Vejledninger

Sådan downloades Internet Explorer 9 til Windows 7

Selvom Internet Explorer ikke ofte bruges af Windows-brugere, kan der være tilfælde, hvor du ønsker en Internet Explorer eller en bestemt version af Internet Explorer. Den mest almindelige årsag, der kan tvinge dig til at bruge Internet Explorer, kan være kontrol / test af et websted. Der kan dog også være andre grunde. Denne artikel præsenterer metoderne til at få Internet Explorer 9 til Windows 7. Men nogle af disse metoder vil også være nyttige til at erhverve en anden version af Internet Explorer. Så du kan prøve metoderne, selvom du ikke specifikt leder efter Internet Explorer 9.

Årsagen til, at det er virkelig svært at få Internet Explorer 9, er, at Internet Explorer 9 ikke er tilgængelig på internettet. Nå, faktisk er den tilgængelig (da vi har leveret et link nedenfor), men det er virkelig svært at finde disse links. De fleste af de links, du finder, er installationsprogrammer til Windows Vista. Du kan downloade dem og prøve at installere dem på Windows 7, men disse installationsprogrammer fungerer ikke på Windows 7.

Metode 1: Download

Selvom de fleste links fra Microsoft og forskellige andre pålidelige kilder er væk, er der dog et par tilgængelige links. Det er bare spørgsmålet om at se på det rigtige sted. Her er de direkte links til download af Internet Explorer 9

  1. Klik på her for at downloade Internet Explorer 9 32-bit version
  2. Klik på her for at downloade Internet Explorer 9 64-bit version

Når du er downloadet, skal du blot køre installationsprogrammet.

Metode 2: Nedgradere din Internet Explorer

Du kan nedgradere til Internet Explorer version 9. Hvis du har Internet Explorer version 10 eller 11, kan du nemt afinstallere dem og nedgradere til Internet Explorer 9. Følg instruktionerne nedenfor for at nedgradere til Internet Explorer 9.

  1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
  2. Type appwiz.cpl og tryk på Gå ind
  3. Klik på Se installerede opdateringer
  4. Rul gennem listen over opdateringer, og se efter Internet Explorer-opdateringerne. Det skal navngives Internet Explorer 10 eller Internet Explorer 11
  5. Vælg Internet Explorer-posten, og vælg Afinstaller. Hvis du har både 10 og 11, skal du afinstallere begge dele.

  1. Genstart, og dette skal bringe din Internet Explorer-version ned til enten 9.

Bemærk: Hvis din Internet Explorer af en eller anden grund nedgraderes til version 8 i stedet for version 9, skal du ikke bekymre dig. Gå blot til Windows Update og kontroller, om Windows Update er tilgængelig. Fravælg andre Windows-opdateringer (der sandsynligvis inkluderer version 10 og 11 af IE), og vælg bare Internet Explorer 9-opdateringen og installer opdateringen.

Metode 3: Internet Explorer-fanen

Hvis du bare vil bruge layoutmotoren til Internet Explorer, har du også mulighed for Internet Explorer-fanen. Dette er en udvidelse, der er tilgængelig for Firefox og Google Chrome. Hvad denne udvidelse gør, er at det giver dig mulighed for at åbne en bestemt ting i en IE-fane. Den specifikke fane bruger Internet Explorer-layoutmotoren. Så du kan prøve IE-fanen (den er kendt som IE-fanen), hvis du skal tjekke et websted. Det er lettere og hurtigere. Hvis det ikke virker, kan du altid bruge andre metoder.

Fanen IE har også flere forskellige kompatibilitetstilstande. Dette betyder grundlæggende, at du kan skifte mellem Internet Explorer version 10, 11, 9, 8 og flere andre fra denne udvidelse. Så hvis du ønsker at teste din webside, er dette din bedste chance. Her er linkene til at få disse udvidelser

  1. Klik på her for at få IE-fanen til Google Chrome
  2. Klik på her for at få tilføjelsen IE Tab til Mozilla Firefox

Det er det. Da denne udvidelse har forskellige Internet Explorer-versioner, kan du skifte til Internet Explorer 9 og udføre den opgave, der tvang dig til at bruge Internet Explorer 9.