Vejledninger

Fix: Facebook Gameroom sort skærm

Mange brugere har rapporteret problemer, når de prøver at spille Facebook-spil (Gameroom) ved hjælp af Microsoft Edge. For det meste rapporterer berørte brugere, at når de prøver at spille et spil, opdateres skærmen flere gange, før den bliver sort. Andre brugere er angiveligt i stand til at spille spil ved hjælp af Facebooks Gameroom, men de oplever konstant frysning og en jævn langsom framerate.

Mærkeligt nok var dette problem stort set ikke-eksisterende, indtil en af ​​de nyeste Windows 10-opdateringer, der ser ud til at have forårsaget problemet. Hvis du i øjeblikket kæmper med dette særlige problem, kan følgende rettelser sandsynligvis hjælpe.

Nedenfor har du en samling af metoder, som andre brugere har brugt til at løse problemet. Følg hver potentielle løsning i rækkefølge, indtil du støder på en metode, der løser problemet facebook gameroom sort skærm fejl i din særlige situation. Lad os begynde!

Metode 1: Installer alle afventende Windows-opdateringer

Da Microsoft Edge bliver opdateret via Windows Updates, er der en stor chance for, at løsningen er så enkel som at sikre, at din computer er opdateret. Der er mange tilfælde, hvor Microsoft har rodet med en opdatering og rettet den via et andet hotfix frigivet via WU (Windows Update). Det er fuldt ud muligt, at den løsning, der er i stand til at løsefacebook gameroom sort skærm fejl afventer allerede i Windows Update.

Så inden du gør noget andet, skal du gå til Windows Update og installere hver afventende opdatering. Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en Run-boks. Skriv derefter “ms-indstillinger: windowsupdate”Og ramte Gå ind for at åbne Windows Update.

  Bemærk: Hvis du bruger Windows 7, skal du skrive “wuapp”I stedet.

 2. Klik på i Windows Update-menuen Søg efter opdateringer og vent til analysen er færdig. Når processen er afsluttet, skal du følge vejledningen på skærmen for at installere hver afventende opdatering, indtil der ikke er nogen tilbage.

 3. Når hver opdatering er installeret, skal du genstarte din computer manuelt, hvis den ikke automatisk bliver bedt om det. Ved næste opstart skal du se, om problemet er løst, og du er i stand til at spille Facebook-spil. Hvis du ikke er det, skal du gå ned til den næste metode nedenfor.

Metode 2: Aktivering af Adobe Flash Player fra Edge Settings

Selvom denne forekomst nu er ret sjælden, bruger nogle Facebook-spil stadig Flash for at køre. Som de fleste andre browsere er Edge udstyret til at køre Flash-indhold gennem Microsoft Silverlight.

Endnu mere bør Microsoft Edge automatisk tillade brugen af ​​Adobe Flash Player. Nogle brugere rapporterer dog, at dette ikke altid er tilfældet, da de var tilfælde, hvor Microsoft Edge blev forhindret i at køre Adobe Flash Player-indhold. Denne adfærd kan udløses af en udvidelse eller anden tredjepartssoftware, men kan også være resultatet af en menneskelig fejl.

Her er en hurtig guide til at sikre dig, at din Microsoft Edge er konfigureret til at afspille Adobe Flash-indhold:

 1. Åbn Microsoft Edge, og klik på handlingsmenuen (ikon med tre prikker), og klik på Indstillinger.

 2. I Indstillinger menu, rul ned og klik på Se avancerede indstillinger.

 3. Under Avancerede indstillinger, sørg for, at skiften er tilknyttet Brug Adobe Flash Player er aktiveret.

  Hvis brugen af ​​Adobe Flash Player tidligere var deaktiveret, og du lige har aktiveret det, skal du lukke MS Edge og åbne det igen og se om det gjorde en forskel. Hvis du stadig ser problemer, når du spiller Facebook-spil ved hjælp af Gameroom, skal du gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 3: Nulstil Microsoft Edge

Problemet skyldes ofte en dårlig Edge-konfigurationsfil eller Facebook-cookie. For at sikre, at fejlen ikke er forårsaget af en cookie, midlertidig fil eller en dårlig konfigurationsfil, lad os nulstille Microsoft Edge-browseren og se, om problemet fortsætter.

Nogle brugere har formået at løse problemetfacebook gameroom sort skærm fejl efter nulstilling af Microsoft Edge-browseren. Her er en hurtig guide til, hvordan du foretager en effektiv nulstilling i Microsoft Edge-browseren:

 1. Start Microsoft Edge-browseren, og klik på handlingsknappen (ikon med tre prikker) i øverste højre hjørne. Klik derefter på menuen fra den nyåbnede menu Indstillinger mulighed nederst.

 2. I Indstillinger menu, rul ned til Slet browserdata og klik på Vælg hvad du vil rydde knap.

 3. For de bedste resultater anbefaler vi at markere alle felter bortset fra Formulardata og Adgangskoder. Når hvert målrettet element er kontrolleret, skal du trykke på knappen Ryd og vente på, at Microsoft Edge nulstilles.
 4. Når processen er afsluttet, skal du lukke Microsoft Edge og genstarte din computer. Ved næste opstart skal du åbne Microsoft Edge igen og se om problemet er løst. Hvis du stadig kæmper for at spille Facebook Gameroom-spil på Edge, skal du gå over til den næste metode nedenfor.

Metode 4: Deaktivering af videoacceleration for Microsoft Edge-browseren

Nogle brugere har endelig formået at spille Facebook-spil under Edge ved at slukke for videoacceleration for Microsoft Edge. Dette kan virke som en kontraproduktiv ting at gøre, men det syntes at få arbejdet gjort for et par brugere. Denne metode kan være yderst nyttig, hvis du oplever forsinkelsesperioder på en computer med en beskeden GPU.

Her er en hurtig guide til, hvordan du deaktiverer videoacceleration for Microsoft Edge-browseren:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en Run-boks. Skriv derefter “inetcpl.cpl”Og ramte Gå ind at åbne internet muligheder.

 2. Inde i internet muligheder skærmbillede, gå til Fremskreden fanen.
 3. Rul til Fremskyndet grafik og marker afkrydsningsfeltet tilknyttet Brug gengivelse af software i stedet for GPU-gengivelse og ramte ansøge at bekræfte.

 4. Genstart din computer og se om problemet er løst ved næste opstart. Hvis du stadig har det samme problem, skal du gå ned til den næste metode nedenfor.

Metode 5: Udførelse af en reparationsinstallation (kun Windows 10)

Hvis alle ovennævnte metoder har vist sig at være en byste, er der en ting mere, du kan prøve, før du kalder det afslutter og bruger en anden browser. Nogle brugere har formået at løse problemet ved at udføre det, der almindeligvis kaldes en reparationsinstallation (eller opdateringsreparation).

Bemærk: Hvis du ikke har Windows 10, skal du springe direkte til Metode 6.

En reparationsinstallations- eller opdateringsreparation svarer til geninstallation af Windows 10 uden fjernelse af de personlige filer og programmer. Hvis du beslutter at gennemgå reparationsinstallationsproceduren, kan du gøre det lettere for dig selv ved at følge vores komplette guide (her).

Hvis problemet fortsætter selv efter reparationsopdatering (meget usandsynligt), skal du gå ned til den endelige metode.

Metode 6: Brug af en anden browser

Selvom dette mere er en løsning end en fuldgyldig løsning, har de fleste brugere, der støder på dette problem, brugt det til at spille Facebook-spil, der var utilgængelige via Microsoft Edge.

Mens det viser sig, mens Microsoft Edge har forskellige problemer med at spille Facebook Gameroom-spil, Chrome, Firefox, Opera og endda Internet Explorer har en meget bedre track record.

Så hvis du støder på dette problem, skal du overveje at installere en ved hjælp af en anden browser, når du prøver at spille dine yndlings Facebook-spil.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found