Vejledninger

5 Bedste software til grøn skærm

Hjem/Bedste af/ 5 Bedste software til grøn skærm

5 Bedste software til grøn skærm

Af Ayesha Sajid 24. juni 2019 6 minutter læst

Grøn skærmeffekt er også kendt som Chroma Keying i videoproduktionsbranchen. Det refererer til processen med at fjerne den faktiske baggrund for et stillbillede eller en video og erstatte det med noget andet. Denne proces bruges i vid udstrækning til videoproduktion og filmfremstilling. Der er mange sådanne fascinerende scener inden for en film, der ikke er optaget i det faktiske miljø, som vi ser på vores skærme. Snarere er de skudt med en simpel almindelig baggrund, og derefter erstattes den baggrund elegant med noget mere iøjnefaldende ved hjælp af Green Screen Effect.

Nu undrer du dig måske over, at denne effekt kun er nyttig til filmproduktion, og vi kan bare ikke tænke på at bruge den i vores daglige liv. Dette er dog bare ikke sandt. Enhver kan gøre brug af denne effekt for at få deres fotos og videoer til at se endnu mere tiltalende ud, selvom vedkommende ikke er professionel. Dette er muligt på grund af Green Screen Software, der giver dig mulighed for at anvende denne effekt meget let. I denne artikel vil vi dele en liste med dig med dig 5 Bedste software til grøn skærm så du straks kan få en af ​​dem til at få dine fotos og videoer til at se mere professionelle ud.

1. Wondershare Filmora 9


Prøv nu

Wondershare Filmora 9er en meget populær software til grøn skærm designet til Windows, Mac, iOS og Android operativsystemer. Filmora 9 er dybest set en videoredigerer, der fuldt ud understøtter Chroma Key funktion. Det er bare et par sekunder at anvende den grønne skærmeffekt på dine fotos og videoer ved hjælp af denne software. Alt hvad du skal gøre er at importere både det faktiske billede eller den nye video og det nye baggrundsbillede eller den nye video til Filmora 9, vælge den del, du vil erstatte, og derefter anvende den nye baggrund på den ved hjælp af Grøn skærm funktion af Filmora 9. Desuden lader denne software dig også Gemme og Del dit arbejde på tværs af flere sociale netværksplatforme som f.eks Facebook, Youtube, etc.

Denne software giver dig en bred vifte af Indgang og Produktion formater inklusive Videoer, Lydbånd, og Billeder. Bortset fra den grønne skærmeffekt kommer denne software også fuldt belastet med andre vigtige video- og lydredigeringseffekter så som klipning, beskæring, opdeling, lydblanding, udligning osv. Nogle gange vil du dog tage din video og foto redigeringsevner til det næste niveau, men du gør det bare ikke på egen hånd. Nå, du behøver ikke bekymre dig om det længere, fordi Filmora 9 kommer med 40+ væsentlige grønne skærmeffekter som du nemt kan bruge til at forbedre skønheden i dine fotos og videoer.

Filmora 9 tilbyder os tre forskellige prisplaner, hvis detaljer er angivet nedenfor:

Bemærk: Denne prisfastsættelse er kun for Windows operativ system. For andre operativsystemer er prisplanerne lidt anderledes.

  • Individuel-Denne plan er opdelt i tre forskellige licensmuligheder, dvs. 1 år, Livstid og Ubegrænset. 1-års licensomkostningerne $39.99, prisen på Lifetime-licensen er $59.99 (engangsomkostning) mens Wondershare opkræver $99.87 om året for den ubegrænsede licens.
  • Forretning-Denne plan er opdelt i tre forskellige kategorier, dvs. Grundlæggende forretningsplan, Standard forretningsplan, og Premium forretningsplan. Den grundlæggende forretningsplan koster $12.99 pr. måned er prisen på standard forretningsplanen $24.99 pr. måned, mens Wondershare opkræver $57.99 pr. måned for Premium-forretningsplanen.
  • Uddannelses-Denne plan er yderligere opdelt i fire delplaner, dvs. Månedlig plan, Kvartalsplan, Årsplan og Livstidsplan. Den månedlige plan er værd $7.99koster kvartalsplanen $15.99er prisen på årsplanen $31.99 der henviser til, at Wondershare opkræver $48.99 (engangsomkostning) for Lifetime Plan.

2. iMovie


Prøv nu

iMovieer en ledig software til videoredigering designet til iOS og Mac operativsystemer, der udmærker sig med Green Screen-effekten. Bortset fra de meget grundlæggende videoredigeringsfunktioner som klipning, trimning, opdeling osv. Er denne software også ret effektiv i sine avancerede funktioner som Chroma Keying. Denne software understøtter en bred vifte af Indgang formater inklusive MP4, MOV, MPEG-2, AVCHD, DV / HDVosv. hvorimod Produktion formater inkluderer MOV, JPEG, DV, AIC, AACosv. Det har en meget enkel og brugervenlig grænseflade, som er helt perfekt til begyndere. På trods af dets brugervenlighed er det stadig for godt til at lave professionelle videoer.

Med sin grønne skærmfunktion kan du nemt ændre miljøet og indstillingen af ​​ethvert almindeligt billede eller video med noget ekstraordinært, og det også bare inden for få sekunder. For eksempel kan du skyde din video eller tage dit billede med en almindelig blå eller grøn baggrund og derefter ændre det med smuk natur for at skildre, som om du faktisk har besøgt det sted. Desuden er der i de nyere versioner af iMovie en speciel funktion, der er kendt som Grøn skærm kontrol. Du kan bruge disse kontroller til at finjustere dine videoer og billeder samt til at forbedre kvaliteten af ​​din output.

3. Lysværker


Prøv nu

Lysværkerer en Green Screen editor designet til Windows, Macog Linux operativsystemer. Denne software er specielt designet til pro-videoredigerere, derfor vil du finde det lidt svært at blive brugt af de naive brugere. Bortset fra Chroma Keying kan du også tilføje forskellige andre videoredigeringseffekter for at bringe perfektion af dine videoer til det næste niveau ved hjælp af Lightworks. Denne software giver dig også mulighed for at uploade dine redigerede videoer direkte til andre platforme som f.eks Youtube, Vimeo, etc.

Denne software tilbyder os følgende fire licenser:

  • Lightworks Free License-Som navnet antyder, er denne licens absolut ledig af omkostningerne.
  • Lightworks Pro måned licens-Denne licens koster $24.99 om måneden.
  • Lightworks Pro Year License + BORIS FX- Prisen på denne licens er $174.99 Per år.
  • Lightworks Pro Outright License + BORIS FX- Lightworks afgifter $437.99 (engangsomkostning) for denne licens.

4. DaVinci Løs 15


Prøv nu

DaVinci Løs 15er en stærk Green Screen editor til Windows, Linux, og Mac operativsystemer. Du kan nemt tilføje Chroma Key-effekten eller den grønne skærm-effekt til dine fotos og videoer ved hjælp af denne software. Sammen med denne fascinerende funktion, et stort antal forskellige Overgange og Effekter er også tilgængelige, som du kan føje til dine fotos og videoer for at få dem til at se endnu mere tiltalende ud. Denne software understøtter også Redigering af flere kameraer så du kan få dine almindelige videoer til at se endnu mere professionelle ud.

Det Videostabilisering funktion af DaVinci Resolve 15 er der for at gøre Chroma Key-effekten, endnu mere, glattere og finere. Efter at have anvendt Green Screen-effekten på dine ønskede filer, kan du importere mange andre visuelle effekter fra After Effects værktøj til denne software til at forbedre kvaliteten af ​​dine redigerede fotos og videoer fuldt ud. DaVinci Resolve 15 giver dig finjustering af dine fotos og videoer, som du har anvendt Green Screen-effekten yderligere på. Slør Radius effekt, som hjælper dig med at blande den nye baggrund med dit originale billede.

DaVinci Resolve tilbyder os følgende to prisplaner:

  • DaVinci Resolve 15-Denne plan er absolut ledig af omkostningerne.
  • DaVinci Resolve Studio 15-DaVinci Løs afgifter $299 til denne plan.

5. VSDC Free Video Editor


Prøv nu

VSDC Free Video Editorer en ledig Green Screen software designet til Windows operativ system. Det bedste ved denne software ligger i dens navn, og det er i modsætning til mange andre professionelle videoredigerere, denne er helt gratis uden skjulte abonnementer eller afgifter. Sammen med Chroma Key-funktionen har VSDC masser af andre video- og fotoredigeringsfunktioner såsom tegning, farvning, markering, beskæring, lyn osv. Du kan også tilføje en bred vifte af forskellige filtre, overgange og effekter til dine fotos og videoer.

En anden stor kendsgerning om denne software er, at den er meget lille i størrelse så du nemt kan downloade det på din maskine uden at bekymre dig om at løbe tør for lagerplads og bare begynde at bruge det med det samme. Denne software har en meget venlig og enkel brugergrænseflade. Du kan lave en fuldgyldig grøn skærm ved at importere forskellige baggrunde. Desuden giver VSDC gratis videoredigerer dig også friheden til at bruge dens Billede i billede funktion, hvilket betyder, at du nemt kan overlejre et billede eller en video oven på et andet og få en utrolig behagelig foto- og videoredigeringsoplevelse.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found