Vejledninger

Fix: AppHangB1-fejl

Mange brugere oplever et problem, hvor deres computer pludselig fryser og ikke reagerer, når de starter et spil på Steam. Dette er også muligt, mens du starter enhver anden applikation. Dette kan være virkelig frustrerende, da selv genstart af din computer ikke ser ud til at løse problemet. Hvad får AppHandB1 til at forekomme? Der er ingen solid forklaring, da problemet kan variere fra computer til computer. Vi har anført en række forskellige løsninger, der kan hjælpe med at løse problemet.

Løsning 1: Redigering af startindstillinger

Vi kan prøve at starte Steam med DirectX version 9.0. Dette ser ud til at fjerne problemet med det samme. For at starte Steam i den krævede version skal vi indstille en startparameter i dens exe-fil.

 1. Find din Steam-klient. Standardplaceringen er C: / Program Files (x86) / Steam.
 2. Lave en genvej af Steam i samme bibliotek.
 3. Klik på 'Ejendomme'Og gå over til'GenerelFanen.
 4. I 'MålDialogboks, tilføj '-dx9' til sidst. Det endelige resultat ser sådan ud “C: \ Program Files (x86) \ Steam \ Steam.exe” -dx9

Hvis du har Steam installeret i en anden mappe, skal du ændre filstien til den krævede mappe. Se billedet nedenfor for reference.

 1. Åbn task manager og afslut alle Steam-processer, der starter med SteamClientBootstrapper.
 2. Genstart Steam ved hjælp af og kontroller, om fejlen stadig vedvarer.

Der er en anden måde, du kan indstille startindstillinger for ethvert spil.

 1. Vælg Bibliotek fanen øverst på Steam-klienten. Her vises alle dine installerede spil.
 2. Højreklik på spillet, og vælg Ejendomme fra listen over tilgængelige indstillinger.
 3. Naviger til Generelfanen og her vil se en Indstil knappen Startmuligheder. Klik på den.
 4. Et lille nyt vindue kommer frem med en dialogboks til stede. Indtast den startindstilling, du vil anvende, og gem ændringer. Nu når du starter spillet, starter det med at holde disse muligheder i tankerne.

 1. Luk din Steam-klient ved hjælp af task manager og start den igen ved hjælp af indstillingen Kør som administrator. Når den er lanceret, skal du prøve at starte spillet igen for at kontrollere, om problemet er løst.

Løsning 2: Kontrol af malware

Der kan være malware til stede på din pc, som kan give dig forskellige slags problemer. Selvom du kan scanne efter malware ved hjælp af forskellige antivirusprogrammer, kan du også bruge malwarebytes. Bemærk, at vi kun linker andre websteder for at hjælpe vores brugere. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle risici forbundet med brugen af ​​denne software overhovedet.

Malware og virus sætter din computer i fare på ubestemt tid og ændrer systemindstillinger. Når systemindstillingerne er ændret, kan Steam ikke udføre de processer, den ønskede, og ender med at give fejlen. Scan grundigt efter malware og virus, inden du går videre til de næste løsninger. Vi deaktiverer dit antivirusprogram for at kontrollere, om det er problemet, så det er meget vigtigt, at du er helt sikker på, at din computer ikke er inficeret. Hvis det er, og du ikke identificerer det, vil det gøre tingene værre at fjerne antivirusprogrammet.

Løsning 3: Indstilling af en undtagelse fra antivirus og fjernelse af firewall

Det er en meget almindelig kendsgerning, at din firewall og antivirussoftware er i konflikt med Steam. Steam har mange processer på én gang for at sikre, at din spiloplevelse kun er den bedste. Imidlertid markerer mange antivirussoftware disse processer som potentielle trusler og sætter dem i karantæne, hvilket resulterer i, at nogle processer / applikationer ikke fungerer. Vi har sammensat en guide til, hvordan man sætter damp som en undtagelse i antivirus. Følg trinene her.

For at deaktivere Windows Firewall skal du følge nedenstående trin.

 1. Tryk på Windows + R-knappen for at åbne Run-applikationen. Skriv “i dialogboksenstyring”. Dette åbner din computers kontrolpanel foran dig.
 2. Øverst til højre vil der være en dialogboks til søgning. Skrive Firewall og klik på den første mulighed, der kommer som et resultat.

 1. Klik nu på venstre side på indstillingen, der siger “Slå Windows Firewall til eller fraf ”. Gennem dette kan du nemt slukke for din firewall.

 1. Vælg indstillingen "Sluk for Windows Firewall”På både fanerne, offentlige og private netværk. Gem ændringer og afslut. Genstart Steam og start det ved hjælp af indstillingen Kør som administrator.

Løsning 4: Åbning ved hjælp af Safemode med netværk

Sikker tilstand er en diagnostisk opstartstilstand, der findes i Windows OS. Det bruges til at få begrænset adgang til Windows under fejlfinding, da de fleste af de uønskede processer / software bliver deaktiveret. Sikker tilstand er udviklet til at hjælpe med at lokalisere problemet eller løse det i de fleste tilfælde.

Hvis dine Steam-spil bliver ved med at gå ned og producere fejlen, betyder det, at der er en konflikt med en tredjepartsapplikation / -software med din Steam. Du kan prøve at fjerne / deaktivere disse applikationer for at sikre, at konflikten løses.

At starte noget i sikker tilstand udgør ikke nogen form for tråd, og det bruges over hele verden til at løse forskellige problemer. Du behøver ikke bekymre dig om noget.

 1. Du kan lære, hvordan du får din computer i sikkerhed ved hjælp af dette. Hvis du kører Windows 7, kan du trykke på knap F8 når computeren starter. Derefter kan du vælge indstillingen med navnet “Aktivér fejlsikret tilstand med netværk”. Klik på indstillingen, og Windows starter på den ønskede måde.
 2. Åbn Steam og prøv at oprette forbindelse til internettet og logge ind. Når du har logget ind, skal du åbne dit spil og kontrollere, om fejlen stadig vedvarer. Hvis dette lykkes, betyder det, at dit antivirus- eller firewall / tredjepartsprogram muligvis er problemet.

Da vi allerede har tilføjet undtagelser fra antivirus og deaktiveret firewallen, betyder det, at der er et problem, hvor et tredjepartsprogram forstyrrer din klient. Prøv at afinstallere disse programmer, og start Steam ved hjælp af den normale opstart af computeren.

Hvis du stadig står over for et problem, og Steam nægter at starte og fortsætter med at gå ned, når du spiller et spil, betyder det, at der er et andet problem. Bliv ved med at følge nedenstående løsninger.

Løsning 5: Bekræftelse af spilfiler og bibliotek

Det kan være tilfældet, at dine spilfiler kan være ødelagt eller måske have nogle manglende spilfiler. På grund af dette fungerer din Steam-klient muligvis ikke korrekt og fortsætter med at gå ned, når du spiller et spil. Dine biblioteksfiler kan også være i den forkerte konfiguration, hvilket kan føre til et bugged Steam-overlay.

 1. Åbn din Steam-klient, og klik Bibliotek til stede på toppen. Her vises alle dine installerede spil. Vælg det spil, hvor Steam-overlay ikke kan åbnes.
 2. Højreklik på det spil, der giver dig fejlen, og vælg Ejendomme.
 3. Når du er i egenskaberne, skal du gennemse LokalFiler fanen og klik på den mulighed, der siger Bekræft integriteten af ​​spilfiler. Steam begynder derefter at verificere alle tilstedeværende filer i henhold til det vigtigste manifest, den har. Hvis der mangler / er ødelagt en fil, downloader den filerne igen og erstatter den i overensstemmelse hermed.

 1. Naviger nu til dine indstillinger ved at trykke på indstillingsindstillingen, når du har klikket på Steam til stede i nederste venstre hjørne af skærmen. Når du er i indstillingerne, skal du åbne fanen Downloads til stede i venstre side af grænsefladen.
 2. Her vil du se et felt, hvor det er skrevet “Steam-biblioteksmapper”. Klik på den

 1. Alle dine oplysninger om dampindhold vises. Højreklik på den og vælg “Reparer biblioteksfiler”.

 1. Genstart Steam og kontroller, om klienten begynder at arbejde normalt.

Løsning 6: Deaktivering af P2P-programmer

P2P-programmer danner en direkte kanal til din computer. Derudover kan deres sikkerhedsforanstaltninger let undgås. Malwareforfattere udnytter aktivt disse programmer og spreder vira og malware på din pc. Hvis du ikke har konfigureret dine P2P-programmer korrekt, deler du muligvis mere, end du er klar over eller ved. Der har været mange tilfælde, hvor en persons information blev delt gennem P2P-programmer såsom hans computers fysiske adresse, adgangskoder, brugernavne, e-mail-adresser osv.

Med disse legitimationsoplysninger er det meget let for udnyttere at få adgang til din computer og slette vigtige systemfiler, som kan føre til, at du får denne fejl.

Eksempler på P2P-programmer inkluderer BitTorrent, Utorrent osv. Afinstaller dem, kør en malware-kontrol og reparer dine registreringsdatabase filer, hvis du har brug for det. Start derefter Steam igen ved hjælp af administrative rettigheder, og kontroller, om dit spil stadig går ned.

Bemærk: Hvis din computer fungerer underligt, og der er forskellige reklamer, der dukker op igen og igen på din startskærm, betyder det, at din pc er inficeret. Prøv at installere et pålideligt antivirus, og kør en grundig kontrol.

Hvis dette ikke er tilfældet, henvises til nedenstående løsninger.

Løsning 7: Reparation af din Steam-klient

En anden ting, du kan prøve, før du opdaterer Steam-filer, er at reparere Steam ved hjælp af applikationen Kør. Reparationsdampindstillingen kontrollerer for korrupte Steam-filer og erstatter dem i overensstemmelse hermed. Bemærk, at denne proces muligvis kræver administrative rettigheder.

 1. Tryk på Windows + for at åbne applikationen Kør.
 2. Skriv dialogboksen i dialogboksen adresse på dit Steam-bibliotek, efterfulgt af beholder, derefter exe og til sidst efterfulgt af et mellemrum og et ”/reparation”.

Den endelige kommando vil se sådan ud:

C: \ Program Files (x86) \ Steam \ bin \ SteamService.exe / reparation

Du kan erstatte “C: \ Program Files (x86) \ Steam” med en anden adresse, hvis du f.eks. Har Steam installeret et andet sted, hvis du har det installeret på lokal disk E, bliver kommandoen E: \ Steam \ bin \ steamservice.exe / reparation

 

 1. Når du har kørt programmet, starter det en kommandoprompt og begynder at reparere. Annuller ikke driften, før den går ud af sig selv. Du kan muligvis ikke se noget i kommandoprompten. Bare rolig, det er normalt.

 1. Start nu Steam, og kontroller, om din klient begyndte at arbejde korrekt eller ej.

Løsning 8: Kørsel af chkdsk på dine drev

Chkdsk er en forkortelse for Check Disk. Den kontrollerer for eventuelle fejl på dit drev og forsøger at rette dem ved hjælp af de tilgængelige ressourcer. Det er meget nyttigt i fejlfinding for fejl, som vi ikke kan finde, i dette tilfælde AppHandB1-fejlen. Der er to hovedmåder, du kan køre kommandoen chkdsk på. Se nedenfor.

Brug af File Explorer.

 1. Åben din filudforsker og naviger til Denne pc (Min computer) findes på venstre side af skærmen.
 2. Her vises alle de tilsluttede harddiske. Højreklik på harddisken du ønsker at kontrollere og klikke på Ejendomme fra rullemenuen.

 1. Klik på Fanen Værktøjer findes på toppen af ​​de nye vinduer, der kommer efter at klikke på egenskaber. Her vil du se en knap med navnet Check under kolonnen Fejl ved kontrol. Tryk på knappen, og lad chkdsk køre helt. Afbryd ikke processen.

Brug af kommandoprompt

 1. Tryk på Windows + R for at starte programmet Kør. Skriv cmd i dialogboksen. Dette starter kommandoprompten.
 2. Skriv ”i kommandopromptenCHKDSK C:”. Her kontrollerer vi diskdrevet C. Hvis du vil kontrollere et andet drev, skal du udskifte C med det drevnavn.

For eksempel hvis jeg kontrollerer drev D, vil jeg skrive “CHKDSK D:”.

Endelig løsning: Opdatering af Steam-filer

Nu er der intet tilbage bortset fra at geninstallere Steam og se om det gør tricket. Når vi opdaterer dine Steam-filer, gemmer vi dine downloadede spil, så du ikke behøver at downloade dem igen. Desuden bevares dine brugerdata også. Hvad forfriskende Steam-filer faktisk gør er at slette alle Steam-klientens konfigurationsfiler og derefter tvinge den til at installere dem igen. Så hvis der var dårlige filer / korrupte filer, bliver de erstattet i overensstemmelse hermed. Bemærk, at efter denne metode skal du logge ind igen ved hjælp af dine legitimationsoplysninger. Følg ikke denne løsning, hvis du ikke har disse oplysninger ved hånden. Processen kan tage et stykke tid, så undgå at annullere, når du starter installationsprocessen.

Du kan følge, hvordan du opdaterer / geninstallerer dine Steam-filer gennem denne vejledning.

Bemærk: Hvis du har en forbindelsesfejl, hvor hele din Steam-klient nægter at oprette forbindelse til internettet, henvises til denne vejledning.