Vejledninger

Hvilket er bedre: Sennheiser vs Bose

Hjem/Udtalelser/ Hvilket er bedre: Sennheiser vs Bose

Hvilket er bedre: Sennheiser vs Bose

Af Bill Wilson 24. januar 2020 5 minutter læst

Hvis du elsker at lytte til musik lige så meget som vi gør, kan du mere eller mindre forholde dig til det faktum, at gode hovedtelefoner gør stor forskel. Det er en ting, som ingen af ​​os kan benægte. Men når det kommer til hovedtelefoner generelt, oversvømmes markedet med så mange virksomheder, at du ender med at blive forvirret og til tider købe et par hovedtelefoner, som du ikke ønsker.

Vi er dog ikke her i dag for at tale om, hvilket par hovedtelefoner du skal gå med. Vi er mere optaget af at afslutte en massiv debat, der har været en integreret del af internettet i nogen tid. Det er om Sennheiser Headsets er bedre eller Bose's. For lydfilerne er beslutningen og svaret ligetil. Men for de uindviede kan det være en kompliceret debat.

Heldigvis har vi kigget på detaljerne og formået at skrive denne artikel, der vil hjælpe med at bilægge debatten en gang for alle. Som altid er der flere faktorer, som vi vil tage i betragtning, før vi træffer den endelige dom. Så for de interesserede foreslår vi, at du holder fast ved udgangen, eller hvis du allerede er overbevist om, at Sennheiser-headset er bedre end du er velkommen til at kontrollere disse bedste Sennheiser-headset fra 2020. Men der er mere ved det, læs videre!

Lydkvalitet

Der er ingen måde at benægte, at lydkvaliteten stort set er subjektiv, når det kommer til hovedtelefoner. Nogle mennesker foretrækker en bastung lyd, mens andre foretrækker en mere neutral lyd. Men når du sammenligner to virksomheder, bliver sammenligningen mere direkte, når du smider deres hovedtelefoner.

Nu hvad Sennheiser angår, har de et omfattende repertoire af hovedtelefoner til rådighed, der spænder fra budgetposterne til hele $ 1.000. At finde en direkte konkurrent fra Bose er lidt vanskelig, da Bose ikke tilbyder det samme sortiment.

Derfor skal sammenligningen være mellem Sennheiser PXC 550 og Bose QuietComfort 35 II. Begge disse har samme pris, har de samme hensigter og formål og er målrettet mod lignende købere. Hvad angår lydkvaliteten, tager Sennheiser bestemt føringen, da lyden føles meget mere naturlig og kraftig sammenlignet med Bose, som synes at fokusere mere på at have god støjreduktion i stedet for lydkvaliteten.

Så her er den klare vinder Sennheiser for så vidt angår lydkvaliteten.

Valg

Normalt gør valgene stor forskel, når du vælger at gå sammen med en virksomhed. Forbrugerne har besluttet sig for, at jo flere produktvalg de har, jo bedre vil virksomheden være. Vi går dog ikke efter disse standarder og vil blot overveje de valg, der præsenteres af begge virksomheder.

Ser man på Sennheiser, har du et enestående repertoire af produkter, som forbrugerne kan købe og bruge lige ud af æsken. Uanset om du leder efter støjreduktion, trådløse, sportsorienterede referencemonitorer med lukket ryg eller hovedtelefoner med åben ryg. Sennheiser har en af ​​de største samlinger af hovedtelefoner og øretelefoner at tilbyde.

På den anden side, når du ser på, hvad Bose har at tilbyde; valgene er ret begrænsede. Du går enten efter deres ægte trådløse øretelefoner, deres standard trådløse øretelefoner, deres SoundLink-hovedtelefoner eller deres QuietComfort-hovedtelefoner.

Dette giver Sennheiser overhånden, så langt som hvem vinderen er med hensyn til valgene.

Priser

Sennheiser og Bose har været de virksomheder, der er kendt for at opkræve en præmie for deres hovedtelefoner, men den gode nyhed er, at de stadig retfærdiggør de høje priser med spektakulær lydkvalitet samt funktioner. Så hvad værdien angår, har begge hovedtelefoner det. Vi er dog mere interesserede i at kende den samlede prissammenligning mellem begge virksomheder.

Vinderen her er helt klart Sennheiser, simpelthen fordi de har en lang liste over hovedtelefoner / øretelefoner, som de tilbyder. Du finder indstillinger så lave som $ 60, og selvom de måske ikke har den bedste lydkvalitet, kommer de med signaturen Sennheiser overordnede kvalitet. Mens Bose ikke har billigere alternativer til rådighed. Så hvis du er interesseret i at købe et par Bose-hovedtelefoner, vinder Sennheiser igen for så vidt angår prisfastsættelsen. Uanset dit budget er der noget tilgængeligt for alle, hvilket giver dem en stor fordel.

Funktioner

Funktioner er bestemt meget vigtigere end nogle måske tror. Når du køber et par hovedtelefoner, skal du overveje de funktioner, du får, fordi du ellers muligvis ikke får det rigtige par hovedtelefoner, der er prisen værd.

Både Sennheiser og Bose har altid stolt sig over at have funktioner, som forbrugerne leder efter. Det hele kommer dog ned på, hvem der udvikler sig mere og konstant bringer noget nyt.

Eksempelvis ser vi på Sennheiser PXC 550 og Bose QuietComfort 35 II. Begge hovedtelefoner er prissat på samme niveau, men når man ser på funktionerne, ligger Sennheiser bestemt foran Bose; PXC 550 leveres med en touchpad og en lang række andre funktioner, der styrer den måde, du bruger dine hovedtelefoner på. Mens Bose holder fast ved et traditionelt knoppesystem.

Dette er kun et eksempel på, hvordan Bose skal styrke deres spil med hensyn til funktioner, da de tydeligvis hænger bagud, og fansen påpeger allerede denne bekymring.

Design / bygningskvalitet

Designet er helt subjektivt, mens byggekvalitet er noget, der er ekstremt vigtigt. Til tider fungerer begge disse i tandem, så det er virkelig vigtigt at finde den rette balance og finde det perfekte produkt, du leder efter.

For så vidt angår begge sprogs designsprog, tager Sennheiser helt klart føringen, da de har nogle af de bedst mulige hovedtelefoner på markedet. Se bare på HD820s eller HD598 SE. Disse hovedtelefoner ser spektakulære ud og taler om, at Sennheiser er dedikeret til at holde sig med tiden. Derudover har alle hovedtelefoner god byggekvalitet; selv dem, der stort set er plastik, har god byggekvalitet.

På den anden side falder Bose bagud med hensyn til designet. De fleste af deres hovedtelefoner har et meget traditionelt designsprog, som de har holdt fast i i årevis. Det samme kan dog ikke siges om deres byggekvalitet. For så vidt angår byggekvaliteten, har Bose holdt den konsistent gennem årene. Selvom de i vid udstrækning bruger plastik i deres hovedtelefoner og andre produkter, er plasten af ​​god kvalitet og kan tåle tidens test.

Komfort

Det sidste aspekt, vi skal se på, er hovedtelefonernes komfortniveau. Denne faktor er stort set subjektiv; da forskellige brugere har forskellige præferencer. Den eneste ting, der ikke kan nægtes, er imidlertid, at Bose er kendt for deres komfort. Faktisk er deres QuietComfort-serie stadig en af ​​de ældste serier af hovedtelefoner, der tilfældigvis også er ekstremt komfortable.

I mellemtiden har Sennheisers konsistens sikret, at deres hovedtelefoner forbliver behagelige, og med god 3. parts support udvides komforten til højere niveauer.

Afslutningsvis er det ikke helt muligt at vælge en vinder her, da begge hovedtelefoner tilbyder stor komfort, det er bare, at Sennheisers komfort er mulig ved forskellige prisniveauer.

Konklusion

Tillad mig at omformulere det aktuelle spørgsmål igen; er Sennheiser bedre eller Bose? For så vidt angår sammenligningen her, tror jeg ikke, jeg har brug for at forklare, hvilket firma der er bedre, og hvilket ikke. Efter at have brugt begge virksomheder i udstrakt grad er Sennheiser den klare vinder for ikke kun en faktor, men i næsten alle dem. Den ene ting, som vi ikke tog i betragtning her, er faktoren for menneskelig præference, fordi det helt sikkert adskiller sig mest og næsten er umuligt at måle.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found