Vejledninger

Sådan valideres Windows 7

For at en Windows 7-bruger skal have adgang til Microsoft godbidder som ensartede og integrerede systemopdateringer (og af en række andre grunde), skal den kopi af Windows 7, de har, have været lovligt opnået og aktiveret. Uanset om du har en ægte kopi af Windows 7, gør det en verden til forskel i, hvor godt Microsoft behandler din computer. Hvis en person køber en brugt computer, der leveres forudinstalleret med Windows 7, eller hvis de har en anden, der installerer Windows 7 på deres computer til dem, ved de ikke nødvendigvis, om kopien af ​​Windows 7 på computeren er ægte og aktiveret.

Heldigvis kan Windows 7-brugere validere ægtheden af ​​alle kopier af Windows 7, og de kan gøre det ret let. Følgende er de to mest effektive metoder, som du kan bruge til at validere Windows 7 og afgøre, om kopien af ​​operativsystemet installeret på en bestemt computer er ægte:

Metode 1: Brug af aktiveringsværktøjet Windows

  1. ÅbnStart-menu.
  2. Søge efter "aktivere windows“.
  3. Klik på søgeresultatet med titlenAktivér Windows.
  4. Vent påAktivér Windowsværktøj til at starte op.
  5. En gangAktivér Windowshjælpeprogram er startet op, vil du se en besked om, at “Aktivering var vellykket”Hvis din kopi af Windows 7 virkelig er ægte. Derudover vil du på en computer, der har en autentisk kopi af Windows 7, også se det ægte Microsoft-softwarelogo til højre for “Aktivering var vellykket”Besked iAktivér Windowshjælpeprogram.

Metode 2: Kig på Computers egenskaber

Alternativt kan du også validere ægtheden af ​​en kopi af Windows 7, hvis du blot:

  1. Højreklik påComputerikon på skrivebordet, og klik påEjendommei den resulterende kontekstmenu. Hvis du ikke har enComputerpå skrivebordet, skal du blot åbneStart-menu, højreklik påComputerog klik påEjendommei den resulterende kontekstmenu.
  2. Rul ned tilWindows-aktiveringsektion i højre rude i vinduet.

Hvis din kopi af Windows 7 er ægte, vil du se sætningen “Windows er aktiveret" underWindows-aktiveringsektion sammen med det ægte Microsoft-softwarelogo lige ved siden af ​​det.

Da Windows 7 var Microsofts førende operativsystem til computere, kunne du også validere en kopi af Windows 7 online ved at downloade et lille værktøj fra Microsofts officielle websted. Desværre er denne funktionalitet siden blevet trukket tilbage, hvilket gør de to metoder, der er anført og beskrevet ovenfor, til de enkleste og mest effektive aktuelt levedygtige muligheder, som enhver bruger har, når det kommer til validering af ægtheden af ​​en kopi af Windows 7.