Vejledninger

Fix: Windows Resource Protection kunne ikke starte reparationstjenesten

Denne fejl er ret irriterende, fordi den normalt vises, når du prøver at køre visse tjenester, der bruges til at rette din computer, såsom SFC (System File Scanner), og det forhindrer dig i at rette andre fejl på din pc.

Derfor skal du være opmærksom på det og prøve at løse det ved hjælp af en af ​​nedenstående metoder. Problemet er ikke fremmed for nogen version af Windows-operativsystemet, og nedenstående metoder kan anvendes på dem alle.

Løsning 1: Start Windows Installer Service (undertiden kaldet TrustedInstaller)

Windows Modules Installer eller TrustedInstaller-tjenesten muliggør installation, ændring og fjernelse af Windows-komponenter. Hvis denne service er deaktiveret, kan installation af Windows-opdateringer eller systemreparationsværktøjer muligvis mislykkes på denne pc. Denne tjeneste har fuld adgang til Windows Resource Protection-filer og registreringsdatabasenøgler, og den skal køre, for at reparationstjenesten kan køre.

 1. Åbn dialogboksen Kør ved hjælp af Windows-tast + R-tastekombination. Skriv “services.msc” uden anførselstegn i dialogboksen Kør, og klik på OK.

 1. Find Windows Installer Service eller TrustedInstaller-tjenesten, højreklik på dem og vælg Egenskaber.
 2. Sørg for, at indstillingen under Starttype i Windows Store Services 'Egenskaber er indstillet til Automatisk.
 3. Hvis tjenesten stoppes (du kan kontrollere det lige ved siden af ​​servicestatusmeddelelsen), kan du starte den med det samme ved at klikke på Start-knappen.

Du får muligvis følgende fejlmeddelelse, når du klikker på Start:

“Windows kunne ikke starte Windows installeret service på lokal computer. Fejl 1079: Den konto, der er angivet for denne tjeneste, adskiller sig fra den konto, der er angivet for andre tjenester, der kører i samme proces. ”

Hvis dette sker, skal du følge instruktionerne nedenfor for at rette det.

 1. Følg trin 1-3 fra instruktionerne ovenfor for at åbne Windows Installer Service-egenskaber.
 2. Naviger til fanen Log på, og klik på knappen Gennemse ...

 1. Indtast din computers navn under feltet "Indtast objektnavnet, der skal vælges", og klik på Kontroller navne, og vent på, at navnet bliver godkendt.
 2. Klik på OK, når du er færdig, og skriv administratoradgangskoden i feltet Adgangskode, når du bliver bedt om det.

Bemærk: En anden nyttig ting, du kan udføre med Windows Installer Service, er at omregistrere den og kontrollere, om det løste problemet. Dette tager også et øjeblik, og det kan faktisk løse problemet.

 1. Klik på menuen Start, og skriv følgende kommando i den, før du trykker på Enter for at køre den:

% windir% \ system32 \ msiexec / unregserver

 1. Nu behøver du kun at gentage den samme proces kun denne gang med kommandoen nedenfor:

% windir% \ system32 \ msiexec / regserver

 1. Sørg for at give administratortilladelser, hvis du bliver bedt om det. Kontroller, om problemet stadig vises.

Løsning 2: Opdater din Windows-pc

Nogle brugere har rapporteret, at problemet næsten var umuligt at løse med nogen metode, de fandt på Internettet, men simpelthen at installere den nyeste opdatering hjalp dem med at løse problemet. Det er meget vigtigt at holde din pc opdateret, og forskellige fejl, der vises på bestemte mærker af computere, er rettet med de nyeste.

Windows 10 opdaterer sig automatisk fra tid til anden, og den automatiske opdateringsindstilling er aktiveret som standard. Du kan også se efter opdateringer ved at gå til Indstillinger >> Opdatering & sikkerhed >> Opdatering >> Søg efter opdateringer. Hvis du dog har bemærket, at Windows ikke opdateres regelmæssigt, skal du følge nedenstående instruktioner for at løse dette.

 1. Hold Windows-tasten nede og tryk på X for at åbne denne specielle kontekstmenu. Du kan også højreklikke på Start-menuen. Vælg Windows Powershell (administrator).

 1. Skriv cmd i Powershell-konsollen, og vent på, at Powershell skifter til det cmd-lignende miljø.
 2. Indtast følgende kommando i "cmd" -konsollen, og sørg for at klikke på Enter bagefter:

wuauclt.exe / updatenow

 1. Lad denne kommando køre i mindst en time, og tjek igen for at se, om der blev fundet og / eller installeret opdateringer med succes.

//www.bleepingcomputer.com/forums/t/647715/windows-resource-protection-could-not-start-the-repair-service/

Løsning 3: Til build 14279

SFC-værktøjet er brudt i denne version af Windows 10-operativsystemet, og brugere hævdede, at det ikke fungerede, før en ny version blev frigivet. Men hvis du stadig sidder fast med denne build af Windows, og hvis du vil have adgang til SFC, kan du bruge løsningen nedenfor for at få det til at fungere.

Forberedelse: Du bliver nødt til at tage ejerskab af nedenstående mapper, så sørg for at gentage denne proces for de to mapper, du vil tage ejerskab af. Den første er placeret her:

% SystemRoot% \ winsxs ; og dens navn er amd64_microsoft-windows-servicingstack_31bf3856ad364e35_10.0.14279.1000_none_25a158fc7f85c69d

 1. Åbn File Explorer, og find derefter TrustedInstaller.exe-filen på følgende placering:

C: \ WINDOWS \ servicing \ TrustedInstaller.exe

 

 1. Højreklik på filen, klik på Egenskaber, og klik derefter på fanen Sikkerhed. Klik på knappen Avanceret. Vinduet "Avancerede sikkerhedsindstillinger" vises. Her skal du ændre ejeren af ​​nøglen.
 2. Klik på linket Skift ud for etiketten "Ejer:" Vinduet Vælg bruger eller gruppe vises.

 1. Vælg brugerkontoen via knappen Avanceret, eller skriv bare din brugerkonto i det område, der siger 'Indtast objektnavnet, der skal vælges', og klik på OK. Tilføj administratorkontoen.
 2. Du kan eventuelt ændre ejeren af ​​alle undermapper og filer i mappen ved at markere afkrydsningsfeltet "Erstat ejer på undercontainere og objekter" i vinduet "Avancerede sikkerhedsindstillinger". Klik på OK for at ændre ejerskabet.

Sørg for at gentage den samme proces for mappen i % SystemRoot% \ winsxs \ med navnet på amd64_microsoft-windows-servicingstack-onecore_31bf3856ad364e35_10.0.14279.1000_none_5a92ee0dd788e433

 1. Naviger til følgende mappe. Sørg for, at du har administratorrettigheder, og at du har aktiveret skjulte filer og mapper. Klik på fanen "Vis" i File Explorer's menu, og klik på afkrydsningsfeltet "Skjulte emner" i sektionen Vis / skjul. File Explorer viser de skjulte filer og husker denne mulighed, indtil du ændrer den igen.

% SystemRoot% \ winsxs \ amd64_microsoft-windows-servicingstack_31bf3856ad364e35_10.0.14279.1000_none_25a158fc7f85c69d

 1. Kontroller, om du er i stand til at finde en fil, der hedder wrpint.dll. Hvis filen ikke er der, skal du finde den et andet sted og indsætte den. Naviger til denne mappe, og find wrpint.dll-filen. Højreklik på den, og vælg kopi.

% SystemRoot% \ winsxs \ amd64_microsoft-windows-servicingstack-onecore_31bf3856ad364e35_10.0.14279.1000_none_5a92ee0dd788e433

 1. Indsæt wrpint.dll-filen i den første mappe, hvor filen manglede, og kontroller, om SFC begynder at arbejde.

Løsning 4: Tilføj en manglende registreringsnøgle

Der er et problem med visse versioner af Windows-operativsystemet, hvor du mangler en registreringsdatabasenøgle relateret til id'et for TrustedInstaller-tjenesten. At løse dette problem er noget avanceret, og du skal følge instruktionerne nedenfor for at løse det.

Før du fortsætter med denne løsning, anbefales det, at du lukker alle dine kørende programmer, og det tilrådes at oprette en sikkerhedskopi af din registreringsdatabase, hvis noget går meget galt, mens du redigerer det. Sikkerhedskopier din registreringsdatabase ved at følge instruktionerne i vores artikel.

 1. Naviger til mappen nedenfor, og kontroller navnet på en undermappe, der skal se ud som 6.1.7600.16385. Det er TrustedInstaller-id'et, så sørg for at kopiere navnet på denne mappe og indsætte det et eller andet sted.

C: \ Windows \ Servicering \ Version

 1. Naviger til C >> Windows >> WinSxS-mappen og find den mappe, hvis navn starter med følgende:

x86_microsoft-windows-servicingstack_31bf3856ad364e35_ {TrustedInstaller ID} (32bit Windows)

amd64_microsoft-windows-servicingstack_31bf3856ad364e35_ {TrustedInstaller ID} (64bit Windows)

 1. Kopier navnene på disse mapper, og opbevar dem også et sted i en tekstfil.

Før du fortsætter, bliver du nødt til at overtage ejerskabet af en bestemt registreringsdatabasenøgle, som kan udføres ganske let, hvis du følger instruktionerne nedenfor nøje.

 1. Naviger til følgende registreringsdatabasenøgle, højreklik på Komponentbaseret service i træet i venstre side af skærmen, og klik på Tilladelser.

HKLM \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Component Based Service

 1. Når dette vindue åbnes, skal du klikke på Avanceret og navigere til fanen Ejer. Klik på posten Administratorer under sektionen Skift ejer til og Anvend ændringerne.
 2. Derefter skal du også forlade dette vindue og vinduet Avancerede indstillinger og klikke på Administratorer under sektionen Gruppe eller brugernavne i vinduet Tilladelser.

 1. Under afsnittet Tilladelser til administratorer skal du klikke på Fuld kontrol og anvende ændringerne igen.

Nu er det tid til den sidste del af løsningen, som virkelig ikke burde tage lang tid.

 1. Naviger til følgende registreringsdatabasenøgle, højreklik et vilkårligt sted i højre side af vinduet, og vælg Ny >> Nøgle. Navngiv den version.

HKLM \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Component Based Service

 1. I denne versionstast skal du oprette en ekspanderbar strengværdi og indstille TrustedInstalled ID til dets navn. Kopier det fra det sted, hvor du har opbevaret det. Højreklik på denne ekspanderbare strengværdi, og vælg indstillingen Rediger.
 2. Værdien skal være den fulde sti til mappen fra WinSxS. For eksempel:

% SystemRoot% \ WinSxS \x86_microsoft-windows-servicingstack_31bf3856ad364e35_ {TrustedInstaller ID} (32bit Windows)

 1. Kontroller, om problemet er løst.

Løsning 5: Kørsel af en offline SFC-scanning

Denne løsning har kun hjulpet flere mennesker, men det har hjulpet dem, og metoden anbefales meget af mine Microsoft-ingeniører, og det er ret nemt at køre det, selvom du har problemer med SFC-scanningen, mens du kører den normalt.

 1. Søg efter "Kommandoprompt", højreklik på den, og vælg "Kør som administrator". Kopier og indsæt følgende kommando, og sørg for at klikke på Enter bagefter:

sfc / SCANNOW / OFFBOOTDIR = c: \ / OFFWINDIR = c: \ windows

 1. Hvis der vises en meddelelse om, at scanningen var vellykket, har du løst dit problem. Hvis den samme fejl vises, skal du prøve andre metoder i denne artikel.

Løsning 6: Omdøb en fil

At omdøbe denne fil er nyttigt i mange tilfælde, men det er vigtigt, at du installerer alle afventende opdateringer på din computer, før du gør det, fordi filen indeholder mange oplysninger om den aktuelle tilstand på din computer og de opdateringer, der afventer. Hvis du omdøber det, kan disse opdateringer ikke installeres korrekt.

 1. Naviger til C >> Windows >> WinSxS, og find en fil med navnet pending.xml. Højreklik på den, og vælg omdøb.
 2. Omdøb det til pending.old.xml og kontroller, om problemet er løst. Hvis det ikke er tilfældet, skal du sørge for at gendanne ændringerne i filen.