Vejledninger

Fix: Astro A40 Mic fungerer ikke

Astro A40 er et professionelt headset, der bruges af spillere og tv-stationer over hele verden. Det har understøttelse af flere platforme inklusive PS4, Mac og pc'er. Det kan let tilpasse sig ethvert miljø og inkluderer en præcisionsmikrofon. Der er også modsæt til rådighed, der bruges til at isolere støj i forskellige turneringer.

Der er et igangværende mikrofonproblem i gang med headsettet i et stykke tid nu. Der er flere rapporter fra brugerne, hvor enten mikrofonen ikke fungerer eller lægger en masse baggrundsstøj i lyden. Se på nedenstående løsninger.

 • Inden du går videre med at løse problemet, skal du sørge for, at den korrekte tilstand er valgt i mixampen. Hvis du holder tænd / sluk-knappen nede i tre sekunder, skifter tilstanden fra Xbox-tilstand til PC-tilstand
.

Løsning 1: Sørg for, at kablet er isat korrekt

Der er kendt et problem med Astra A40-headset, hvor kablet ikke går ordentligt inde i stikket i headsettet. Dette er et fremstillingsproblem og er almindeligt i alle headset i hele verden. Hvad du kan gøre er at sikre dig, at kablet er fuldt tilsluttet inde i donkraften. Alle ringene er indeni, og der er ikke plads tilbage som det ses på billedet nedenfor. Hvis du har sat kablet helt ind og stadig ikke kan høre mikrofonen, skal du gå videre til næste løsning.

Løsning 2: Tilslutning til bagsiden af ​​pc'en

USB-stikket eller den port, du sætter kablet i, fungerer muligvis ikke som forventet. Det er ikke ud af det blå, hvis nogle USB-stik eller porte ikke understøtter kablet, mens nogle af dem gør det. Test kablet på andre USB-stik. Hvis du ejer en pc, kan du prøve at slutte modtageren til slots til stede ved bagsiden af ​​pc'en. I tilfælde af en bærbar, prøv at tilslutte alle tilstedeværende USB-stik begge sider af computeren.

Kontroller den type USB-stik, du tilslutter modtageren til (2.0 eller 3.0). Hvis du indsætter headsettet i en USB 3.0 eller foran pc'en, skal du prøve andre porte. Når du har opbrugt og kontrolleret alle indstillinger, og headsettet stadig ikke fungerer, skal du gå videre til de næste.

Løsning 3: Indstilling som standardenhed

Vi kan prøve at kontrollere din enhed manuelt for at foretage fejlfinding af ethvert problem. Følg disse trin omhyggeligt og se efter eventuelle henvisninger til andre i denne løsning.

 1. Højreklik på højttalerikonet, der findes i nederste højre hjørne af skærmen, og klik på 'Optagelsesenheder”.

 1. En liste over alle optageenheder, der er tilsluttet din computer, vises. Prøv at tale ind i din mikrofon, og se om der er nogen grønne søjler stiger ved siden af ​​en af ​​dem, mens du snakker (som på skærmbilledet).

 1. Hvis du ikke ser nogen grønne søjler, skal du gå direkte til trin 5.
 2. Men hvis du ser grønne søjler, når du taler ind i mikrofonen, men det stadig ikke fungerer i et eller andet program, betyder det, at mikrofonen ikke er korrekt konfigureret i Windows. Det er muligt, at programmet er lytte til den forkerte optageenhed. Prøv at ændre dit programs indstillinger.
 3. Kontroller, om du kan bestemme, hvilken af ​​enhederne på listen der erdit hvis du identificere det, klik på det for at fremhæve det, og klik derefter påSæt standard knap til stede nederst på skærmen.
 4. Tjek igen, hvis du ser grønne søjler stige, når du taler ind i mikrofonen. Hvis du gør det, er din mikrofon nu korrekt opsat. Hvis ikke, fortsæt til næste trin.
 5. Dobbeltklik på den enhed, der repræsenterer din mikrofon. Et nyt vindue vises, der består af Mikrofonegenskaber. VælgNiveauerfanen til stede øverst på skærmen.
 6. Træk i niveaufanen skyderen helt til højre, indtil tallet til højre siger “100”.

 1. Klik påOkay og gem ændringer.
 2. Kontroller nu igen, om du ser grønne søjler stige, når du taler ind i mikrofonen: hvis du gør det, er din mikrofon nu korrekt konfigureret.
 3. Hvis du stadig ikke ser nogen bjælker, og du ikke er 100% sikker på, hvilken af ​​enhederne der er den relevante, kan du prøve at følge trin 5-10 for hver enhed på listen.
 4. Hvis du stadig ikke kan se nogen grønne søjler, venstre klik inde i fanen Optagelse, og sørg for at “Vis deaktiverede enheder”Er markeret. Hvis ikke, skal du klikke på det, så det kontrolleres. På denne måde kan vi se alle de deaktiverede enheder.

 1. Dette tilføjer muligvis ekstra enheder til listen. Udfør også trin 5-10 på disse enheder, indtil du ser de grønne bjælker, når du taler ind i mikrofonen.

Løsning 4: Tilpasning fra applikationen

En anden ting, du kan prøve, før du går videre til hardware-alternativer, er at kontrollere, om indstillingerne i Astro-applikationen er indstillet korrekt. Også, hvis du har en afventende opdatering vedrørende firmwaren, skal du sørge for at opdatere den så hurtigt som muligt. Opdateringer rulles hele tiden ud for at målrette fejlrettelser og forskellige andre fejl.

 1. Start Astro-applikation og klik på fanen Mikrofon.
 2. Sørg for, at USB mikrofon niveau er indstillet til den maksimale værdi ved at flytte skyderen til højre.

 1. Når du har foretaget ændringerne, skal du afslutte og kontrollere, om du kan bruge din mikrofon korrekt.

Hvis problemet stadig vedvarer, skal du sørge for at have den nyeste firmware og software installeret. Du kan nemt downloade disse ved hjælp af det officielle websted.

Løsning 5: Køb af en USB-stereoadapter

Der er flere bærbare computere, der ikke har to separate porte. Én til hovedtelefonindgang og en til mikrofonudgang. Selvom dette ikke er tilfældet, fungerer dit lydstik muligvis ikke som forventet. En enkel løsning er at købe en USB-stereoadapter til din enhed. Du kan tilslutte både lyd- og mikrofonstikket i adapteren og tilslutte adapteren til USB-porten. Du kan nemt købe dette for $ 10 eller deromkring.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found