Vejledninger

Sådan videresendes porte til PS4 for at spille spil online

PlayStation 4 er en vidunderlig konsol, den er øverst på linjen med hele linjer med eksklusivitet, first person shooters og sportsspil, men de fleste af disse spil er meget sjovere, når du spiller med venner, samme konsolspil, ofte kendt som sofa co-op, er blevet meget begrænset i den nye generation af konsoller, men du kan spille online med dine venner rundt om i verden. I dag skal vi vise dig detaljerne i onlinespil i PlayStation 4, hvordan du konfigurerer din wifi og eventuelle fejlfindingsproblemer, du måtte have.

Vi vil gennemgå processen med at oprette porte til at spille online på din PlayStation 4.

Først skal vi sørge for, at du har en statisk IP i din PlayStation, for at få en statisk IP til at gå ind i dine indstillinger og derefter til netværket.

Vælg vis forbindelsesstatus, du bliver bedt om et vindue, der viser din IP-adresse, primære DNS, sekundære DNS, standard gateway og undernetmaske. Skriv alle disse numre ned, fordi vi har brug for dem senere.

Vælg annuller og gå tilbage til den menu, du var i før, vælg nu “Opsæt internetforbindelse”, derefter WiFi eller LAN afhængigt af din type forbindelse, vælg brugerdefineret, derefter Manuel, indstil din IP-adresse, indstil den normalt til 192.168.1.100 . Skriv din IP-adresse på et stykke papir, og sæt derefter undernetmasken, primære dns, standard gateway og sekundære dns til det, du tidligere skrev ned, når du er færdig, skal du trykke på næste, på MTU-skærmen, vælg Automatisk og derefter på Proxy-skærmen, vælg Brug ikke, og vælg derefter test internetforbindelse for at sikre, at alt er i orden.

Nu for at opsætte porte gøres dette på din computer / bærbare computer i stedet for din ps4.

Vi vil forklare dette på to måder, den første er en enkel og generisk måde, men det er mindre sikker, den anden er en mindre enkel måde, men det er alligevel sikkert for dit netværk.

DMZ-metode

For at gøre denne metode skal du åbne din browserside og gå til routersiden, normalt ved at skrive enten 192.168.1.1 eller 192.168.0.1, skal du indtaste dit brugernavn og din adgangskode (hvis du aldrig har set denne side før, så er dit brugernavn og din adgangskode sandsynligvis administrator, hvis de ikke ringer til dit internetfirma og beder dem om dit standardbrugernavn og din adgangskode), skal du først vælge DMZ på routersiden, hver routerside er anderledes, nogle har DMZ direkte på routersiden, andre skal du vælge NAT-indstillinger fra i menuen “Avanceret” eller “Firewall”. Indtast din PS4 IP-adresse, tryk derefter på "Aktivér DMZ" og tryk derefter på send.

PSN-specifikke porte

For at gøre dette skal du metoden også åbne din routerside, indtaste dit brugernavn og din adgangskode, gå ind i NAT-indstillinger i menuen “Avanceret” eller “Firewall” og derefter trykke på Port Mapping. Dette vil være anderledes på hver routers side, men skal du indstille en TCP-port på 80, 443, 1935 og 3478-3480. og indstil en UDP-port på 3478-3479. Hvis du ikke ved hvordan, skal du søge på Google efter "Indstiller port til Dit router navn her” .

Når du er færdig, kan du få adgang til onlinespil på din PS4 som sædvanligt, du kan nu nyde den massive verden af ​​onlinespil!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found