Vejledninger

Fix: En app-standard var nulstillingsmeddelelse

Hvis du er Windows 10-bruger, og du for nylig har opdateret din Windows, vil du sandsynligvis støde på denne fejl. Du vil bemærke, at du fortsat får meddelelsen "en app-standard blev nulstillet", hver gang du bruger en bestemt app. Du kan muligvis også se den udvidede version af meddelelsen, der er

"En app-standard blev nulstillet - En app forårsagede et problem med standard-app-indstillingen for (udvidelsesfiler), så den blev nulstillet til (en anden app)."

Dette begynder sandsynligvis, når du har valgt en tredjepartsapp som den nye standard. I nogle tilfælde vil meddelelsen fortsæt med at dukke op under hele sessionen med denne appbrug. Nogle brugere har også klaget over, at appens standard bliver nulstillet efter at have set denne meddelelse. Det er dog ikke altid tilfældet, du kan muligvis fortsætte med at se underretningen, men appens standard ændres ikke. Dette kan naturligvis skabe en masse irritation.

Hvad får en app-standard til at nulstilles?

Dette problem er forårsaget af en fejl i Windows 10 opdatering der enten nulstiller eller forsøger at nulstille standardappen tilbage til det, den oprindeligt var (normalt til metro-apps). Årsagen til, at Windows 10 gør dette, er fordi den mener, at tredjepartsapplikationen ændrede filtilknytningerne ved forkerte metoder. Så Windows nulstiller filtilknytningerne / standardapps. Derfor begynder du at se meddelelsen "En app-standard blev nulstillet", så snart du prøver at bruge den nyligt standardapp.

Metode 1: Log ind med en Microsoft-konto

Hvis du er logget ind med en lokal konto, skal du først prøve at skifte til Microsoft-kontoen. Skift til Microsoft-konto har været frugtbart for mange brugere. Hvis du ikke ved, hvordan du skifter til Microsoft-kontoen, skal du følge nedenstående trin

  1. tryk og hold Windows-nøgle og tryk på jeg
  2. Vælg Konti
  1. Klik på Din info fra venstre rude
  2. Vælg Log ind med en Microsoft-konto og følg eventuelle yderligere instruktioner på skærmen

Metode 2: Skift registreringsdatabase

Den nemmeste og mest almindelige løsning til dette problem er at foretage nogle ændringer i registreringsdatabasen. Da problemet skyldes, hver gang du udskifter en metro-app med en tredjeparts-app som standardapp, forhindrer metro-apps i denne form for adfærd, at foretage nogle ændringer i registreringsdatabasen. Normalt vil vi give dig trinene til at foretage disse ændringer via registreringseditoren, men problemet er med de fleste metro-apps, og det tager meget tid. Så vi leverer en registerskifterfil. Alt du skal gøre er at downloade filen og dobbeltklikke på den. Det foretager automatisk ændringerne i registreringsdatabasen, og du er klar til at gå. Det er enkelt og hurtigt.

  1. Download registreringsdatabase-rettelsen fra (her).
  2. Dobbeltklik filen med navnet Fix_An_app_default_was_resetat køre registreringsdatabasen.
  3. Klik på Ja hvis computeren viser nogen meddelelser, og fortsæt.

Bemærk: Hvis du er bekymret for indholdet af den downloadede fil, kan du blot højreklikke på .reg-filen og åbne den med Notesblok.

Når du har downloadet og dobbeltklikket på filen, er du klar til at gå. Du kan køre "fortryd" -filen, hvis du vil gendanne ændringerne.