Vejledninger

Sådan fuldføres Discovery Queue i Steam Store

Steam har udviklet et nyt nivelleringssystem, hvor brugerne kan niveauere sig ved at udføre forskellige opgaver, der belønner dem med community badges og oplevelsespoint. Hvert nyt niveau kræver 100 XP indtil niveau 10, hvorefter du har brug for 200 XP og så videre. Hvert nyt niveau giver dig yderligere slots til dine venner, men hvert tiende niveau får du nogle andre bonusser, som helt sikkert kan hjælpe din profil med at skille sig ud fra bunken. Opjustering tager meget tid, hvis du ikke køber mange spil, men det er ikke umuligt.

Steam Discovery-opdatering

Steam overraskede sine brugere for et par år siden med Discovery Update, hvis funktion er at gøre det let for brugerne at opdage nye titler og finde nye spil at spille. Dette var ret nødvendigt på grund af det faktum, at Steam bare fortsætter med at ekspandere år efter år, og mange nye titler tilføjes hvert år.

Forskellige tilpasninger og ændringer er foretaget for at forbedre hver brugers startside til at begynde med. Nu kan du se spil, der anbefales til dig, ved hjælp af forskellige algoritmer til at modtage personlige anbefalinger, der er baseret på de spil, du måske har spillet før eller baseret på de spil, du viste interesse for, ved at placere dem på din ønskeliste eller lignende. Nye filtre er tilføjet for at hjælpe dig og skabe Steam-displaytitler fra en bestemt genre eller indeholdende en bestemt funktion.

Steam-kuratorer er blevet tilføjet som enkeltpersoner eller hold af mennesker, der skriver anmeldelser om forskellige spil og software på Steam, og de offentliggøres på et Steam-forum. Hvis du føler dig usikker på et bestemt spil, eller hvis du ikke ved, om du skal købe en ny titel, kan du altid læse deres anmeldelser og finde ud af, hvad spillet handler om.

Opdagelseskø

Discovery Queue er en fantastisk måde at kigge på nye titler, der kommer ud på Steam, og de spil, du kan tjekke ud i dette, er normalt helt nye og aldrig set før. Køen opdateres regelmæssigt, og du vil kunne se nye titler hver dag, og du kan straks underrette Steam om dine reaktioner på hvert spil. Du kan følge spillet og holde kontakten med nye opdateringer og funktioner, eller du kan føje det til din ønskeliste og få besked, hvis det sælges. Derudover kan du købe spillet fra køen, eller du kan angive, at du ikke er interesseret, og at spillet ikke vises for dig igen.

Afslutning af Discovery Queue for a Badge

Da Steam offentliggjorde denne nye Discovery Queue, gav det brugerne mulighed for at tage en tur gennem køen og blive belønnet med et community badge, som kan hjælpe dig med at niveauere og give flere oplevelsespoint. Mange brugere har kæmpet for at finde ud af, hvordan man nøjagtigt tjener dette badge, men processen er ret enkel, og det tager ikke meget tid at gennemføre.

For at få adgang til Discovery Queue skal du åbne din Steam-klient eller desktopversionen af ​​webstedet og navigere til det Fremhævede sted under rullemenuen Store. Rul gennem siden, indtil du ser en tekst, der siger "Din opdagelseskø". Baggrunden for banneret under denne tekst skal bestå af fotos og navne på flere spil i din Discovery Queue.

Åbn denne kø, og rul gennem de spil, som Steam tilbyder dig. Du kan straks føje disse spil til din ønskeliste, købe dem, følge dem eller angive, at du ikke er interesseret, men du kan bare klikke på knappen "Næste i kø" til højre, indtil du løber tør for spil. Når du har rulle gennem alle titler, vises der en besked, der siger, at du løb tør for spil i dag.

Derefter skal du klikke på fanen for dit profilnavn på Steam og vælge “Badges”. Det badge, du har modtaget for at udfylde Discovery Queue, skal vises lige der blandt dine andre Community Badges.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found