Vejledninger

Fix: Call of Duty WW2-fejlkode 103294

Call of Duty WW2 er en vellykket post i Call of Duty-franchisen, og det bringer bestemt noget nyt til genren, inklusive den elskede Nazi Zombies-tilstand, som alle ser ud til at elske. Spillet er dog langt fra perfekt, da Call of Duty WW2-fejlkode 103284 har fulgt det siden frigivelsen.

Denne fejl vises, når du starter et multiplayer-spil, og det vises sammen med meddelelsen "Call of Duty: WWII-tjenesten er ikke tilgængelig på dette tidspunkt". Følg de metoder, vi har udarbejdet nedenfor for at slippe af med fejlmeddelelsen!

Hvad forårsager Call of Duty WW2-fejlkode 103284?

Den første årsag til problemet er simpelthen ukendt, men heldigvis er der en enkel måde at løse det på. Du skal blot nulstille den konsol, du bruger, hårdt, starte spillet og åbne de nazistiske zombier multiplayer. Gå ud, og du skal være tilbage på sporet.

En anden årsag til problemet kan stole på, at visse porte, der bruges af spillet, kan blive blokeret. Det er en langvarig proces at fjerne blokeringen af ​​dem, men det er det værd, når du overvejer det faktum, at du kan spille spillet!

Løsning 1: Nulstil dine konsoller, og start nazistiske zombier

Dette er en noget underlig løsning, men det har fungeret for konsolafspillere, der begyndte at miste det angående fejlen. Hård nulstilling af din konsol skal følges op ved at prøve at starte zombietilstand i stedet for nogen anden tilstand. Efter at have afsluttet zombier, skal du være i stand til at deltage i en hvilken som helst spiltilstand fra nu af uden Call of Duty WW2-fejlkode 103284.

Xbox One

 1. Tryk og hold tænd / sluk-knappen nede på den forreste del af Xbox One, indtil den lukker helt ned.
 2. Træk stikket ud af bagsiden af ​​konsollen, og hold tænd / sluk-knappen på Xbox nede et par gange for at sikre, at der ikke er tilbage strøm, og dette rent faktisk renser cachen og dræner Xbox fra enhver strøm.
 1. Sæt strømstikket i igen, og vent på, at lyset på konsollen skifter farve fra hvid til orange.
 2. Tænd Xbox igen som normalt, og kontroller, om konsollen starter korrekt.

Alternativ til Xbox One

 1. Naviger til dine Xbox One-indstillinger fra startskærmen, og klik på Netværk >> Avancerede indstillinger.
 2. Rul ned til Alternativ Mac-adresseindstilling, og vælg indstillingen Ryd, der vises.
 1. Du bliver bedt om at vælge at bekræfte at gøre dette, da din konsol genstartes. Svar med Ja, og din cache skal nu ryddes. Åbn spillet, når konsollen er genstartet, og kontroller, om konsollen starter normalt.

PlayStation 4

 1. Sluk PlayStation 4 helt ved at holde tænd / sluk-knappen foran.
 2. Når konsollen er lukket helt, skal du trække netledningen ud af bagsiden af ​​konsollen.
 1. Lad konsollen forblive frakoblet i mindst et par minutter, inden du tilslutter strømledningen til PS4 og tænder den på den måde, du normalt gør.

Når du har nulstillet din konsol hårdt, skal du starte spillet som du normalt gør og vente på, at det indlæses helt. Tryk på knappen "Deltag i kampen" fra startmenuen, og vælg NAZI ZOMBIES i menuen. Vent på, at tilstanden indlæses, og vælg XBOX LIVE fra den næste menu. Du får vist meddelelsen Opretter forbindelse til Xbox Live. Vent på, at den indlæses og afslutter bagefter. Du bør ikke se Call of Duty WW2-fejlkode 103284, når du har forsøgt at starte spillet.

Løsning 2: Åbn flere porte til spillet på din konsol

Metoden nedenfor vil helt sikkert være lang, men den har fungeret for flere brugere, og det er bestemt en ret nyttig løsning, når konsolspil begynder at opleve forbindelsesproblemer. Spil har brug for porte åben på den router, de er tilsluttet, men det er ikke altid tilfældet. Derfor bliver du nødt til at åbne dem manuelt.

Processen består i at tildele din konsol en statisk IP-adresse og åbne porte til den. Lad os starte med den første del!

PlayStation 4-brugere

 1. På PlayStation 4-startskærmen, der vises, efter du har startet den, skal du vælge Indstillinger >> Netværk >> Se forbindelsesstatus.
 1. Find IP-adresseoplysningerne i det vindue, der åbnes, og sørg for at skrive dem ned et eller andet sted, da du har brug for det for at aktivere portvideresendelse. Sørg for, at du også nedskriver MAC-adressen på din konsol.

Xbox One-brugere

 1. Naviger til startskærmen på din konsol, og tryk på menuknappen på controlleren til din Xbox. Gå til Indstillinger >> Netværk >> Avancerede indstillinger.
 1. I afsnittet IP-indstillinger skal du se IP-adressen angivet nedenunder. Skriv denne adresse et sted hen til opbevaring.
 2. Du skal også se kablet MAC-adresse eller trådløs MAC-adresse under IP-indstillinger. Skriv adressen på forbindelsen.

Nu bliver vi nødt til at tildele statiske IP-adresser til den konsol, du ejer, ved at følge nedenstående trin:

 1. Åbn din foretrukne webbrowser, skriv dit standardgateway-nummer (IP-adresse) i adresselinjen, og tryk på Enter.
 2. Indtast dit brugernavn og din adgangskode for at få adgang til routerens indstillinger. Standardbrugernavnet og adgangskoden skal være angivet i din routers dokumentation, på et klistermærke på siden af ​​din router eller på Port Forward-webstedet, hvis der ikke er foretaget nogen ændringer.
 1. Find først indstillingen Aktivér manuel tildeling, og klik på alternativknappen ud for Ja. Navnet på indstillingen kan se anderledes ud på nogle routere afhængigt af producenten.
 2. Find det vindue, der giver dig mulighed for at indtaste MAC-adressen og IP-adressen efter eget valg, så skriv de adresser, som du har samlet i de foregående trin.
 1. Når du har gjort det, skal du klikke på indstillingen Tilføj, og du har nu tilføjet din konsoles IP-adresse til din router.
 2. Find sektionen Port Forwarding, mens du stadig er logget ind på din routers interface. Hver router giver forskellige trin til dette, så sørg for at surfe lidt.
 1. Indtast den port, du vil åbne under Intern og ekstern, eller indtast en række porte, der skal åbnes under Start og slut. Specielt til Call of Duty WWII er der flere porte og områder, du skal åbne i din router, og de vises nedenfor, afhængigt af konsollen:

Call of Duty WWII - Playstation 4

TCP: 80, 443, 3074, 3478-3480 UDP: 3074, 3478-3479, 27016

Call of Duty WWII - Xbox One

TCP: 53, 80, 3074 UDP: 53, 88, 500, 3074, 3076, 3544, 4500, 27016
 1. TCP- og UDP-forkortelser er de muligheder, du skal vælge under indstillingen Type af servicetype. Da du kun kan vælge en af ​​mulighederne (eller begge dele), skal du gentage disse trin, indtil du har dækket alle de områder, der er præsenteret ovenfor.
 2. Indtast den statiske IP-adresse, du oprettede til din konsol i ovenstående trin, og sørg for at klikke på Aktiver, hvis den er tilgængelig.
 3. Klik på knappen Gem af anvend, og sørg for at genstarte både din router og din konsol for fuldt ud at anvende disse ændringer.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found