Vejledninger

Fix: Disney Plus-loginknap fungerer ikke

Du kan svigte til Log på til Disney Plus-websted på grund af begrænsninger fra din internetudbyder eller Disney Plus selv. Desuden kan browserudvidelser eller VPN-klienter også forårsage den fejl, der diskuteres.

Problemet opstår, når brugeren åbner Disney Plus-webstedet og klikker på login-knappen, men der sker intet (der vises heller ikke nogen fejlkode). Problemet rapporteres at forekomme i næsten alle browsere som Chrome, Firefox, Edge osv. Begge typer forbindelser, dvs. mobildata og Wi-Fi, er også berørt. Desuden er spørgsmålet ikke begrænset til et bestemt land. I nogle af de sjældne tilfælde kan brugeren kun se nogle dele af login-siden, ellers er login-knappen gråtonet.

Inden du går videre med løsningerne, skal du kontrollere status på Disney Plus-serveren. I øvrigt, genstart dit system og netværksudstyr. Derudover fjern din router fra brotilstand (hvis den bruges i brotilstand).

Løsning 1: Klik på tilmeldingsknappen på siden, og log derefter ind på Disney Plus-webstedet

Problemet kan være en midlertidig fejl i browseren eller webstedet. Fejlen kan ryddes ved at klikke på tilmeldingsknappen og derefter logge ind på siden.

 1. Start en webbrowser og åbn Disney Plus websted.
 2. Derefter på login-siden Rul ned og du finder et link til Tilmelde servicen.
 3. Klik nu på Knappen Tilmeld dig nu og klik derefter på login-knap for at kontrollere, om problemet er løst.

Løsning 2: Deaktiver browserudvidelser

Browserudvidelser bruges til at forbedre browserfunktionaliteten. Du kan dog støde på den diskuterede fejl, hvis nogen af ​​browserudvidelserne forstyrrer driften af ​​browseren eller webstedet. I denne sammenhæng kan deaktivering af de problematiske udvidelser muligvis løse problemet. VPN- og adblocking-udvidelser (Ublock Origin, Ghostery, Stands er få at nævne) er kendt for at skabe dette problem.

Til belysning vil vi guide dig gennem processen til Chrome-browseren, da det er praktisk taget umuligt at dække alle browsere. Desuden har nogle browsere indbygget adblocking-funktionalitet (f.eks. Shields i Brave-browseren), så sørg for, at nogen af ​​sådanne funktioner ikke hindrer driften af ​​Disney Plus-webstedet.

 1. Start Google Chrome i browseren og tæt på øverste højre hjørne af vinduet, klik på Udvidelser ikon.
 2. Klik nu på Administrer udvidelser og så aktivere det Udviklertilstand ved at skifte kontakten til tændt position.
 3. Klik nu på Opdatering knappen, og kontroller derefter, om problemet er løst.
 4. Hvis ikke, så deaktiver hver udvidelse ved at skifte sin respektive kontakt til slukket position.
 5. Kontroller nu, om du kan logge ind på Disney Plus-webstedet. Hvis ja, så aktivere udvidelser en efter en indtil du finder den problematiske udvidelse.

Hvis den problematiske udvidelse er en adblocking-udvidelse, skal du undtage Disney Plus-webstedet i indstillingerne for Adblocking-udvidelsen. Vi guider dig til uBlock origin Chrome-udvidelsen.

 1. Start Chrome browser og åbn Disney Plus internet side.
 2. Klik nu på uBlock Origin-ikon og klik derefter på blå tænd / sluk-knap for at slukke for uBlock Origin til webstedet.
 3. Kontroller derefter, om du kan logge ind på Disney Plus-webstedet, hvis ikke, så hold uBlock Origin deaktiveret, indtil problemet er sorteret.

Løsning 3: Deaktiver VPN-klienten på dit system

VPN'er bruges til at omgå ISP-begrænsningerne og beskytte brugerens privatliv. Men Disney Plus har sortlistet næsten alle IP'er, der mistænkes for at tilhøre en VPN (du kan prøve en mindre kendt / brugt VPN), så det aktuelle problem kan være et resultat af at bruge en VPN-klient. I dette tilfælde kan deaktivering af VPN-klienten muligvis løse problemet.

 1. Start VPN klient til dit system.
 2. Klik nu på deaktivere / afbryde forbindelsen knappen, og kontroller derefter, om logonproblemet er løst.

Løsning 4: Brug inkognito- eller privat tilstand af din browser

Næsten alle moderne browsere har en inkognito- eller privat tilstand, hvor browseren opretter en midlertidig session for brugeren, der er isoleret fra hovedsessionen i browseren og brugerdata. Du kan støde på den fejl, der er ved hånden, hvis noget af hovedsessionen i browseren eller brugerdata forhindrer driften af ​​Disney Plus-webstedet. I dette tilfælde kan adgang til webstedet i inkognito eller in-private tilstand muligvis løse loginproblemet.

 1. Start en webbrowser og åbn dens inkognito- eller in-private tilstand.
 2. Nu kontrollere hvis du kan logge ind på siden. Hvis ja, så prøv at finde den problematiske indstilling / funktion i din browser, der forårsager problemet. Hvis du ikke kan finde de problematiske indstillinger, skal du enten bruge din browsers inkognito / in-private tilstand, mens du åbner Disney Plus-webstedet, eller nulstille din browser til standardindstillingerne.

Løsning 5: Tillad forbindelsen til Disney Plus-webstedet gennem din router

De fleste af de moderne routere leveres med masser af nyeste funktioner. Når det er sagt, kan selv nogle erfarne brugere miskonfigurere sin router, hvilket kan resultere i blokering af Disney Plus-webstedet (eller nogle af dens funktioner). I dette tilfælde kan det muligvis løse loginproblemet, hvis du tillader forbindelsen til Disney Plus-webstedet via din router. Du bliver muligvis nødt til at grave dybere for at få netop denne løsning til at fungere for dig.

Advarsel: Fortsæt på egen risiko, da redigering af routerindstillingerne kræver et vist niveau af ekspertise, og hvis det gøres forkert, kan du udsætte din enhed og data for trusler som trojanske heste, vira osv.

 1. Start en webbrowser og åbn login side af din router (eller routerlogin.net).
 2. Kontroller nu, om nogen af ​​indstillingerne kan lide forældrekontrol eller filtre blokerer adgangen til webstedet. Det er bedre at midlertidigt deaktivere alle typer filtre eller forældrekontrol.
 3. Nogle routere (som Synology) har en sikker adgang funktion (en type forældrekontrol), der vides at skabe problemet. Deaktiver nu den nævnte funktion.
 4. Kontroller derefter, om loginproblemet er løst.

Løsning 6: Nulstil din router til fabriksindstillingerne

Hvis intet har hjulpet dig indtil videre, kan problemet under diskussion være et resultat af en korrupt firmware på din router. I dette tilfælde kan nulstilling af routeren til fabriksindstillingerne muligvis løse problemet. Men dine personlige routerindstillinger (brugernavn, adgangskode, SSID osv.) Går tabt efter nulstilling af routeren. For at illustrere vil vi guide dig gennem processen med en Netgear-router.

 1. Koble fra din router fra alle enhederne (kablet / trådløs) efter tænder det.
 2. Nu fjern alle kabler fra din router undtagen netledningen.
 3. Nu trykke og holde det Genstarts knap på din router (placeret på bagsiden af ​​routeren) med en skarp genstand som en Papirklip til syv sekunder (din routers lys blinker). Hvis din router har mere end en nulstillingsknap, skal du sørge for at trykke på den rigtige knap.
 4. Derefter frigøre knappen Reset og vente indtil routeren er startet korrekt (routerens strøm-LED lyser grønt).
 5. Nu Opret forbindelse din router til internet og derefter til PC (Sørg for, at pc'en ikke er tilsluttet et andet kablet eller trådløst netværk).
 6. Nu lancering en webbrowser og kontroller, om du kan logge ind på Disney Plus-webstedet.

Løsning 7: Prøv et andet netværk

Internetudbydere anvender forskellige teknikker og metoder til at styre webtrafik og beskytte sine brugere mod onlinetrusler. Denne fejl opstår dog, hvis en vigtig ressource, der kræves til driften af ​​Disney Plus, er blokeret af din internetudbyder. Det samme kan bekræftes ved at prøve et andet netværk.

 1. Koble fra dit system fra nuværende netværk.
 2. Nu Opret forbindelse dit system til et andet netværk. Hvis der ikke er noget andet netværk tilgængeligt, så prøv at bruge hotspot på din telefon, og forhåbentlig kan du logge på Disney Plus-webstedet.

Hvis intet har fungeret for dig, kan loginproblemet være et resultat af en midlertidig fejl i browseren. I dette tilfælde kan det prøve at prøve en anden browser. Hvis problemet fortsætter i den anden browser, skal du muligvis kontakte støtte fra Disney Plus for at kontrollere, om IP-adresse af din pc / netværk ikke er sortliste.

Tags Disney Plus-fejl
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found