 'NEJ'.

Du kan selv se på dette eksempel og analysere, hvor uformel det ser ud, når du snakker med din chef med korte formularer og forkortelser.

Chef: Jen, har du sendt pakken til virksomheden via mail? De havde brug for det presserende i dag.

Jen: Ofc jeg har, sir.

Sammenlign nu den samme samtale med nedenstående.

Chef: Ben, har du sendt pakken til virksomheden via mail? De havde brug for det presserende i dag.

Ben: Selvfølgelig har jeg det, sir.

Nu kan du være den bedre dommer. Hvilken ud af de to, Jen eller Ben, synes mere professionel at sende en sms til deres chef? Den bedre adfærdskodeks ville være at svare chefen som Ben gjorde.

Det rigtige sted at bruge det?

Det bedste sted at bruge 'ofc' under sms'er er, når du taler med venner eller nogen, du ikke har et formelt forhold til. For eksempel, når du sender beskeder til dine forældre, kan du skrive ofc, men du bliver sandsynligvis nødt til at sende dem en forklaring på, hvad du lige sagde. Der er chancer for, at de, ligesom du ikke vidste betydningen af ​​denne nye sms.

Ordet er mest brugt blandt venner. Og det er ikke sandt kun for denne enkelt forkortelse, men for alle sms'er bruges korte former og slangs med venner. Det samme niveau af tænkning giver dig mulighed for at bruge ordene uformelt med dem. Uden at bekymre sig om, hvorvidt det er hensigtsmæssigt at sende dem et 'ofc' eller ej.