Vejledninger

Sådan laver du en sadel i Minecraft

I Minecraft, transport på et tidspunkt bliver nødvendigt. Nogle gange er du tvunget til at rejse lange afstande, hvilket i sidste ende kræver, at du får en båd, hvis du er i havet eller en hest, hvis du er på land. For at bruge en hest skal man dog have en sadel i hans / hendes besiddelse.

Desværre, Sadler kan ikke laves fra ovn / Crafting Table og i stedet skal du finde dem. Sadler kan findes på følgende måder.

1. I et bryst

Der er en chance på 2,5% for at finde sadler i kister. Så prøv at åbne hvert bryst, du støder på. Selvom chancerne er minimale, men at få en sadel gennem et bryst er meget let sammenlignet med andre muligheder.

2. I et fangehul

Du kan finde Kister i en Fangehul som findes med sadler og andre forskellige varer, som du kan bruge. For at finde et fangehul kan du enten løbe ind i en, eller du kan bruge Eye Of Ender for at finde det. For at finde det ved hjælp af Eye Of Ender skal du smide Øje og så falder det på et punkt, som du kan grave igennem for at finde dit fangehul.

En gang i fangehullet finder du flere Mineaksler hvor der vil være Minecart-spor. Gå rundt i dette område for at finde et bryst, og hvis du er heldig, finder du en sadel.

3. I den nederste fæstning

Du kan finde kister i Nether fæstning. Disse fæstninger kan findes i Nether Realm; de er ikke så lette at finde som fangehullet, men de bærer mange værdifulde genstande i kister, som du kan bruge. For at komme ind i Nether Realm skal du lave en Nether Portal ved brug af Obsidian blokke og Ffnug og stål.

Når du er i Nether Realm, skal du finde vej gennem Realm, undgå unødig opmærksomhed, og du vil til sidst finde Nether Fortress. Indenfor finder du nogle kister, der bærer sadler.

4. Fra fiskeri

Du kan fiske sadler fra Fiskeri. Lav en Fishing Rod og gå til en , flod eller den Ocean og brug den derefter til at fiske sadler. Det tager et par forsøg, da du selvfølgelig ikke kan få det ved dit første forsøg. For at lave en fiskestang skal du bruge 3 Pinde og 2 Strenge som giver dig mulighed for at lave en fiskestang på Arbejds bord.

5. Ved brug af Emeralds

Du kan bruge Emeralds at købe en sadel fra en Landsbyboer hvis du er heldig. Det er ikke let at finde en sadel med en landsbyboer, men hvis du er heldig nok, kan du finde den. For at få Emeralds skal du mine dem eller dræbe Pillagers; dog er det ikke nødvendigt, da pillagers kan være farlige.

6. I et ørkentempel

Gulvet i ørkentemplets struktur vil altid være på Y: 64, hvilket betyder, at templet enten helt eller delvist kan være dækket af sand. I templet skal du finde den blå lerblok midt på gulvet. Ved at grave denne blok åbnes det hemmelige kammer med fire kister. Og der er en meget stærk mulighed for, at du kan finde en sadel i et af de fire kister, men vær opmærksom på TNT-fælden i det hemmelige kammer.

7. Find i en landsbysmedsbygning

Der er 16% chance for at finde sadler i en smedsbygning i landsbyer. Det kan være vanskeligt at finde ud af en sadel i en smedsbygning i en landsby.

Sådan bruges en sadel

Når du har din sadel, skal du bare højreklikke på Hest med sadlen i hånden og derefter anvende den på hesten. Du skal også Tæmme hesten ved at klatre den og blive bukket af igen og igen. Når det er tæmmet Hjerter vil omgive hesten, hvilket betyder, at den er blevet tæmmet.

Heste kan findes, der strejfer rundt i Skove i grupper eller alene, så du bør ikke have problemer med at finde dem på noget tidspunkt.

Andre indstillinger

Lamaer kan også tæmmes og monteres på men sadlen kan ikke anvendes på dem. De kan tæmmes ved at fodre hvede eller blive bukket af ved at klatre dem igen og igen, indtil hjerter omgiver dem.

I modsætning til heste kan lamaer være det Fjendtlig og spyt på dig, som kan forårsage skade, så sørg for ikke at skade dem. Lamaer kan ikke styres så godt, medmindre du bruger en ledning til at flytte dem rundt.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found