Vejledninger

Fix: Din profil kunne ikke åbnes korrekt

Du kan muligvis opleve fejlen 'Din profil kunne ikke åbnes korrekt' i Google Chrome, når webbrowseren ikke indlæser din profil korrekt. Chrome har mulighed for at have forskellige profiler i sig, så forskellige brugere kan gemme deres adgangskoder og brugeroplysninger. Hvis Chrome ikke indlæser din profil korrekt, kan du muligvis opleve denne meddelelse enten ved start af webbrowseren eller mellem dine sessioner.

Vi har angivet en række forskellige løsninger. Prøv at tage en sikkerhedskopi af din brugerdataprofil, inden du starter fejlfinding.

Løsning 1: Rydning af webdata

Når du surfer på internettet, gemmer Chrome nogle af oplysningerne for at huske præferencer eller tjene dig bedre i fremtiden. Disse webdata inkluderer en række data og kan diskuteres bedre i et andet emne. Hvad du kan gøre er at rydde webdataene og se, om dette får fejlmeddelelsen til at forsvinde.

 1. Trykke Windows + E. for at starte File Explorer og navigere til følgende bibliotek:

C: \ Brugere \ brugernavn \ AppData \ Lokalt \ Google \ Chrome \ Brugerdata \ Standard \

Her er teksten 'brugernavn'Erstattes af dit unikke brugernavn på din computer. I dette tilfælde er 'Strix' det anvendte navn.

 1. Når du er i det krævede bibliotek, skal du søge efter filer startende med 'Webdata'. Vælg dem alle og slet.

 1. Genstart Chrome og se om fejlen stadig vedvarer. Hvis det gør det, skal du genstarte din computer og kontrollere igen.

Løsning 2: Fjernelse af AVG SafeGuard Toolbar

Der var adskillige rapporter om, at værktøjslinjen 'AVG SafeGuard ToolbarForårsagede fejlmeddelelsen, og det var på grund af dette, at brugerprofilen ikke kunne indlæses med succes. Denne værktøjslinje er kendt som en browser hijacker på internettet, og selvom den muligvis ikke viser ondsindede egenskaber, er den kendt for at ændre din browsers indstillinger og få sine rødder dybt i dit operativsystem. Du bør fjerne denne applikation og se, om dette gør tricket.

Hvis du har problemer med at afinstallere applikationen fra denne menu, kan du se på placeringen “\ windows \ system32 \ drivers \ avgtpx64.sys”. Du kan fjerne filen manuelt herfra. Der er også AVG-fjernelsessoftware på AVG's officielle hjemmeside, som hjælper med at fjerne softwaren fra din computer. Du kan også bruge værktøjet, hvis begge fjernelsesmetoder mislykkes for dig.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “appwiz.cpl”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Alle de programmer, der er installeret på din computer, vises her. Søg efter værktøjslinjen, højreklik på den og vælg “Afinstaller”.

 1. Genstart computeren, når du har foretaget ændringerne, og se om dette løser problemet.

Løsning 3: Fjernelse af den aktuelle bruger

Hvis begge ovenstående metoder ikke giver nogen resultater, kan du fjerne den aktuelle bruger og prøve at genstarte Chrome. Dette fjerner til gengæld den nuværende bruger fra Chromes indlæsningsfiler og får Chrome til at starte med standardkonfigurationer. Hvis denne metode ikke fungerer, sletter vi derefter brugermappen manuelt.

 1. Åbn Chrome, vælg indstillingerne (tre prikker), og klik Indstillinger.

 1. Se din aktuelle profil og klik på “Log ud”.

 1. Genstart Chrome-browseren, og kontroller, om fejlmeddelelsen forsvandt.

Tip: Hvis denne metode ikke virker for dig, skal du kontrollere, om din version af browseren har indstillingen "slet denne bruger" -knappen. Hvis det sker, skal du slette brugeren og oprette en ny.

Løsning 4: Sletning af brugermappe og oprettelse af ny

Hvis alle ovenstående metoder ikke fungerer, kan vi prøve at slette brugermappen i dine indstillinger. Denne mappe kaldes normalt som 'Standard' og indeholder alle standardkonfigurationerne i din brugerprofil. I stedet for faktisk at slette mappen, kan du omdøbe mappen eller flytte den til en anden mappe, hvis noget går galt.

 1. Trykke Windows + E. for at starte Windows Stifinder og navigere til følgende bibliotek:

C: \ Brugere \Brugernavn\ AppData \ Local \ Google \ Chrome \ User Data \ Standard

Her er teksten 'brugernavn'Erstattes af dit unikke brugernavn på din computer. I dette tilfælde er 'Strix' det anvendte navn.

 1. Opret nu en ny mappe med navnet “Standard”. Sørg for, at du navngiver mappen som standard, ellers vil der være problemer.

 1. Genstart nu din computer, og start Chrome. Kontroller, om du kan indlæse browseren uden fejl.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found