Vejledninger

Fix: Audacity 'Fejl under åbning af lydenhed'

Audacity er en gratis virtuel studiesoftware til Windows-computere, og det er et fantastisk værktøj til at redigere musikfiler gratis. Nogle brugere har dog rapporteret, at de har problemer, når de prøver at optage eller afspille deres filer ved hjælp af Audacity. Fejlmeddelelsen læste "Fejl ved åbning af lydenhed", og den har aflyttet brugere over hele verden.

Der er et par årsager og metoder, der kan bruges til at løse problemet, og vi anbefaler, at du følger resten af ​​artiklen for at finde ud af, hvad du skal gøre for at løse problemet.

Hvad forårsager Audacity "Fejl ved åbning af lydenhed" Fejl?

Det er normalt et tilladelsesproblem, der begyndte at vises efter en bestemt Windows Update, fordi det har nulstillet nogle tilladelsesindstillinger for apps, der har tilladelse til at bruge din mikrofon.

Løsning 1: Lad apps bruge din mikrofon

Denne lille mulighed er muligvis altid tændt før, men den kan være blevet ændret af nye programmer, der installeres eller af en Windows Update, der muligvis har slået den af ​​af forskellige sikkerhedsmæssige årsager. Denne løsning er den enkleste, og den kan spare dig for timers smerte, så sørg for at du ikke springer denne metode over.

Brugere af Windows 10:

 1. Klik på tandhjulsikonet nederst til venstre i Start-menuen for at åbne appen Indstillinger. Du kan også søge efter det.
 1. Rul ned, indtil du ser afsnittet om beskyttelse af personlige oplysninger, og sørg for at klikke på det. I venstre side af vinduet skal du se afsnittet om apptilladelser. Rul ned, indtil du når Mikrofon, og klik på denne mulighed.
 2. Først og fremmest skal du kontrollere, om indstillingen Mikrofon for denne enhed er aktiveret. Hvis det ikke er det, skal du klikke på Skift og indstille skyderen til.
 1. Derefter skal du skifte skyderen under "Tillad apps at få adgang til din mikrofon" til Til og rul ned i listen over installerede apps på din computer for at finde Skype. Tænd skyderen ved siden af ​​Skype-posten på listen.
 2. Åbn Audacity igen, og kontroller, om problemet fortsætter.

Yderligere fejlfinding til Windows 10 og ældre versioner af Windows

Det er muligt, at en af ​​dine kernelydenheder muligvis er blevet deaktiveret af et program eller af en ny Windows Update. Dette kan også løse problemet, hvis der er andre lignende værktøjer installeret på din computer, der muligvis forsøger at få adgang til lydenheder på samme tid som Audacity.

 1. Højreklik på lydstyrkeikonet på din proceslinje, og vælg indstillingen Lyde. Hvis dette ikon ikke findes på proceslinjen, kan du finde lydindstillinger ved at åbne Kontrolpanel, skifte visningen til Kategori og vælge Hardware og lyd >> Lyd.
 1. Kontroller, om din mikrofon er aktiveret under fanen Optagelse. Skift til denne fane ved at klikke på toppen af ​​vinduet og find den mikrofon, du bruger. Den skal placeres øverst og vælges.
 2. Klik på den en gang, og klik på knappen Egenskaber nederst til højre i vinduet. I vinduet Egenskaber, der åbnes, skal du kontrollere under Enhedsbrug og indstille indstillingen til Brug denne enhed (aktiver), hvis den ikke allerede var, og anvend ændringerne.
 1. Naviger til fanen Avanceret i det samme egenskabsvindue, og tjek under Eksklusiv tilstand.
 2. Fjern markeringen i afkrydsningsfelterne ud for "Tillad, at applikationer får eksklusiv kontrol over denne enhed" og "Giv applikationer med eksklusiv tilstand prioritet". Anvend også disse ændringer, og gentag den samme proces for din højttalerenhed i fanen Afspilning, inden du lukker disse vinduer. Åbn Audacity igen, og kontroller, om fejlen fortsætter.

Bemærk: Selvom du er en Windows 10-bruger, skal du stadig prøve det andet sæt trin, da de formåede at løse problemet for nogle Windows 10-brugere, når ovenstående ikke lykkedes.

Løsning 2: Brug den indbyggede diktafon og skift til Audacity

Det er meget muligt, at en tredjepartsapp hogger en af ​​dine lydenheder, og det er næsten umuligt at tage ejerskab af den igen. Årsagen til, at åbning af Voice Recorder, der er indbygget i dit Windows OS, muligvis fungerer, er, at denne app er verificeret af Microsoft, og den har bedre tilladelser end nogen tredjepartsapp.

Voice Recorder er tilgængelig på alle versioner af Windows, så sørg for at bruge den til at løse Audacity “Fejl ved åbning af lydenhed” -fejl!

 1. Søg efter Voice Recorder's genvej på skrivebordet, og dobbeltklik på den, eller søg efter den i Start-menuen. Hvis du kæmper for at finde det, kan du bruge kommandoen nedenfor.
 1. Søg efter "Kommandoprompt" ved at skrive det enten lige i Start-menuen eller ved at trykke på søgeknappen lige ved siden af ​​det. Højreklik på den første post, der vises som et søgeresultat, og vælg kontekstmenupunktet "Kør som administrator".
 1. Skriv kommandoen nedenfor i vinduet, og sørg for at trykke på Enter efter at have skrevet hver enkelt. Vent til Voice Recorder-vinduet åbnes for at vide, at kommandoen fungerede
explorer.exe shell: appsFolder \ Microsoft.WindowsSoundRecorder_8wekyb3d8bbwe! App
 1. Klik på mikrofonknappen for at starte en optagelse. Luk Voice Recorder, og åbn Audacity igen for at se, om problemet stadig vises.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found