Vejledninger

Fix: Intet passende grafikkort fundet

Fejlen “Intet passende grafikkort fundet”Forekommer mest, når du spiller spil på Steam. Klientsoftwaren kan ikke registrere et grafikkort til spilbehandling. Denne fejl opstår enten når du spiller et spil eller når du prøver at starte et.

Løsningerne til dette problem varierer fra system til system, da hver computer har sit eget sæt hardware og konfigurationer, og der er ingen 'universal' løsning til dette problem. Ikke desto mindre vil vi gennemgå alle løsningerne en efter en og se om nogen løser problemet for os.

Bemærk: Før du går videre med løsningerne, skal du sørge for, at du Power Cycle din computer mindst en gang. Strømcykling af et system betyder helt at lukke computeren ned og tage strømledningen til systemet ud. Lad det være i ~ 10 minutter, inden du tænder det igen.

Løsning 1: Sletning af "config.dat"

Hvert spil har en ekstern fil gemt lokalt på din computer, som indeholder alle de indstillinger og konfigurationer, som spillet har brug for, når det starter op. Der er flere eksempler, hvor denne konfigurationsfil bliver korrupt, og på grund af dette kan spillet ikke indlæse og udnytte den eksisterende hardware, der findes på din computer.

Når du sletter filen og starter spillet, registrerer spilklienten automatisk, at konfigurationsfilen mangler. Derefter opretter den en ny konfigurationsfil ved at indlæse standardparametre. Vi vil prøve denne proces og se, om dette gør tricket i vores tilfælde.

 1. Trykke Windows + E. for at starte filudforskeren og navigere til følgende bibliotek:
C: \ Brugere \ * Dit brugernavn * \ Dokumenter \ Mine spil \ Terraria

Her angiver * Dit brugernavn * din profils navn på din computer.

 1. Når du er i biblioteket, skal du højreklikke på filen “config.dat”Og vælg Slet.

 1. Genstart computeren fuldstændigt og udfør en strømcyklus. Prøv nu at starte spillet og se om det starter uden problemer.

Løsning 2: Ændring af opløsning og brug af vindue uden kant

Denne løsning retter sig mod en del af dialogen med fejlmeddelelsen. Vi ændrer opløsningen på din Windows og prøver derefter at starte spillet. Dette vil igen bede spillet om at starte i den indstillede opløsning og forhåbentlig løse problemet. Prøv også at starte spillet i enten vinduetilstand eller i et vindue uden kant.

 1. Højreklik hvor som helst på skrivebordet, og vælg “Skærmindstillinger”.

 1. Vælg nu en lavere opløsning andet end det, der allerede er indstillet.

 1. Gemmeændringer og afslut. Prøv nu at starte dit spil og se om problemet blev løst.

Løsning 3: Installation af .NET og XNA

Steam har et bibliotek med software, der bruges til at sikre, at spillet har alle nødvendige komponenter til korrekt drift og drift. Der er nogle tilfælde, hvor den involverede software ikke automatisk installeres på computeren, og dette får spillet til at antage, at det krævede grafikkort ikke er tilgængeligt. Vi kan prøve at geninstallere softwaren manuelt og kontrollere, om dette viser sig at være nyttigt.

 1. Trykke Windows + E. for at starte File Explorer. Naviger nu til følgende adresse:
D: \ Steam \ steamapps \ common \ Terraria \ _CommonRedist

Her er biblioteket, hvor Steam er installeret, “D”. Dette kan variere for dig, hvis du har det installeret et andet sted. Foretag ændringer i filstien, naviger til biblioteket.

 1. Når du er her, skal du åbne mapperne en efter en og manuelt installer alle pakkerne

 1. Efter installation af alle pakkerne skal du genstarte computeren og kontrollere, om spillet kører uden fejlmeddelelsen.

Løsning 4: Installation af DirectX 3D 9

DirectX er en samling af applikationsprogrammeringsgrænseflader (API'er) til håndtering af opgaver relateret til multimedier, især spil. Det bruges i vid udstrækning til at køre avancerede spil med maksimal ydelse for at sikre, at slutbrugerne får den højeste kvalitet.

Det er muligt, at du ikke har den nødvendige komponent (DirectX 3D) installeret på din computer. Hvis dette er tilfældet, skal vi installere det manuelt og se, om dette løser den pågældende fejlmeddelelse.

 1. Naviger til følgende link og download “d3d9.dll”. Hvis du har en 64-bit arkitektur, skal du downloade filen “x86-64”Og hvis du har en 32-bit arkitektur, skal du downloade“x86-32”.

 1. Kopier den downloadede fil og indsæt den i nedenstående bibliotek:
C: /Windows/Microsoft.NET/assemble/GAC_32/Microsoft.Xna.Framework.Graphics/v4.0_4.0.0.0__842cf8be1de50553

 1. Hvis filen allerede er til stede i det sammenkædede bibliotek, skal du udskifte filen (det er også sikkert at kopiere den til en anden placering, hvis det er tilfældet).
 2. Tænd din computer fuldstændigt, start spillet og se om fejlmeddelelsen forsvinder.

Løsning 5: Kontrol af grafikdrivere

Hvis alle ovenstående metoder ikke virker, kan vi prøve at opdatere eller rulle dine aktuelt installerede drivere tilbage. Vi kan gøre det enten automatisk (ved hjælp af Windows-opdatering) eller manuelt (download af driveren fra producentens websted).

Bemærk: Du kan også overveje at rulle dine drivere tilbage til en tidligere version. Nogle gange er ældre chauffører mere stabile end de nyere. Du kan nemt downloade de ældre fra NVIDIAs websted.

 1. Start din computer i sikker tilstand, tryk på Windows + R, skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter. Naviger til enhedsadministratoren, find NVIDIA-hardware, højreklik på den, og vælg Afinstaller enhed. Genstart nu din computer.

 1. I de fleste tilfælde er standarddrivere installeres mod hardwaren. Hvis ikke, skal du højreklikke på et tomt rum og vælge “Scan efter hardwareændringer”.

Kontroller nu, om fejlmeddelelsen stadig vedvarer. Hvis det stadig sker, skal du følge nedenstående trin.

 1. Nu er der to muligheder. Enten kan du søge online efter den nyeste tilgængelige driver til din hardware fra NVIDIAs officielle hjemmeside. (og installer manuelt) eller du kan lade Windows installerer selve den nyeste version (søg efter opdateringer automatisk).

Først skal du prøve at opdatere hardwaren automatisk. Højreklik på din hardware og vælg “Opdater driver”. Vælg første mulighed “Søg automatisk efter opdateret driversoftware”. Vælg anden mulighed hvis du opdaterer manuelt og vælger "Søg efter driver" og naviger til det sted, hvor du downloadede.

 1. Genstart din computer efter installation af driverne, og se om fejlmeddelelsen stadig vises.