Vejledninger

Sådan løses problemer med iMessage og meddelelser i iOS 9

Flere af vores læsere rapporterede, at de oplevede iMessage-problemer på iOS 9 og ældre iOS-versioner. Hvis du bruger iOS 9 (eller derunder) og har problemer med at bruge Beskeder eller iMessage, kan du her lære at rette dem. Husk, at de fejl, der er forklaret i denne artikel, er specielle for de tidligere iOS-versioner. Det ser imidlertid ud til, at mange brugere oplever irriterende problemer med iMessage, og Messages fungerer ikke korrekt. For at slippe af med disse problemer på din iDevice, her er hvad du skal gøre.

9 tip, inden vi starter

Inden vi hopper ind i den første procedure til løsning af fejlene med Beskeder og iMessage på din iOS 9-enhed, skal du prøve følgende tip. De løser ofte de mest almindelige problemer.

 1. Genstart det Beskeder.

  Dobbelttryk påHjem og så strygdetapp at tvinge tæt. Denne handling afslutter appen Beskeder, men sletter ikke data eller beskeder. Nu, prøvegenstart det app.

 1. til BeskedIndstillinger på din iDevice. Sørg for, at du har det valgte dit iCloude-mail i “sende og modtage”Sektion. Dette trick løser ofte problemet med det samme.
 2. Genstart dit iDevice.

  Trykke og holdeStrøm indtil du ser “glid for at slukke," derefter glide, og din enhed gør det strømaf. Nu trykke og holdeStrøm igen, og din enhed gør det tur.

 1. Tur og så turafFlyMode.

  til Indstillinger derefter tryk påFlyMode.

 1. Tur og så turafiMessage.

  til Indstillinger, tryk påBeskeder og så tryk påiMessage.

 1. I nogle tilfælde kan forbindelsesproblemet forårsage problemet. Så nulstilling af netværksindstillingerne kan løse dette. At gøre det til Indstillinger og tryk påGenerel. Rulned og åben det Nulstil Derefter, vælgeNulstilNetværkIndstillinger.
 2. Nogle brugere rapporterede, at slukning af WI-FI Assist løste dette problem for dem. Hvis du vil prøve den løsning, tryk påIndstillinger og så åben sektionen Cellular. Nu turafWiFiHjælpe.
 3. Kontrollere hvis Dato og Tid er “Indstillet automatisk”. At gøre det, til Indstillinger, tryk påGenerel og vælgeDato & Tid.
 4. Du kan også prøve skiftende dit DNSindstillinger for at se om det løser dit iMessage-problem. Sådan gør du det. til Indstillingerog tryk påWiFi. Find dit trådløsnetværk og tryk på det "jegknap. Nu, røre ved det DNS felt og type 8.8.8.8 - Googles offentlige DNS.

Hvis ingen af ​​disse tricks hjalp dig med at løse problemet med Beskeder og iMessage, så prøv at udføre den næste metode.

iMessage-problemer på iOS 9: Afsendelse og modtagelse af meddelelser

Det allerførste spørgsmål, som vores læsere bemærkede, er ved afsendelse og modtagelse af meddelelser. Mens dine meddelelser muligvis vises som sendt, leverer de ikke til modtageren. Dine meddelelser kan også forblive blå på iMessage og vises som ikke leveret, mens du får et svar fra modtageren om, at han / hun modtog beskeden.

Dette problem kan opstå i både enkelt- og gruppechats. Fra det vi ved, påvirker det dog oftest gruppetekster. Hvis du oplever dette problem, skal du prøve at nulstille (Force Restart) din iDevice, skifte iMessage-appen i Indstillinger til og fra og gendanne enheden til fabriksindstillingerne.Hvis ingen af ​​disse hjælper, kan du prøve at slå Wi-Fi Assist fra. For det meste opstår disse problemer på grund af en fejl i softwaren.

iMessage-problemer på iOS 9: Forsinkede tekstbeskeder

Hvis du for nylig har opdateret din iDevice, kan du blive udsat for forsinkede meddelelser. Her er hvad der grundlæggende sker. Du modtager først meddelelser flere timer efter, at den anden person har sendt dem til dig. I modsætning hertil modtager dine modtagere muligvis ikke dine sendte beskeder før timer senere. Du kan muligvis se meddelelsen "leveret tekst" på din enhed, men den anden person får ikke meddelelsen med det samme. Dette problem opstår normalt, når du ikke har tjekket dit telefonnummer i FaceTime-appen.

Hvis du vil rette disse problemer med "forsinket tekstbesked" på din iOS 9-enhed, kan du bare gøre det ved at ændre telefonens indstillinger.

 1. til Indstillinger og tryk påFacetime.
 2. Turaf det Facetime Derefter turdet tilbage .
 3. Nu, tryk på på "brugÆbleIDtilFacetime.”
 4. Din telefon udfører en kontrol af dit telefonnummer, og din iMessage skal begynde at fungere korrekt.

iMessage-problemer på iOS 9: Modtagere får den samme iMessage to gange

Et af problemerne, der påvirker iMessage på iOS 9, er at få den samme besked to eller tre gange. Appen leverer beskederne flere gange uden din viden. Hvis du oplever dette problem, prøv at tænde og slukke for din enhed og nulstille din iDevices netværksindstillinger. Hvis det ikke hjælper, prøv Force genstart af det, og nulstil det til fabriksindstillinger. Den sidste ting du kan gøre er at slukke og tænde for iMessage-appen. Hvis du stadig oplever det samme problem, skal du kontakte Apple for løsningen.

iMessage bipper to gange for hver enkelt besked

Nogle gange får iMessage meddelelsen til at lyde to gange for en enkelt besked. Dette sker normalt efter iOS-opdatering. Det er dog virkelig irriterende at høre iMessage-lyd to gange i træk for hver modtaget besked.

 1. For at slippe af med dette, til Indstillinger og tryk påBeskeder. Derefter turafiMessage.
 2. Genstart dit iDevice og LADE VÆRE MEDturiMessage endnu.
 3. Efterentime,turiMessagetilbage.

Hvis den irriterende gentagne lyd ikke forsvandt, så prøv aktivering og deaktivererGentageAlert.

Tekstmeddelelse fra ukendt: Service nægtet

Modtagelse af en "Service Denied" -meddelelse fra "Ukendt" er et andet problem, som nogle brugere har oplevet med iMessage på iOS 9. Hvis du fortsætter med at modtage denne form for tekstbesked på din iPhone, skal du rapportere problemet til din mobiludbyder. Dette problem har normalt intet at gøre med Apple. Imidlertid bliver ofte brugere, der rapporterede dette til deres mobiludbyder, henvist til Apple.

Her er nogle tip, du kan gøre, hvis du oplever dette problem på din iDevice.

Først, prøvegendannelseditiPhoneelleriPadtildensoriginalfabrikindstillinger. Derefter synkroniseredet med iTunes for at genvinde dine billeder, musik, apps og andre filer. Vær sikker på at du gendan din iDevice som en Ny enhed.Forsøg ikke at gendanne den fra en sikkerhedskopifil, fordi du ender med det samme problem. Sørg også for, at du synkroniserer din iDevice med iTunes, før du sletter dine data.

"Venter på aktivering" Problem i iMessage

Dette er også et almindeligt problem for brugere, der bruger iMessage på iOS 9. Her er trinene til løsning af problemet.

 1. til Indstillinger og tryk påBeskeder.
 2. TurafiMessage.
 3. Nu, tilbage til Indstillinger, tryk påFacetimeog deaktiver det også.
 4. Syngeud fra din ÆbleID til Indstillinger, tryk påiTunes&Appbutik, åbenÆbleID og tryk påSkiltUd.
 5. TurFlyMode (det slukker din Wi-Fi). Nu, tur dit WiFi.
 6. til Indstillinger, tryk på Beskeder og slå iMessage til.
 7. Gå ind dit ÆbleID og adgangskode.
 8. ÅbenIndstillinger og slå flytilstand fra.
 9. Du vil sandsynligvis se en underretning “Din operatør kan opkræve betaling for SMS. ” Lige tryk påOkay.
 10. Hvis du ikke fik denne meddelelse, skal du gå tilBeskeder, turafiMessage igen, og turdet tilbage .
 11. Give det en parafminutter, og din iMessage skal aktiveres.

Kan du ikke slette ukendte meddelelser i iMessage?

Det næste iMessage-problem på vores dags liste er vanskeligheden ved at slette "Service Denied" -beskeder. En mulig løsning er kontaktdittransportør, der kan give dig opkalds- og SMS-centerkoden for at hjælpe dig med at bestemme kilden til disse tekstbeskeder.

Bare sørg for at bruge opkaldskoden og SMS-centernummeret, som din operatør har angivet. Hvis du prøver at bruge et forkert SMS-centernummer, skal du kontakte din operatør og bede dem om at nulstille dit netværk. Når de er færdige med nulstillingsprocessen, skal du genstarte din enhed. Nu skal du ikke se ukendte meddelelser længere.

Afsluttende ord

Jeg har personligt oplevet få af iMessage-problemerne ovenfra. Disse metoder hjalp mig dog med at løse problemerne. Hvis du også oplever nogen iMessage-problemer på iOS 9, er du velkommen til at prøve disse metoder. Lad os desuden vide, om disse metoder var nyttige for dit problem i kommentarfeltet nedenfor, og del med os, hvis du kender nogen anden måde at løse disse problemer på.