Vejledninger

Sådan løses din computer har en hukommelsesproblemfejl på Windows 10

Hver computer bruger RAM, der står for Random Access Memory. Dette stykke hardware er beregnet til at gemme midlertidigt, mens pc'en er tændt, når pc'en er genstartet, går alle data, der er gemt i RAM, tabt, så systemet gemmer kun data, som vi bruger i øjeblikket.

Det er meget almindeligt at se hukommelsesproblemer på et system, der kan være forårsaget af to ting; softwarekonflikt eller defekt hardware. Den gode ting er, at i begge tilfælde får du en fejl, der hjælper dig med at bestemme, hvilken det er. Hvis du får en fejlmeddelelse, der siger, at din computer har et hukommelsesproblem eller får en tilfældig BSOD (Blue Screen of Death), bliver du nødt til at begynde at grave i, hvordan du løser dette.

Metode 1: Bekræftelse af, om det er et hardware-relateret problem

 1. Hent memtest herfra (den downloadede software giver dig mulighed for at indstille en USB som bootbar enhed så du kan scanne din hukommelse for fejl uden at noget operativsystem kører).
 2. Kør installatør (du har brug for et USB-drev uden oplysninger i det for at installere memtest), Vælg dit USB-flashdrev, og klik på Opret, og sørg for, at indstillingen Format drev er valgt ellers kan du få fejl.

 3. Genstart computeren, og tryk på F11at komme ind i bios,Hvis F11 ikke fungerer, skal du læse instruktionerne online for dit system for at se, hvilken nøgle der kan få dig til BIOS til at starte fra USB for at vælge manuelt fra hvilken enhed der skal startes (Du skal muligvis bekræfte din computermanual, da denne nøgle kan variere)
 4. Vælg din USB-stik fra listen.
 5. Memtest starter automatisk og kontrollerer din hukommelse for fejl. Hvis det støder på fejl, er det tid til at udskifte hukommelsen.

Hvis du får en BSOD, vil din computer sandsynligvis genstarte automatisk, da dette er konfigurationen som standard på hver computer, og det er meget vanskeligt at få den fejl, der leveres af BSOD, men der er måder at få mere information om dette.

Metode 2: Bekræft fejlen leveret af BSOD

 1. Download BSOD Viewer fra her.
 2. Efter at have fået en BSOD løb softwaren, der er downloadet ovenfor, og vælg den seneste fejl på listen.
 3. Kopier fejlnummer eller drivernavn
 4. Søg på et af ovenstående i google for at få flere detaljer.
 5. Ved bestemmelse af hvilken software eller chauffør forårsager problemet, vil det være nødvendigt at geninstallerdet.

Bemærk, at der er visse BSOD-fejl relateret til strømproblemer, hvor du kan bekræfte, at problemet er relateret til hardware.

Metode 3: Brug af driververifikationssoftware til at bekræfte, om alle drivere kører korrekt

 1. Hold Windows-nøgle og tryk på R og skriv ned verifikator
 2. Vælg Opret brugerdefinerede indstillinger.
 3. Marker alle afkrydsningsfelterne. (For brugere af Windows 8 og Windows 10 ikke tjekke DDI-overensstemmelse og Randomiseret simulering af lave ressourcer)
 4. Vælg "Vælg drivernavne fra en liste"
 5. Vælg alle chaufførerne undtagen dem, der leveres afMicrosoft
 6. VælgAfslut og genstart pc'en.
 7. Åbn startmenu og skriv ned cmd, højreklik og vælg køre som administrator.
 8. Skriv ned verifikator / forespørgselsindstillinger hvis det giver dig et resultat med en liste over drivere, kører softwaren.

Denne tredje metode giver windows mulighed for at stresse hver driver for at forårsage BSOD, og ​​du kan bruge metode nr. 2 til at bekræfte, hvilken der var driveren, der nøjagtigt forårsagede problemet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found