Vejledninger

Fix: Der er ikke nok lagerplads til at behandle denne kommando

Fejlen 'Der er ikke nok lagerplads til at behandle denne kommando' forekommer normalt i Windows-servere, når registreringsdatabaseværdien er indstillet forkert eller efter en nulstilling eller geninstallation for nylig er konfigurationerne ikke indstillet korrekt.

Denne fejl er ret gammel og er endda officielt anerkendt af Microsoft selv. Den rettelse, den registrerer, er ret enkel; det beder brugerne om at ændre registreringsdatabasenøglen til en defineret værdi. Hvis fejlen stadig vedvarer efter denne løsning, er der intet andet valg end at udføre en systemgendannelse.

Løsning 1: Ændring af registreringsværdien

Dette er den officielle løsning på problemet som værker for flertallet af befolkningen. Du skal have administratoradgang for at følge denne løsning. Vi ændrer en registreringsdatabasenøgle til en defineret værdi. Hvis nøglen ikke er til stede, opretter vi den manuelt og indstiller værdien.

Bemærk: "IRPStackSize" skal ændres på den computer, hvis filer du prøver at gennemse, ikke den computer, som vi gennemsøger.

Advarsel: Registret er et kraftfuldt værktøj. Ændring af nøgler, som du ikke kender til, kan forårsage alvorlige problemer med din computer. Sørg for at tage backup af din registreringsdatabase, før du følger denne løsning.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “regedit”Og tryk på Enter for at starte Registreringseditor.
 2. Når du er i registreringseditoren, skal du navigere til følgende filsti:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ LanmanServer \ Parameters

 1. Se efter nøglen “IRPStackSize”. Hvis den ikke er til stede, skal du følge resten af ​​trin 3, ellers skal du bare kontrollere, om værdien er indstillet korrekt som defineret her.
 2. Klik på "Redigere”Til stede øverst til venstre på skærmen. Vælg "Ny> DWORD (32 - bit) værdi”.

 1. Indstil navnet på den nye nøgle som “IRPStackSize”.

 1. Højreklik på tasten og klik på “Modificere”.

 1. Skriv en større værdi i feltet Dataværdi, og klik derefter på OK.

Bemærk: Værdierne kan variere fra 0x1 til 0xC. Disse værdier svarer til 1 til 12 i decimalnotation.

 1. Efter at have foretaget de nødvendige ændringer, skal du genstarte din computer og kontrollere, om det aktuelle problem blev løst.

Hvis problemet fortsætter efter ændring af målværdien, skal du øge målværdien mere, indtil den er løst.

Løsning 2: Bloker UI-app-gafler

Vi stødte også på en interessant løsning, der foreslog en løsning på fejlen. Hvis et vigtigt program løber tør for lagerplads, kan du genstarte det. Fejlen forsvinder midlertidigt, da hukommelsestildelingen frigøres.

Dog vil desktop-bunken til vinduesstationen støde på hukommelsesproblemer igen. For permanent at løse problemet skal du konfigurere abcservice.exe, der løber tør for hukommelse for at undgå UI-applikationsgafler i session 0. Så for at løse problemet skal du bare konfigurere den pågældende tjeneste, så det ikke gafler UI-applikation i session 0.

Løsning 3: Geninstallation af grafikdriver (hvis fejlen opstår under spillet)

Hvis denne fejl opstår, når du prøver at starte et spil, kan det være muligt, at din grafikdriver ikke er korrekt konfigureret eller er forældet. Vi skal slette alle driverfiler fuldstændigt, inden vi installerer den nye driver, og derfor skal vi bruge værktøjet Display Driver Uninstaller. Du kan nemt downloade værktøjet over internettet.

 1. Efter installation Display Driver Uninstaller (DDU), start din computer ind sikker tilstand. Du kan lære at starte din computer i sikker tilstand ved at læse vores artikel om den.
 2. Efter opstart af din computer i sikker tilstand, skal du starte programmet, der lige var installeret. Vælg indstillingen Sikker tilstand.

 1. Efter start af applikationen skal du vælge den første mulighed “Rengør og genstart”. Applikationen afinstallerer derefter automatisk de installerede drivere og genstarter din computer i overensstemmelse hermed.

 1. Start din computer i normal tilstand, og start GeForce-applikationen, åbnChauffører”Fanen og klik på knappen“Driver Download”. Indtast din specifikation til højre på skærmen, og klik på “Start søgning”For applikationen til at søge efter de optimale drivere til din computer.

 1. Når driveren er opdateret, genstart din computer, og kontroller, om problemet er løst.

Du kan også opdatere driveren ved at downloade driveren direkte fra NVIDIAs officielle hjemmeside og opdatere den ved hjælp af enhedsadministratoren.

Løsning 4: Sletning af midlertidige mappefiler

En anden simpel løsning er at slette den midlertidige mappes fil. Den midlertidige mappe indeholder mange systemkonfigurationer, som lejlighedsvis bruges af systemet. Du kan altid sikkerhedskopiere temp-mappen et eller andet sted, hvis du vil have din sindstilstand (så du kan erstatte den, hvis noget går galt).

 1. Tryk på Windows + R, skriv “%Midlertidig%”I dialogboksen, og tryk på Enter.

 1. Trykke Ctrl + A. for at vælge alle poster og klik på “Slet”.

 1. Når du er færdig med dette trin, skal du navigere til Local Disk C, gå over til temp-mappen og slette alt indholdet der også. Genstart din computer og kontroller, om det aktuelle problem blev løst.

Løsning 5: Lukning af gamle sessioner i Windows 2003 Fileserver

Denne løsning er specifik for Windows 2003-filservere, hvor de har problemer med at oprette forbindelse til aktierne.

I mange tilfælde er det scenariet, hvor brugerne ikke er logget af serveren. Du skal lukke alle de gamle sessioner, som igen giver dig adgang til aktierne. Sørg for at gemme fremskridt (hvis nogen) i de gamle sessioner, inden du lukker dem.

Selvfølgelig skal du prøve de ovennævnte løsninger før dette.

 1. Højreklik på “Computer”Og klik på“Styre”.
 2. Vælg nu “Delte mapper" og så "Sessioner”.
 3. Luk alle de gamle sessioner, og se om du har adgang til aktierne med succes.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found