Vejledninger

Sådan tilføjes og aktiveres undertekster i Kodi v17 Krypton

Ved første øjekast er Kodi bare en gratis, enkel open source-medieafspiller. Men Kodi er i stand til at spille de fleste af de formater, du kan kaste på det, hvilket gør det virkelig pålideligt. Desuden er det, der gør det virkelig tiltalende for brugere over hele verden, den overflod af tilføjelser og builds, der kan installeres over basisversionen. Forresten, alle disse er gratis. Kodi har længe krydset pc-grænserne og er nu tilgængelig på alt fra Android til Fire TV Stick.

Ved hjælp af de rigtige builds kan du bruge Kodi til at streame tv-shows, film og andet multimedie. Desuden giver nogle tilføjelser dig mulighed for at se live-tv, lytte til radioen og endda spille spil.

I betragtning af hvor kraftig Kodi er, bør det ikke komme som nogen overraskelse, at det er i stand til at vise undertekster til dit medieindhold. Som du kan forvente af et open source-projekt, er der flere måder at tilføje undertekster på Kodi på.

Følg guiden nedenfor for at finde ud af, hvordan du downloader underteksttilføjelser og konfigurerer dem på Kodi. Som en bonus tilføjede vi også en guide til aktivering af automatiske undertekster til bestemte sprog.

Trinene nedenfor er struktureret på en praktisk måde. Følg dem i rækkefølge for at undgå enhver forvirring. Lad os begynde!

Del 1: Installation af undertekster tilføjelser på Kodi 17 Krypton

Inden vi kommer til den aktuelle guide, skal du være opmærksom på, at Kodi stadig er meget fragmenteret. Da der er mange forskellige builds, kan skindene være forskellige fra version til version. Hvis du ikke ser de samme skærmbilleder som skærmbillederne nedenfor, skal du sørge for at indstille Kodi-skærmen til Flodmunding.

Sørg for, at du har officielle Kodi Add-on Repository indstillet som hovedlager. Men hvis du ikke indstillede tredjepartsregistre på din Kodi-build, burde det ikke være tilfældet.

Når du er klar, er det her, hvad du skal gøre:

 1. Åbn Kodi, og gør dig vej til startskærmen. Når du er der, skal du klikke på Tilføjelser.

 2. Umiddelbart efter du klikker på Tilføjelser, skal du se en tilføjelsesikon i øverste venstre hjørne af skærmen. Tryk på det.

 3. Når du er i browserskærmen Tilføjelsesprogram, skal du klikke på Installer fra lageret.

 4. Rul helt ned til Undertekster.

 5. Installer et par muligheder fra listen. OpenSubtitles.org er a har en god samling af subs på alle sprog. Subscene.com er også fantastisk, hvis du foretrækker at se med engelske undertekster.

 6. Det anbefales at installere mindst 3 undertekster. For at installere en skal du blot klikke på en post og trykke Installere.

 7. Husk, at OpenSubtitles for Kodi kræver, at du opretter en konto. Du kan gøre det let ved at klikke på dette link. Kontoen aktiveres dog først, før du har bekræftet din e-mail-adresse.
 8. Når kontoen er oprettet, skal du vende tilbage til startskærmen og gå til Tilføjelser> Mine tilføjelser> Undertekster og tryk på OpenSubtitles.org.
 9. Klik på Konfigurer og indtast de legitimationsoplysninger, der er knyttet til OpenSubtitles konto, du lige har registreret.

Del 2: Indstilling af undertekstsproget i Kodi 17 Krypton

Nu hvor du har installeret en række underteksttilføjelser, er det tid til at bruge dem til god brug. Det næste trin er at indstille de rigtige sprog til vores undertekster. Følg trinene nedenfor for at gøre netop det:

 1. Mens du er på startskærmen, skal du klikke på Ikonet Indstillinger (øverste venstre hjørne af skærmen).

 2. Tryk på Spillerindstillinger fanen.

 3. Derfra skal du gå til Sprog og tryk på Sprog at downloade undertekster til.

 4. Når du først har set den nyligt viste menu, kan du begynde valget af sprog. Du kan vælge flere sprog, ikke kun et. Hit på Okay knap, når du er tilfreds med sprogopstillingen.

 5. Gå ikke tilbage til rodmappen til Indstillinger igen. Derfra skal du klikke på Standard tv-showtjeneste. Vælg en undertekst tilføjelse fra den line-up, du installerede i Del 1.

 6. Gå tilbage til rodmappen til Indstillinger, men denne gang skal du klikke på Standard filmtjeneste. Vælg en underteksttjeneste til dette og klik Okay at gemme.

Del 3: Visning af undertekster i tv-shows og film

Nu er underteksterne fuldt konfigureret og klar til visning. Du skal bare aktivere dem, når du åbner en ny video. Sådan gør du:

 1. Åbn ethvert tv-show, film eller andet videoindhold, og klik på Undertekster ikon. Det er placeret nederst til højre på skærmen.

 2. Fra den nyligt optrådte undertekstmenu skal du klikke på Hent.

 3. Efter et kort stykke tid skal du se en liste over de tilgængelige undertekster. Vælg bare en fra listen ved at klikke på den.
 4. Hvis synkroniseringen er slået fra, skal du justere Undertekst offset indtil du får det rigtigt.

Bonus: Aktivering af automatiske undertekster

Nu hvor du har aktiveret undertekster på din Kodi-applikation, kan du føle dig tilfreds nok til at springe dette trin helt over. Men hvis du bøjer mange tv-shows, kan det blive irriterende at navigere til Undertekster> Download og vælg de relevante undertekster hver gang en ny episode starter.

Heldigvis har Kodi en måde at gøre tingene mere behagelige. Det er fuldt ud muligt at strømline hele undertekstprocessen ved at installere en kaldet tjeneste Autosubs. Følg trinene nedenfor for at lære, hvordan du konfigurerer automatiske undertekster med Autosubs. Sådan gør du:

 1. Klik på på din startskærm Tilføjelser.

 2. Klik nu på det nyligt optrådte Addon-browser (øverste venstre del af skærmen).

 3. Klik på Installer fra lageret.

  Bemærk: For at dette skal fungere, skal du have det officielle Kodi Add-on-arkiv indstillet som standardvalg.

 4. Vælg Tjenester fra den nyligt optrådte liste.

 5. Se nu efter en AutoSubs indtastning og tryk på den.

 6. Hit Installere og vent på, at processen er afsluttet.

 7. Når Autosubs-tjenesten er installeret, åbnes en undertekstdialog hver gang du starter en video.

Bonus 2: Installation af det nye officielle OpenSubtitles-tilføjelsesprogram

Bare for at forenkle tingene yderligere tænkte jeg, at jeg skulle nævne, at OpenSubtitles.org for nylig har lanceret en officiel tilføjelse til Kodi. Dette tilføjelse kræver ikke, at du godkender eller opretter en ny konto. Endnu mere kan du kombinere det med en Kontekstmenu tilføjelse der gør det muligt for dig at søge efter undertekster, før du afspiller en video. Sådan gør du:

Bemærk: Det ville være en god ide at fjerne det gamle OpenSubtitles-tilføjelsesprogram, hvis du allerede har installeret på din Kodi-build. Da den gamle version kræver godkendelse, kan den forårsage konflikter med den nye.

 1. Download det officielle OpenSubtitles-tilføjelsesprogram fra denne GitHub-side, og indsæt det på et velkendt sted.
 2. Åbn Kodi og gå til Add-ons> Add-on Browser (øverste venstre hjørne af skærmen).

 3. Klik på Installer fra zip-fil.
 4. Naviger til det sted, hvor du downloadede OpenSubtitles-tilføjelsesprogrammet, og vælg det, der skal installeres.
 5. Download kontekstmenu-tilføjelsesprogrammet herfra og gem det på en velkendt placering.
 6. Vende tilbage til Add-ons> Add-on Browser (øverste venstre hjørne af skærmen).
 7. Klik på Installer fra zip-fil og naviger til placeringen af Kontekstmenu.

Dette giver dig mulighed for at forberede underteksterne på forhånd, så du ikke behøver at rejse dig fra sofaen nogensinde igen.

Pak ind

Det handler om det. Du har al den viden, du har brug for til at aktivere og konfigurere undertekster på Kodi 17 Krypton. Afhængigt af hvilken version du bruger, kan nogle indstillinger være lidt anderledes end her. Under alle omstændigheder er du velkommen til at eksperimentere med de forskellige Kodi-tilføjelser og fortælle os, hvis du finder en bedre metode til at aktivere undertekster.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found