Vejledninger

Sådan spiller du Windows 7-spil i Windows 10

Uanset om du køber en computer med et forudinstalleret Windows 10-operativsystem eller opgraderer dit system til Windows 10, vil du indse, at de gratis og annoncefrie spil, du brugte i Windows, ikke længere er tilgængelige. Der er dog ingen grund til at bekymre sig; du kan stadig nyde dine yndlingsspil på Windows 10-platformen.

Du kan gendanne Kabal, Skak Titans, Purble Place, Spider Solitaire, Hjerter og Mahjong Titans til din Windows 10-pc. Direkte kopiering af Microsoft Games-mappen fra Windows 7 til Windows 10 fungerer ikke, så det er ikke en mulighed. Der er to måder, hvorpå du kan bringe Windows 7-spil til Windows 10: ved hjælp af et Hex-editor / installationsprogram eller ved et mildt hack.

Metode 1: Geninstaller spil

Sørg for, at din computers internetforbindelse er aktiveret, og naviger til //goo.gl/FWi0xt for at hente download til Windows 7-spil. Det er en zip-fil på ca. 170 megabyte. Dette installationsprogram blev oprindeligt lavet med det formål at blive implementeret på Windows 8. Det kan dog stadig understøttes på Windows 10.

Når din download er færdig, skal du udpakke dens indhold til en mappe efter eget valg. WinRAR eller anden komprimeringssoftware vil være praktisk for dig på dette tidspunkt. Windows 7-spil vil være blandt de udpakkede filer. Det kan også fungere for både 32-bit og 64-bit versioner af Windows 10, så du ikke behøver at bekymre dig om versionversioner.

Dobbeltklik på installationsprogrammet. Klik på næste i det vindue, der vises. En liste over alle de spil, der er synonyme med Windows 7, vises med afkrydsningsfelter ved siden af ​​dem. Du kan kun vælge dine foretrukne spil eller bare tage dem hele, som de er. Normalt vælges hele listen over spil på dette stadium. Klik på Næste for at starte installationsprocessen. Når du er færdig, skal du klikke på “Udfør” for at lukke installationsprogrammet.

For at få adgang til spil skal du blot skrive dit foretrukne spil i startmenuen, så vises det. Du kan også søge efter spillet via Windows 10-søgefeltet på proceslinjen.

Metode 2: The Mild Hack

Den anden metode til at få Windows 7-spil til Windows 10 er lidt mere teknisk end den første. Det anbefales kun for avancerede computerbrugere at foretage det eller gøre det under vejledning fra en ekspert. For at hacket skal fungere, skal du have en computer, der kører på Windows 7, et flashdrev med tilstrækkelig plads til spilmappen og Windows 10-computeren.

Sæt Windows 7-pc'en på og gå til biblioteket C: \ Programmer. Fra denne mappe skal du kopiere mappen "Microsoft Games" til dit flashdrev. (Sørg for, at dit USB-drev er blottet for malware).

Derefter skal du nu navigere til biblioteket C: \ Windows \ System32 og kopier også filen “CardGames.dll” til dit flashdrev. Sæt din USB i mål Windows 10-pc'en. Tag mappen "Microsoft Games" på dit USB-drev, og kopier den til Windows 10-biblioteket C: \ Programfiler. Løft derefter filen "CardGames.dll" til ALLE spilmapper. På dette tidspunkt er spillene fuldt installeret på din computer. De kan dog stadig ikke køre på grund af standardversionskontrol. For at imødegå dette skal du bruge hex-editoren her, mens du åbner spillets eksekverbare filer. (Træk og slip ".EXE" -filerne i den åbne hex-editor). På linjen med HEX-cifrene

7D 04 83 65 FC 00 33 C0 83 7D FC 01 0F 94 C0

ændre værdien 7D til EB.

Du kan nu spille dine foretrukne Windows 7-spil.