Vejledninger

Fix: Kan ikke deltage i Skype-opkald

Skype har et igangværende problem, hvor nogle brugere ikke kan deltage i opkald (især gruppeopkald). Dette kan ske, fordi de nyeste versioner af Skype inkluderer nogle ændringer, som vi formodes at forbedre videoopkald og gruppevideoopkald. Desværre skabte dette også problemer på ældre pc'er, der ikke har SSE2 (Streaming SIMD Extensions 2) support.

Det mest almindelige symptom på dette problem er, når opkaldsinvitationen vises på den mobile version af Skype, men intet vises på pc'en. Brugeren kan manuelt trykke på Deltag i igangværende opkald knappen i samtalevinduet, men samtalen lukkes automatisk inden for få sekunder uden at høre nogen lyd fra de andre deltagere.

Desværre er der ikke meget, du kan gøre, hvis problemet faktisk skyldes manglen på SSE2-support på din pc - men husk, at dette scenarie kun gælder, hvis du ikke kan deltage i gruppevideoopkald og din computers processor er ældre end 8-9 år. Hvis du støder på dette problem med regelmæssige lydopkald eller gruppeopkald, er det sandsynligt, at problemet skyldes en Skype-fejl eller på grund af en privatlivsindstilling for opkaldsværten.

Hvis du i øjeblikket kæmper med dette særlige problem, skal du foretage fejlfinding for potentielle synder ved hjælp af nedenstående potentielle rettelser. Følg hver metode i rækkefølge, indtil du støder på en løsning, der fungerer for din situation.

Metode 1: Brug den nyeste desktopversion af Skype

Hvis du bruger Windows 10, bruger du sandsynligvis den indbyggede Skype-version. Mens denne version bestemt er mere bekvem, er den ikke så strømlinet som desktopversionen af ​​Skype og er kendt for at forårsage en hel række uforudsete fejl.

Nogle brugere har været i stand til at gendanne den normale funktionalitet af Skype ved at undgå den indbyggede version af Skype og installere desktopversionen. For at gøre dette skal du besøge Skypes download-side (her), klikke på rullemenuen under Download Skype og vælg Få klassisk Skype.

Når installationspakken er downloadet, skal du åbne den og følge anvisningerne på skærmen for at installere desktopversionen af ​​Skype på dit system. Se om dette har løst noget ved at deltage i et opkald / gruppeopkald ved hjælp af desktopversionen af ​​Skype.

Metode 2: Bed opkaldshost om at føje dig til Kontakter

Dette særlige problem kan også være relateret til en bestemt privatlivsindstilling for den person, der er vært for gruppeopkaldet. For at teste denne teori skal du se, om personen, der startede gruppeopkaldet, har føjet dig til deres kontaktliste. Hvis du ikke er på deres kontaktliste, skal du bede dem om at tilføje dig manuelt og invitere dig igen. De kan gøre dette let ved at besøge din profilside og klikke på Tilføj til kontakter.

Hvis problemet faktisk var relateret til en privatlivsindstilling fra deres side, skulle tilføjelse af dig som kontakt automatisk løse problemet, og du skulle være i stand til at deltage normalt i gruppeopkaldet.

Metode 3: Start gruppeopkald som vært

Hvis Metode 2 hjalp dig ikke med at deltage i gruppeopkaldet, lad os prøve at fungere som vært og se om du er i stand til at forblive gruppeopkaldet. Nogle mennesker rapporterede, at selvom de ikke kunne deltage i et aktivt gruppeopkald, kunne de tale med flere personer ved at oprette gruppeopkaldet selv.

Dette gør det ikke muligt for dig at deltage i et gruppeopkald, men du vil i det mindste være i stand til at kommunikere med flere deltagere, indtil Microsoft beslutter at løse dette problem for alle. For at gøre dette skal du gå til Kontakter og vælg Opret ny gruppe.

Klik derefter på ikonet Tilføj personer, og tilføj alle de personer, du vil deltage i gruppeopkaldet. Når alle deltagerne er blevet føjet til gruppen, skal du klikke på Opkaldsgruppe ikon for at starte et gruppeopkald.

Hvis ovenstående trin også fører til det samme problem, skal du følge Metode 4 for en anden måde at deltage i et gruppeopkald på.

Metode 4: Brug kommandoen / golive

Hvis alle ovenstående metoder ikke har haft succes, så lad os prøve en mere teknisk tilgang. Nogle brugere har med succes været i stand til at deltage i et igangværende gruppeopkald ved hjælp af /gå live kommando. Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette:

  1. Få adgang til gruppevinduet for den samtale, du prøver at deltage i, skriv "få / navn”Ind i chatbaren og ramte Gå ind.

    Marker al tekst efter “navn =“, Højreklik på det og vælg Kopier markering at kopiere det til dit udklipsholder. Vi vil bruge det et øjeblik.

  2. Gå tilbage til chatbjælken nederst på skærmen, og skriv “/gå live“, Og indsæt derefter teksten, som du tidligere har kopieret til udklipsholderen.

  3. Hit Gå ind for at deltage i det igangværende gruppeopkald.

Hvis du stadig kæmper med det samme problem, skal du følge den endelige metode for at nedgradere din nuværende Skype til en tidligere version.

Metode 5: Nedgradering til en ældre version

Hvis alle ovenstående metoder ikke har tilladt dig at deltage i et igangværende gruppeopkald, kan nedgradering til en ældre version af Skype muligvis bare gøre tricket. Hvis dit problem er resultatet af den fejl, der har været igang med start med version 7.0.85.100, nedgradering til en ældre version løser dine gruppekaldsproblemer. Her er en trinvis vejledning:

  1. Start med at afinstallere din nuværende version af Skype. Åbn et Run-vindue (Windows-tast + R), skriv “appwiz.cpl”Og ramte Gå ind at åbne Programmer og funktioner.

  2. Rul ned gennem listen over programmer, højreklik på den aktuelle version af Skype og vælg Afinstaller.

  3. Når Skype er afinstalleret, skal du besøge dette link (her) og downloade en ældre version. Fortrinsvis ældre end7.0.85.100.

  4. Åbn installationspakken, og installer den ældre version af Skype ved at følge vejledningen på skærmen. Se, om du kan deltage i igangværende gruppeopkald, mens du er på den gamle version.

Hvis du har brændt igennem alle metoderne uden succes, skal du gå til dette Microsoft-link (her) og åbne en supportbillet til Skype. Som bekendt er der mange uløste billetter relateret til dette særlige emne. Efter Microsofts logik i tidligere sager er virksomheden forpligtet til at frigive endnu et hotfix, når nok folk rapporterer problemet med denne nye build.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found