Vejledninger

Sådan rettes Event Viewer fejl 0x80000000000000

Flere brugere har nået os med spørgsmål efter at have tjekket hændelsesloggen med Fejlkode 0x80000000000000 efter en applikation eller BSOD-nedbrud. I de fleste tilfælde rapporterer berørte brugere, at problemet ser ud til at forekomme tilfældigt uden nogen tilsyneladende udløser. Problemet er ikke eksklusivt for en bestemt Windows-version, da det findes på Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10.

Hvad forårsager 0x80000000000000 fejlen?

Vi analyserede denne særlige fejl ved at se på forskellige brugerrapporter og de reparationsstrategier, der ofte bruges til at løse dette problem. Som det viser sig, kan problemet skyldes en af ​​følgende potentielle synder:

 • Systemfilkorruption - Som det viser sig, kan dette særlige problem opstå på grund af systemfilkorruption. Hvis du får konstante hændelsesvisere med denne fejl, skal du være i stand til at løse problemet ved at reparere Windows-filer og rette logiske fejl med et værktøj som SFC eller DISM.
 • Korrupte Visual C ++ Redist-pakker - Forkert installeret eller beskadiget C ++ -fordelingspakke kan også være ansvarlig for konstante fejl af denne type. Flere berørte brugere har rapporteret, at det lykkedes dem at løse problemet ved at afinstallere hver Redist-pakke og derefter geninstallere dem rent.

Metode 1: Geninstallation af C ++ Redistribuerbare pakker

Den mest populære løsning til dette bestemte problem er at afinstallere og derefter geninstallere hver potentiel C ++ Redistribuerbar pakke, der muligvis forårsager dette problem. Dette antyder, at problemet meget vel kan skyldes en beskadiget Visual C ++ Redist-installation.

Denne procedure bekræftes at være effektiv på både Windows 7 og Windows 10. Her er en hurtig guide til afinstallation og derefter geninstallation af alle nødvendige Visual C ++ -pakker, der muligvis er ansvarlige for dette særlige problem:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en dialogboks Kør. Skriv derefter “Appwiz.cpl”inde i tekstfeltet, og tryk på Gå ind at åbne op for Programmer og funktioner hjælpeprogram.
 2. Når du er inde på skærmen Programmer og funktioner, skal du rulle ned gennem listen over installerede programmer og finde din Microsoft Visual C ++ Redist-installationer.Når du ser dem, skal du højreklikke på hver del og vælge Afinstaller fra genvejsmenuen.
 3. Følg derefter vejledningen på skærmen for at afinstallere hver genindpakningspakke, du har installeret.
 4. Når hver pakke er blevet afinstalleret, skal du lukke Programmer og funktioner vindue, og genstart computeren.
 5. Når den næste opstartssekvens er færdig, skal du installere hver Visual C ++ Redist-pakke fra nedenstående liste og foretage en anden genstart, når hver installation er afsluttet:

  Visual C ++ 2008 Omfordelt (x86)

  Visual C ++ 2008 Omfordelt (x64)

  Visual C ++ 2010 Omfordelt (x86)

  Visual C ++ 2010 Omfordelt (x64)

  Visual C ++ 2013 Omdistribuerbar

  Visual C ++ 2015 Omdistribuerbar

  Bemærk: De ældre Redist-pakker har to forskellige versioner, afhængigt af computerens arkitektur. Download kun den bitversion, der gælder for din OS-arkitektur.

 6. Når den næste opstart er afsluttet, skal du se, om problemet er løst.

Hvis du stadig ser nyt 0x80000000000000 fejl inde i Begivenhedsfremviser, gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 2: Udførelse af en DISM & SFC-scanning

Som det viser sig, kan dette særlige problem også være forårsaget af en vis grad af systemfilkorruption. Hvis problemet opstår på grund af korruption i nogle Windows-mapper eller på grund af nogle logiske fejl, skal du kunne rette dem ved at udføre DISM (Deployment Image Servicing and Management) eller SFC (systemfilkontrol) scanninger for at erstatte beskadigede hændelser.

Disse to værktøjer er begge i stand til at reparere systemfiler, men de gør det på forskellige måder. Mens SFC reparerer beskadigede filer ved at erstatte dem med lokalt gemte kopier, er DSM afhængig af WU (Windows Update) for at downloade sunde kopier af beskadigede hændelser.

Men da der er masser af tilfælde, hvor en af ​​disse hjælpeprogrammer formår at finde en fejl, som den anden ikke kan, opfordrer vi dig til at køre begge scanninger for at løse problemet. Her er hvad du skal gøre:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb boks. Skriv eller indsæt derefter 'Cmd' inde i tekstfeltet, og tryk på Ctrl + Skift + Enter for at åbne en forhøjet CMD-prompt.

  Bemærk: Når du bliver bedt om af UAC (brugerkontokontrol), klik Ja for at give administratorrettigheder til CMD-vinduet.

 2. Når du er inde i den forhøjede kommandoprompt, skal du skrive følgende kommando og trykke på Enter for at starte en SFC-scanning:
  sfc / scannow

  Vigtig: Når du starter denne SFC-scanning, skal du ikke lukke dette vindue eller lukke computeren, før proceduren er afsluttet. Manglende overholdelse vil udsætte din computer for yderligere korruptionsrisici.

 3. Når scanningen er afsluttet, skal du lukke den forhøjede kommandoprompt og genstarte din computer, selvom hjælpeprogrammet ikke rapporterer om korrupte filer, der er rettet. SFC er notorisk kendt for ikke at rapportere en logisk fejl, som den faktisk formår at rette.
 4. Når din computer starter op igen, skal du følge trin 1 igen for at åbne en anden forhøjet kommandoprompt. Skriv derefter følgende kommando for at starte DISM-scanningen:
  DISM / Online / Oprydningsbillede / RestoreHealth

  Bemærk: DISM kræver en pålidelig netværksforbindelse for at downloade en sund fil, der kan bruges til erstatning af korruption. Husk det, inden du starter en DISM-scanning.

 5. Når scanningen er afsluttet, skal du foretage en endelig genstart af systemet og se om problemet er løst, når den næste systemstart er færdig.