Vejledninger

Sådan tilføjes Google Drive til Windows Explorer Sidebjælke?

De fleste af filerne på systemet er tilgængelige via Windows filudforsker. Windows leverer biblioteker, hurtig adgang og nogle filhostingtjenester som OneDrive på sidepanelet til filudforskeren. Men hvis du er bruger af Google Drev, vises det ikke på sidepanelet, som OneDrive viser. Folk ønsker at have adgang til Google Drev fra filudforskeren for at bevæge sig hurtigt gennem system og Google-lager. I denne artikel viser vi dig metoder, hvorigennem du kan tilføje Google Drive til Windows Stifinder.

Metode 1: Tilføjelse af Google Drive til Windows Explorer Sidebjælke

Vi vil foretage nogle ændringer i Windows-registreringsdatabasen for at få Google Drive i sidepanelet til Windows File Explorer. Windows-registreringsdatabasen gemmer indstillinger på lavt niveau til operativsystemet, så sørg for at få en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen, før du anvender denne metode. Først skal du installere Google Drive på dit system og derefter anvende ændringer i registreringsdatabasen. Dette tilføjer Google Drive til sidefeltet i Windows File Explorer.

Vigtig: Sørg for at tage backup af din registreringsdatabase, inden du foretager ændringer.

Trin 1: Installer Google Drive

  1. Åbn din browser og gå til Google Drev Download side. Hent og Installere det på dit system.
  2. Når installationen er afsluttet, Tilbage og synkroniser vil starte og bede om Log ind. Log ind på din konto, og vælg muligheder som du foretrækker.
  3. Du kan også pause eller Genoptag synkroniseringen fra systembakken.

Trin 2: Føj Google Drive til File Explorer

  1. Åbn din browser, og gå til siden Github for at downloade registreringsdatabasen. Hent filen og køre den på dit system.
  2. Dette tilføjer Google Drive i sidepanelet i File Explorer.

Metode 2: Tilføjelse af Google Drev til hurtig adgang

I denne metode skal du bare fastgøre Google Drive-genvejen fra skrivebordet til Hurtig adgang i Windows-filudforsker. Hvis du ikke vil have den smarte måde (svarende til OneDrive) til at vise Google Drev i sidepanelet, skal du blot knytte det til hurtig adgang. Sørg for at installere Google Drive på dit system, før du prøver denne metode.

  1. Højreklik på Google Drev genvej på skrivebordet og vælg Fastgør til hurtig adgang mulighed.
  2. Du kan også fjerne det igen ved at højreklikke på Google Drev og vælge Frigør fra hurtig adgang mulighed.

Metode 3: Tilføjelse af Google Drive som et bibliotek

Den anden mulighed for at tilføje Google Drive til Windows-filudforskeren er at oprette et nyt bibliotek. Dette svarer til at oprette en mappe eller bruge pin-funktionen. Du kan oprette flere biblioteker og omdøbe dem efter dine præferencer. Sørg for at installere Google Drive på dit system, før du prøver denne metode. Følg nedenstående trin for at prøve det:

  1. Højreklik på Google Drev genvej på skrivebordet, vælg Inkluder i biblioteket og vælg derefter Opret nyt bibliotek mulighed.
  2. Dette vil skabe Google Drev bibliotek i Windows File Explorer. Du kan bruge det til at få adgang til dine Google Drive-filer.
  3. Du kan også slette det ved at højreklikke på biblioteket og vælge Slet mulighed.
Mærker Google Drive
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found