Vejledninger

Hvad er wermgr.exe

Nogle brugere har undret sig over, omwermgr.exeprocessen er legitim efter at have opdaget, at processen fortsætter med at genstarte og bruge en mærkbar del af internetbåndbredden. Dette er muligvis ikke et problem for brugere, der arbejder med en ubegrænset båndbredde, men brugere med en langsom og begrænset båndbredde er alvorligt berørt.

Andre brugere rapporterer, at wermgr.exe proces forårsager næsten 100% CPU-forbrug. Imidlertid er denne forekomst kun kendt for at ske i ældre Windows-versioner.

Hvad er wermgr.exe?

Det wermgr.exe eksekverbar står for Windows Fejlrapportering Manager. Det er en proces, der er ansvarlig for håndtering af fejl produceret i Windows-operativsystemet. Hovedformålet er at sende rapporter om nedbrud og fejl for at finde ud af, hvorfor dine programmer er gået ned.

Den vigtigste klage, som brugerne har vedrørende wermgreksekverbar er, at den spiser gigabyte båndbredde. Ikke-mistænkelige brugere finder muligvis, at deres begrænsede båndbredde er forbrugt på grund af at wermgr.exe genstarter konstant, mens en internetforbindelse bliver aktiv.

Selv om wermgr.exe er en Microsoft-signeret fil, er det på ingen måde afgørende for, at dit Windows-operativsystem fungerer godt. På grund af dette er brugere, der har båndbreddeproblemer forårsaget af wermgr.exe proces kan slå processen fra uden konsekvenser.

Potentiel sikkerhedstrussel

Inden du går til den konklusion, at processen er ægte, er det dog vigtigt at foretage nogle verifikationer. I dag er de fleste malware-programmer konfigureret til at efterligne systemprocesser med forhøjede privilegier for at undgå sikkerhedsscanninger, ogwermgr.exe processen er et af de perfekte mål.

En af de største gaver til en malware i forklædning er procesnavnet. Åben Jobliste (Ctrl + Skift + Esc) og find processen. Når du har gjort det, skal du sørge for, at navnet er nøjagtigt som det skal være. Navne som vvermgr.exe eller weermgr.exe er klare tegn på en malware-eksekverbar forklædning.

Hvis du vil være sikker på, at det er en virus, skal du højreklikke på den eksekverbare og vælge Åbn filplacering. Hvis den afslørede placering er et andet sted end iC: \ Windows \ System32, kan du sandsynligvis antage, at du har at gøre med en virusinfektion.

I dette tilfælde skal du scanne dit system med en kraftfuld malware-fjerner-software som Malwarebytes eller Microsoft Safety Scanner. Hvis du ikke har brugt en før, skal du følge vores dybdegående artikel (her) om brug af Malwarebytes til at fjerne malware fra dit system.

Rettelse af høj CPU- og båndbreddeanvendelse af wermgr.exe

Når du først har fjernet muligheden for en virusinfektion, er det tid til at behandle de symptomer, der vil udløse den høje CPU- og båndbreddebrug afwermgr.exebehandle. Hvis du leder efter måder at nedbringe brugen på, er det lykkedes os at identificere et par metoder, der har hjulpet brugere i en lignende situation med at løse problemet.

Metode 1: Installer alle de ventende Windows-opdateringer

Husk, at wermgr.exe forbruger en masse båndbreddeproblemer er allerede blevet adresseret af Microsoft med en hel del hotfixes på alle de nyeste Windows-versioner (7, 8.1 og 10).

Med dette i tankerne er det meget vigtigt at sikre, at dit system er opdateret med de nyeste Windows-opdateringer. For at gøre dette skal du åbne et Run-vindue (Windows-tast + R) og skriv “kontrolopdatering“. Hit Gå ind at åbne Windows opdatering skærm.

Når du er der, skal du klikke på Søg efter opdateringer og følg vejledningen på skærmen for at installere de ventende opdateringer og bringe dit system opdateret. Når alle opdateringer er installeret, skal du genstarte dit system igen og undersøge, om den høje brug af wermgr.exeproblemet er løst.

Metode 2: Afinstallation af den app, der konstant går ned

Dette særlige problem kan meget vel skyldes et tredjepartsprogram, som du for nylig har installeret. Hvis den pågældende applikation konstant går ned,Windows Fejlrapportering Manager (wermgr.exe)vil konstant indsamle fejlrapporter sammen med de berørte filer og overføre dem til Microsoft. Dette ender med at spise en masse CPU-ressourcer og internetbåndbredde.

Bemærk:Philips MediaServer er kendt for at forårsage denne fejl, men der vil sandsynligvis være andre applikationer, der vil udløse den samme adfærd.

Hvis du kun begyndte at løse dette problem for nylig, skal du overveje, hvilke programmer du installerede i løbet af den tid. Hvis du har mistanke, skal du afinstallere dem ved at åbne et Run-vindue (Windows-tast + R), skriver “appwiz.cpl”Og slå Gå ind. Når du er inde Programmer og funktionerafinstaller de mistænkte apps systematisk og genstart din computer for at se, om problemet er løst

Metode 3: Deaktivering af wermgr.exe

Selvom denne procedure ikke nøjagtigt anbefales, kan du faktisk forhindre wermgr.exe processen fra at spise dine CPU- og båndbredderessourcer uden at bryde dit operativsystem.

Selvom det er muligt at deaktivere wermgr.exe-processen, vil din pc miste muligheden for at sende fejl- og fejlrapporter til Microsoft. Det er også muligt, at du holder op med at modtage fejl, når visse applikationer går ned.

Hvis du beslutter at deaktivere wermgr.exe proces, skal du følge nedenstående trin:

  1. Trykke Windows-tast + R for at åbne et Run-vindue. Skriv “services.msc”Og ramte Gå ind at åbne Tjenester skærm.

  2. Rul ned og fin på skærmbilledet med tjenester Windows Fejlrapportering service. Højreklik derefter på den, og vælg Ejendomme.
  3. I Ejendomme skærm af Windows Fejlrapporteringstjeneste, skift Starttype fra Automatisk til brugervejledning.

  4. En gang Starttype er indstillet til brugervejledning, genstart dit system. Du skal ikke længere være i stand til at få øje påwermgr.exei Jobliste.

Hvis du nogensinde beslutter at genaktivere tjenesten, skal du bare omvendt konstruere trinene ovenfor og ændre Starttype tilbage til Automatisk.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found