Vejledninger

Fejlfinding Komplet signaltabfejl på DISH

Det her "SignalTab”-Meddelelsen ses på parabol-netværket, og den skyldes et problem med kabelforbindelserne, eller det kan skyldes vandskader på ledningerne. Det kan også skyldes et problem med tjenesteudbyderen og forhindre, at signalstyrken etableres.

Hvad forårsager det "fuldstændige signaltab" på parabol-netværket og hvordan fikser man det?

Vi fandt de underliggende årsager til at være:

  • Signalhindring:I de fleste tilfælde skyldes fejlen blokering mellem parabolantennen og satellitten. Denne forhindring kan skyldes et træ, en bygning, en fuglerede eller på grund af en anden genstand, der kommer ind mellem antennen og satellitten.
  • Løse kabler: Det er også muligt, at visse kabler, der tilsluttes til modtageren, muligvis ikke er tilsluttet korrekt, hvilket udløser dette signaltab. Ofte kan kablerne være løse på grund af omfordelingen af ​​modtageren, eller de kan være kommet løs over tid.
  • Glitched enhed:I nogle tilfælde blev det set, at enheden muligvis fik fejl ved opstart, hvilket kan udløse dette signaltab. Denne fejl synes at være ret almindelig, og simpelthen at aflade enheden med strøm kan løse dette problem ganske let.
  • Dårligt vejr: Som vi ved, kan en forhindring mellem antennen og satellitten udløse et signaltab og forhindre parabol i at kunne fungere korrekt. Hvis der er et dårligt vejr udenfor, kan dette signaltab udløses på grund af blokering af skyer. I mellemtiden kan du se optagede DVR'er eller on-demand-film, hvis modtageren er tilsluttet internettet, indtil vejret rydder op.

Power-Cycling-enheder

I de fleste tilfælde skyldes problemet en fejl i modtageren, og det kan let løses ved fuldstændig at aflade modtageren af ​​elektricitet. For det:

  1. Tag stikket ud strømmen fra modtageren.
  2. Tryk på og hold nede strøm knappen på modtageren i mindst 15 sekunder.
  3. Tilslut modtageren igen og vente i 10 sekunder.
  4. Tryk på "Strøm" og vent på, at modtageren starter,
  5. Kontrollere for at se om problemet stadig vedvarer.

Bemærk:Dette er det mest grundlæggende fejlfindingstrin, du kan udføre. Hvis dette ikke løser problemet, skal du kontakte kundesupport og få dem til at sende en tekniker til at løse problemet, fordi det højst sandsynligt er relateret til et hardwarekonfigurationsproblem eller til et problem, som tjenesteudbyderne slutter.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found