Vejledninger

Sådan løses, kan der ikke oprettes forbindelse sikkert til denne side på Microsoft Edge

Microsoft Edge er en browser, der er langt mere avanceret og bedre i funktionalitet end Internet Explorer, som den erstattede i Windows 10. Selvom Internet Explorer stadig findes i nutidens Windows 10, er Edge nu standardbrowseren. Browseren har været her i et stykke tid nu, og den bliver bedre og bedre med hver opdatering, der udstedes til den. Det har dog en hel del problemer, hvoraf den ene er 'Kan ikke oprette forbindelse sikkert til denne side'Fejlmeddelelse under forsøg på at oprette forbindelse til et HTTPS-websted. Dette skyldes ofte TLS-krypteringsindstillingerne, men det er ikke det. Det kan skyldes flere andre grunde, som vi vil nævne nedenfor.

Lad os derfor komme ind i de rigtige ting og starte med at nævne årsagerne til fejlmeddelelsen og derefter levere løsningerne bagefter.

Hvad får Microsoft Edge til at give fejlmeddelelsen 'Kan ikke oprette forbindelse sikkert til denne side'?

Når en browser forsøger at oprette forbindelse til et HTTPS-websted, er det afhængigt af TLS-håndtryk mellem browseren og serveren. HTTPS (Secured hypertext transfer protocol), i modsætning til HTTP, er en sikker form for kommunikation mellem webserveren og browseren, da alle data, der strømmer igennem den, er krypteret og ikke kan læses af en anden. Lad os gennemgå årsagerne til denne fejl, der kommer i Microsoft Edge.

 • Forskellig version af TLS-kryptering, der bruges i Microsoft Edge: Hovedårsagen til, at denne fejl kommer i Microsoft edge, er, at den er konfigureret til at bruge TLS-krypteringsindstillinger, som ikke stemmer overens med serveren. Der er normalt nogle gamle websteder, der ligger på internettet, der ofte ikke bliver opdateret, og den TLS-krypteringsversion, som de bruger, er ældre end den, der bruges i Microsoft Edge.
 • Deaktiveret TLS version 1.2 i Microsoft Windows: Hvis du har deaktiveret TLS-kryptering version 1.2 i Microsoft Windows, kan du muligvis ikke få adgang til de websteder, der bruger TLS version 1.2 som deres krypteringstype, da din computer ikke ville være i stand til at dekryptere den, og der ikke ville være nogen kommunikation mulig mellem dig og websideserveren.
 • Websted med blandet HTTP- og HTTPS-indhold: En anden grund kan være, at det websted, du forsøger at få adgang til, har indhold af blandet karakter, dvs. HTTP og HTTPS. Så til tider kan dette være problematisk for browseren, og din Microsoft Edge vil kaste denne fejl.
 • Svage MD5 / 3DES-krypteringsalgoritmer er blevet deaktiveret af administratoren: En anden ting, der kan forårsage denne fejl, er at du eller systemadministratoren har deaktiveret brugen af ​​svage MD5-algoritmer, og du er således ikke i stand til at få adgang til websteder ved hjælp af HTTPS.

For at løse dit problem skal du gå igennem nedenstående løsninger.

Løsning 1: Accepter gamle TLS-krypteringsindstillinger (1.0, 1.1 og 1.2)

Den første løsning er, at du skal acceptere TLS 1.0 og 1.1 krypteringsindstillingerne i din Windows. Det er også muligt, at det websted, du prøver at få adgang til, bruger TLS 1.2-kryptering, og at du ikke har det aktiveret i din Windows. Derfor skal du kontrollere TLS 1.2 i dine indstillinger for internetindstillinger i Windows. Det er meget simpelt at gøre det.

 1. Klik på Start-menu skriv derefter internet muligheder og åbn “internet muligheder”.
 2. Gå derefter til Fanen Avanceret i det og tjek “TLS 1.0”, “TLS 1.1”Og“TLS 1.2”Afkrydsningsfelter i Indstillinger sektion af det.
 3. Sørg også for, at “Brug SSL 3.0”Afkrydsningsfeltet er ikke markeret, da det har været kendt at forårsage problemer og i stedet kan gøre tingene værre.
 4. Klik på “Okay”For at anvende ændringer og tjek derefter din browser igen. Forhåbentlig indlæses webstedet, der gav dig dette problem nu.

Løsning 2: Aktivér displayblandet indhold i internetsikkerhedsindstillinger

Nu er en anden ting, du kan gøre, at aktivere visning af blandet indhold "HTTP sammen med HTTPS" i Windows Internet Security Settings. Som vi har nævnt tidligere, vil websteder, der bruger HTTPS og har HTTP-indhold i det, også have problemer med at arbejde, da de to er meget forskellige måder at kommunikere på. Således, hvis du besøger websteder, der bruger HTTP sammen med HTTPS, skal du aktivere indstillingen Vis blandet indhold, ellers indlæses de ikke korrekt. For at gøre dette skal du følge de givne trin:

 1. Type internet muligheder i Start-menu.
 2. Gå derefter til Sikkerhed Tab.
 3. Vælg derefter “Internet”Eller globusikonet og klik Brugerdefinerede niveau.
 4. Derefter åbnes et nyt vindue med Sikkerhed Indstillinger i det.
 5. Rul ned, indtil du ser teksten Vis blandet indhold.
 6. Marker indstillingen Aktiver under det.
 7. Klik på Okay for at gå ud af dette vindue og Okay igen for at afslutte internet muligheder.

Forhåbentlig, efter at have gjort det, vil du være i stand til at besøge HTTPS-websteder igen i Microsoft Edge.

Løsning 3: Nulstilling af browserdata og cache

Hvis ingen af ​​ovenstående metoder fungerer, betyder det sandsynligvis, at der er korrupte / uønskede data til stede i din browser, der er i konflikt med dens handlinger. Dette er et meget almindeligt problem med Microsoft Edge i nogen tid og løses normalt efter at have ryddet dataene i det. Bemærk, at denne metode sletter al din historie, bogmærker og andre præferencer, der er gemt i din browser, så sørg for at tage en sikkerhedskopi af dem, inden du fortsætter.

 1. Åbn Microsoft Edge i din browser, og klik en gang inde i dentre vandrette prikkertil stede øverst til højre på skærmen.
 2. Klik nu påIndstillinger og efter at have navigeret tilSlet browserdatasektion, skal du rydde al cache og andre data.
 3. Gem ændringer og afslut. Genstart din computer, og kontroller derefter, om problemet er løst for godt.

Løsning 4: Ændring af DNS-adresse

DNS (Domain Name System) er en af ​​de vigtigste komponenter i kommunikation over internettet. De løser navneadresserne til IP-adresser og videresender derefter anmodningen. DNS-adresser er normalt indstillet til standard, som er forbundet til den adresse, der er indstillet til din internetudbyders standardadresse.

Du skal ændre din DNS-adresse til Googles adresse og derefter kontrollere, om fejlmeddelelsen stadig vises. Hvis det ikke forekommer igen, kan du fortsætte med at bruge Googles DNS. Det er lige så hurtigt som de normale servere og har næsten 100% oppetid.