Vejledninger

Fix: Windows Setup kunne ikke konfigurere Windows til at køre på denne computerhardware

Der er en hel del fejlkoder, som helt sikkert vil irritere enhver bruger. Denne adskiller sig dog fra resten, da den ikke tillader dig at installere Windows på din computer i første omgang, som det kan forstås fra fejlmeddelelsen.

Fejlen vises normalt, når du prøver at køre Windows Setup, og processen stopper simpelthen med meddelelsen ovenfor. Dette er et tydeligt tegn på, at der er noget galt på din computer, især hvis du ejer en pc, der kan understøtte den version af Windows, du prøver at installere. Følg trinene nedenfor for let at prøve at løse problemet.

Løsning 1: En kommandopromptjustering

Denne tweak har vist sig nyttig til utallige brugere, der kæmpede med denne fejlmeddelelse i flere måneder, og det er forbløffende, hvordan løsningen kan vise sig at være så let, men alligevel så vanskelig at tænke over. Løsningen skal udføres første gang du ser fejlen, når du kun starter installationen af ​​Windows, og du skal være i stand til at gennemgå installationsprocessen med succes.

 1. Når du modtager fejlmeddelelsen på din pc, mens Windows-installationsmediet stadig er tilsluttet din computer, skal du bruge tastekombinationen Shift + F10 for at åbne et kommandopromptvindue.
 2. Indtast følgende kommandoer, og sørg for at klikke på Enter efter hver enkelt:

CD C: \ windows \ system32 \ oobe

msoobe

 1. Kontroller, om du er i stand til at fortsætte med processen igen.

Løsning 2: Skift nogle BIOS-indstillinger

Der er flere årsager til dette problem, men en af ​​dem er bestemt det faktum, at der er visse indstillinger i BIOS, som fungerer godt til ældre versioner af Windows-operativsystemet, men de viser dårlig udførelse på Windows 10, og det kan ofte få denne fejl til at forekomme. Følg trinene nedenfor for at løse dette.

 1. Sluk for din computer ved at gå til Start-menuen >> Tænd / sluk-knap >> Luk.
 2. Tænd din pc igen, og prøv at indtaste BIOS-indstillinger ved at trykke på BIOS-tasten, mens systemet starter. BIOS-nøglen vises typisk på startskærmen og siger "Tryk på ___ for at åbne Setup." Der er andre almindelige meddelelser som vel. Almindelige BIOS-nøgler er F1, F2, Del, Esc og F10. Bemærk, at du bliver nødt til at være hurtig om dette, da meddelelsen forsvinder ret hurtigt, hvilket betyder at du bliver nødt til at genstarte for at prøve igen.

 1. SATA-indstillingen, som du bliver nødt til at ændre, findes under forskellige faner på BIOS-firmwareværktøjer lavet af forskellige producenter, og disse er ingen generel regel for, hvor indstillingen skal placeres. Det er normalt placeret under Onboard-enheder, Integreret periferiudstyr eller endda under fanen Avanceret. Ligegyldigt hvad, navnet på indstillingen er SATA-drift.

 1. Når du har fundet de korrekte indstillinger, skal du ændre det fra AHCI eller RAID, ATA eller IDE. ATA er den mest rimelige mulighed for installation af nye opdateringer eller opgradering. Naviger til sektionen Afslut, og vælg Afslut Gem ændringer. Dette fortsætter med opstarten. Sørg for at prøve at køre opdateringen igen.

  Bemærk: Hvis indstillingen ikke var AHCI til at begynde med, så prøv at ændre den til noget andet, uanset hvad der er tilfælde, hvor enhver ændring gav gode resultater!

 2. Glem ikke at ændre indstillingerne til deres oprindelige tilstand, når du er færdig med processen og installeret Windows 10 med succes på din computer.

Løsning 3: Stop overclocking af din CPU

Overclocking af din processor forårsager normalt disse fejl, og det blev bekræftet af mange brugere, at problemet opstod, da de begyndte at overklokke deres pc'er.

Overclocking er en proces, hvor du ændrer frekvens og hastighed på din processor til en større værdi og over de anbefalede fabriksindstillinger. Dette kan give din pc en betydelig hastighedsfordel, men du skal være meget forsigtig, da der var situationer, hvor hele pc'er gik i brand, efter at brugerne overclocked dem for meget, eller fordi de var skødesløse.

At returnere din CPU's hastighed og frekvens til sin oprindelige tilstand afhænger af hvilken software du i første omgang brugte til at overklokke. Intel og AMD har deres egne applikationer til download, som lader brugerne overklokke deres CPU'er, men der er snesevis af programmer tilgængelige at vælge imellem, så brug dem til at stoppe overclocking.

Stop med overclocking af din pc, og kontroller, om fejlen vises igen.

Løsning 4: Har et problem med en bestemt enhed

For at være klar til at anvende denne løsning skal du først være sikker på, at dette faktisk forårsager problemet. Du kan kontrollere dette ved at afbryde eller deaktivere forskellige enheder på din computer via Enhedshåndtering >> Højreklik på enhed >> Deaktiver enhed. På denne måde kan du genstarte processen og kontrollere, om fejlen ikke vises -> den enhed forårsager problemer.

Du skal se følgende meddelelse, når du vælger installationsindstillingen, hvis du virkelig har problemer med dine drivere i første omgang:

“For at fortsætte installationen skal du bruge indstillingen Load Driver til at installere 32-bit og signerede 64-bit drivere. Installation af en usigneret 64-bit enhedsdriver understøttes ikke og kan resultere i en ubrugelig windowsinstallation ”

Dette betyder normalt, at driveren til den specifikke enhed ikke installeres korrekt, og du skal muligvis indlæse den manuelt. Følg nedenstående trin for at prøve at gøre det selv.

 1. Download driveren til den enhed, der forårsager problemer, og udpak den. Du bliver nødt til at ende med en .sys og en .inf-fil for at processen skal lykkes.
 2. Kopier disse filer til en ekstern medieenhed, f.eks. En USB-driver, DVD eller CD, tilslut enheden til din computer, og start Windows-opsætningen ved at indlæse Windows-installationsmediet og genstarte computeren. Denne gang er det vigtigt, at du ikke vælger installation. Vælg reparationsindstillingen, og vælg indstillingen Indlæs driver.

 1. Naviger til din usignerede driver, som skal være placeret i rodmappen på den enhed, du brugte til at gemme driveren til. Vent på, at scanneren finder driveren, og klik på x-knappen for at lukke reparationsvinduet.
 2. Nu kan du vælge installationsindstillingen og fortsætte med den normale installation af Windows.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found