Vejledninger

Fix: NVIDIA Capture Server Proxy

Mange brugere efter download af Geforce-oplevelse bemærker muligvis en tjeneste på deres task manager kaldet "NVIDIA Capture Server Proxy". På grund af navnet var mange mennesker bekymrede for, om det var en potentielt skadelig applikation, og om det vil få dem forbudt eller ej.

NVIDIA Capture Server Proxy er slet ikke en mistænkelig software. NVIDIA har altid været berygtet for at skubbe grænserne, når det kommer til at udvikle yderligere tjenester og processer til sine dedikerede drivere. Hvis du ser din task manager, finder du omkring 10 forskellige tjenester, der kører.

Du kan nemt kontrollere alle processerne ved at følge de anførte trin.

  1. Start din Jobliste ved at trykke på ⊞ Win + R-knappen. Dette skal poppe op i Kør applikationen.
  2. Skriv i dialogboksen “taskmgr”. Dette skal åbne task manager.

  3. Tjek task manager for NVIDIA-relaterede processer.

4. Her kan du se to processer, nemlig NVIDIA Streamer-service og NVIDIA Streamer-brugeragent. Så hvad bruges de til? De er designet, så du kan streame spil fra din pc til NVIDIA Shield-enheder. Der er praktisk talt ikke behov for at have disse processer kørende i din Windows. Det giver mening at deaktivere dem for at forbedre dit gameplay, fordi ekstra hukommelse vil være tilgængelig for dig.

5. Klik på din Windows-knap og skriv i søgefeltet “msc”. Klik på det program, der returneres i søgeresultatet.

6. Søg efter NVIDIA Streamer Service, og klik på den. Der vises et vindue bestående af detaljer i processen. I servicestatusområdet skal du klikke på “Hold op”. Der vises en prompt, der beder dig om at bekræfte handlingen. Trykke Okay.

7. Vi er ikke færdige endnu, klik på “Starttype”Dialogboks og vælg“handicappet”. Dette vil sikre, at denne service ikke starter selv, som den gjorde før. Klik på Anvend ændringer og afslut.