Vejledninger

Hvad er: 521 5.2.1 AOL accepterer ikke levering af denne meddelelse

Brugere modtager“521 5.2.1 AOL accepterer ikke levering af denne meddelelse” fejl, når du prøver at sende bestemte e-mails. Dette er normalt et tegn på et problem med omvendt DNS-opslag. Som det viser sig, vises fejlkoden enten fordi AOLs mailserver afviste forbindelsen, eller fordi den sendende servers oplysninger ikke kunne indlæses korrekt i DNS.

Anti-spam-foranstaltninger

Selvom AOL ikke er helt klar over, hvad der udløser dette problem, er der mange diskussioner, der bebrejder “spammy e-mails”Til opfattelse af dette emne. Tilsyneladende kan brugere modtage denne fejl, hvis e-mailens brødtekst indeholder det, som AOL betragter som "dårlige links". Som det viser sig, inkluderes disse links muligvis ikke bevidst af brugerne - det meste af tiden genereres linkene af applikationer, der automatisk integrerer ikke-FQDN (fuldt kvalificerede domænenavne) URL'er til sendte e-mails.

Hvorfor det sker

Når du ser denne særlige fejlmeddelelse, skal du kontakte din e-mail-administrator. Det kan være, at din brugerkonto er blevet overtaget af spammere og bruges til at formidle spam-beskeder. AOL holder en internt vedligeholdt AOL IP-sortliste, så hvis spam-trafik gør det til dem fra din IP, føjes den til listen.

Men husk at dette ikke nødvendigvis betyder, at din konto er kompromitteret. AOL har en lang historie med forkert identificering af legitime meddelelser som spam. Der har været forekomster i fortiden, hvor major angiver, hvor sortlistet af AOL for “dårlig mailing praksis“. AOL er kendt for at være meget prætentiøs, fra hvem det accepterer e-mails fra og opfattes generelt som et firma, der forsømmer poststandarder.

Hvad skal man gøre

Hvis AOL hopper dine e-mails med“521 5.2.1 AOL accepterer ikke levering af denne meddelelse”fejl, skal du starte med at kontrollere dit IP-omdømme ved hjælp af dette AOL-postmasterværktøj (her). Dette er et omdømme-kontrolværktøj, der analyserer din e-mailserver-IP ved at tage højde for flere faktorer som spam-klager, ikke-spam-rapporter, ugyldige modtagere og spammappeleverancer. Indtast e-mail-serverens IP-adresse, som AOL hopper tilbage for at se omdømmet til den pågældende IP.

Bemærk: Hvis du ikke kender din mailservers IP-adresse, kan du åbne et Kør-vindue (Windows-tast + R), skriv “cmd”For at åbne kommandoprompt. Skriv derefter “ping mail.ditdomænenavn.com”Og ramte Gå ind.Når det begynder at pinge, kan du hente e-mail-serveradressen fra den linje, der siger "Pinging x.x.x.x med 32 bytes data." - x.x.x.x er en erstatning for serverens IP-adresse.

Hvis omdømmet dukker op som “Hvidlistet”, problemet ligger på AOLs server og vil blive afhjulpet af sig selv. Hvis omdømmet dukker op som "fattige", kan du antage, at din e-mail-server-IP allerede var sortlistet for spamming. I tilfælde af at IP's omdømme vises som "Uoplyst",det er enten fordi det er midt i et omdømme, eller det er under gennemgang.

Desværre, hvis dit IP-omdømme viser sig som fattige, den hurtige løsning ville være at finde den konto, der sender spam, og lukke den. Derudover kan du prøve at åbne en supportbillet på Postmaster AOL (her) og anmode din sag om at komme ud af sortlisten. Men vær advaret om, at AOLs støtte er berygtet som værende yderst lidet.

Hvis du har haft dette problem før, kan du forhindre dem i at sortliste din mailserver-IP igen ved at anmode om at blive hvidlistet. Du kan gøre det fra dette link (her). Selvom vi ikke prøvede det selv, hører vi, at det er en ganske smertefuld proces, der kan tage over en måned at gennemføre, så bevæbn dig selv med tålmodighed.