Vejledninger

Sådan downloades WhatsApp til Samsung Z1

Samsung Z1 er en budget-smartphone, der kører Samsungs Tizen mobile OS. Tizen-butikken sammenlignet med Google Play Butik har et meget begrænset antal apps og support. På grund af dette inviterede Samsung flere appudviklere til at oprette apps som Facebook Messenger, Truecaller, Candy Crush osv.

WhatsApp er tilgængelig til et utal af smartphones, inklusive Samsungs Z-serie af Tizen-drevne smartphones. Installation af WhatsApp Messenger på Z1 er ikke så ligetil sammenlignet med andre platforme. Application Compatibility Layer (ACL) -appen er påkrævet for at køre WhatsApp og alle andre ACL-aktiverede apper i Tizen-butikken.

Trinene nedenfor er ret enkle og vil guide dig om, hvordan du installerer ACL og WhatsApp på din Z1.

  1. Hvis ACL ikke allerede er installeret på din enhed, skal du besøge Tizen-butikken (som er forudinstalleret på din enhed) og derefter søge efter og downloade ACL for Tizen som har en filstørrelse på ca. 48 MB. Du skal være logget ind med din Samsung-konto for at downloade apps fra butikken.
  2. Stryg op fra bunden af ​​skærmen for at få adgang Apps-skærm og åbn ACL-applikationen fra menuen, og tryk derefter på
  3. Tryk på Aktiveret fra listen over muligheder.
  4. Gå tilbage til Tizen Store og søg efter WhatsApp Messenger. Tryk på applikationen, når resultaterne returneres.
  5. Trykke på for at installere WhatsApp-applikationen. Når du er installeret, kan du starte appen fra Apps-skærmen.

Sørg for ikke at afinstallere ACL-appen, når den er installeret. Afinstallation af ACL til Tizen-appen forhindrer dig i at bruge enhver ACL-aktiveret app på din enhed, indtil du geninstallerer den.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found