Vejledninger

Telefonnummer 425-635-2970 - Er det en fidus?

Telefonnummeret425-635-2970 er registreret af Microsoft Corporation. Du modtager muligvis et legitimt opkald fra dette nummer, hvis du tidligere har åbnet en Microsoft-supportbillet, eller hvis du er en aktiv deltager i Microsoft Bing-annoncer. Der er dog rapporter om svindlere og telemarketers, der spoofer dette nummer (og et par andre numre) for at narre Microsoft-kunder til at udlevere personlige oplysninger og kreditkortoplysninger.

Hvad er Caller ID spoofing?

Opkalds-ID-spoofing er praksis at narre telefonnettet til at vise et andet nummer til modtageren end ophavsmandens opkald. I starten blev denne teknik ofte brugt af retshåndhævende myndigheder, private efterforskere og indsamlingsbureauer. Men med nye regler i de fleste lande nuopkalds-id-spoofing bruges næsten udelukkende af svindlere og ressourcestærke skørere.

Hvordan man ved, om det er en scanning

Det er ret nemt at finde ud af, om opkaldet er legitimt eller ej. Hvis du tidligere har åbnet en support billet på en officiel kanal, og hvor der er lovet et tilbagekald, er der stor chance for, at dette ikke er en fidus. Husk, at Microsoft ikke vides at kalde deres kunder ud af det blå. Så hvis du ikke forventede et opkald fra Microsoft, er det sandsynligvis en god ide at undgå at udlevere personlige oplysninger.

Advarsel: Vær meget forsigtig, hvor du indsender din supportbillet. Der er et par såkaldte “onlinegrupper”, der ligner meget den officielle Microsoft-support. Hele deres formål er at udtrække offerets information for at gøre fidusen mere troværdig. Dette er det officielle link (her) til Microsoft support. Hvis du åbnede en supportbillet på et andet websted, skal du kontakte en legitim svarteknologi og bede ham om at undersøge, om du har gennemgået en gyldig procedure.

Fra det, vi samlede, er Microsoft berygtet for at gå glip af aftalt tilbagekaldstid. Nogle brugere har rapporteret svarteknikere mangler den aftalte tid med flere timer eller endda dage, så vær ikke særlig opmærksom på disse forsinkelser. Så længe opkaldet forventes, og du har et supportkortnummer, skal du have det godt.

Du kan normalt kontrollere, om dette er et legitimt opkald ved at kontrollere, om legitimationsoplysninger for den svarteknologi, der åbnede support billet svarer til den opkalders angivne navn. Hvis du har modtaget flere opkald og ikke har besvaret nogen af ​​dem, skal du også kontrollere din telefonsvarer for yderligere validering. Normalt, hvis der er en presserende bekymring, vil svarsteknologien efterlade en telefonsvarer med det formål at ringe til.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found