Vejledninger

Fix: Kernel-Power EventID 41 Opgave 63

Dette er en af ​​de mest eksotiske Windows-fejl, der kan forekomme på din computer, og de har normalt ry for at være de farligste. En af disse fejl er bestemt Kernel-Power EventID 41 Task 63-fejlen, som normalt vises, når brugerne udfører en høj ressourcekrævende handling såsom spil.

Der er en hel del metoder, der kan bruges til at rette denne fejl, og de fleste af dem inkluderer nogle mere avancerede fejlfinding. Vi råder dig til at være forsigtig, mens du udfører disse rettelser, og held og lykke med at løse dit problem.

Løsning 1: Indstilling af den maksimale processorkraft lavere

Nogle gange opstår fejlen tilfældigt, når din computers processorkraft bruges mere, end det er okay at. Dette kan næppe styres af brugeren, men der er en universel indstilling, som kan give dig mulighed for at indstille den maksimale procentdel af processorens strøm, der skal bruges i den batteriplan, du har aktivt.

 1. Højreklik på batteriikonet i proceslinjen, og klik på Strømindstillinger. Hvis du ikke bruger Windows 10, skal du klikke på Start-menuen og søge efter Kontrolpanel. Skift indstillingen Vis efter til Store ikoner, og klik på knappen Strømindstillinger.

 1. Vælg den strømstyringsplan, du bruger i øjeblikket (normalt Balanceret eller Strømsparer), og klik på indstillingen Skift planindstillinger. I det nye vindue, der åbnes, skal du klikke på Skift avancerede strømindstillinger.
 2. I dette vindue skal du klikke på den lille plus-knap ved siden af ​​Processor-strømstyringsposten på listen og gøre det samme for den maksimale statusindgang for processor. Skift både På batteri og Tilsluttet muligheder til noget mindre end den forrige indstilling (10-20% lavere), og anvend ændringerne.

 1. Gør det samme for alle aktive batteriplaner, da din computer undertiden automatisk skifter mellem dem. Kontroller, om problemet stadig vises på din computer.

Løsning 2: Opdater dine drivere

Det er altid muligt at analysere dumpfiler, som er de filer, der oprettes, så snart en Blue Screen of Death som denne forekommer. Disse filer indeholder normalt masser af oplysninger om fejlen, såsom hvad der forårsagede det, hvordan det opstod og nogle gange endda tip til, hvordan man løser det. Når Kernel-Power EventID 41 Task 63 analyseres på en sådan måde, konstateres det, at det ofte er en af ​​driverne på din computer, så følg nedenstående trin for at isolere dette problem.

 1. Højreklik på denne pc, og klik derefter på indstillingen Egenskaber. Klik på fanen Avanceret, og naviger derefter til Indstillinger (eller Start og gendannelse) under Start og gendannelse.

Under Systemfejl skal du markere afkrydsningsfelterne for de handlinger, du ønsker, at Windows skal udføre, hvis der opstår en systemfejl:

 • Funktionen Skriv en begivenhed til systemlogfilen angiver, at hændelsesoplysninger registreres i systemlogfilen. Som standard er denne mulighed slået til. For at deaktivere denne mulighed ved at ændre registreringsdatabasen skal du skrive følgende oplysninger ved en kommandoprompt og derefter trykke på Enter-tasten:

wmic gendannelser sæt WriteToSystemLog = Falsk

 • Funktionen Genstart automatisk angiver, at Windows automatisk genstarter din computer. Som standard er denne mulighed slået til. For at deaktivere denne indstilling ved at ændre registreringsdatabasen skal du skrive følgende oplysninger ved en administrativ kommandoprompt og derefter trykke på Enter-tasten:

wmic gendannelser indstillet AutoReboot = Falsk

Under den Skriv fejlretningsoplysninger skal du vælge den type information, som du vil have Windows til at registrere i en hukommelsesdump-fil, hvis computeren stopper uventet:

 1. Indstillingen Small Memory Dump registrerer den mindste mængde information for at hjælpe med at analysere problemet. For at specificere, at du vil bruge denne dumpfil ved at ændre registreringsdatabasen, skal du skrive følgende oplysninger ved en kommandoprompt og sørge for at trykke på Enter-tasten:

wmic gendannelser sæt DebugInfoType = 3

 1. For at acceptere, at du vil bruge mappen D: \ Minidump som din Small Dump Directory ved at ændre registreringsdatabasen, skal du indstille MinidumpDir udvidelig strengværdi til D: \ Minidump. Kopier og indsæt f.eks. Følgende oplysninger ved en kommandoprompt, og klik på Enter.

wmic gendannelser sæt MiniDumpDirectory = D: \ Minidump

Der er også andre muligheder, men vi anbefaler, at du bruger indstillingen Small Memory Dump, da den er lille i størrelse, men den indeholder stadig nok information til, at du kan løse dit problem. Derudover skal du bruge denne mulighed for at læse og åbne minidump-filen korrekt.

Lad os finde ud af, hvordan man åbner og læser minidump-filen. Du bliver nødt til at downloade et bestemt værktøj, der er gjort tilgængeligt af Microsoft. For det første var det en del af fejlfindingsværktøjerne til Windows, men Microsoft besluttede at oprette en enkeltstående pakke.

 1. Besøg dette websted for at downloade Windows Driver Kit. Du kan også downloade WinDbg som en enkeltstående pakke, som faktisk er det eneste værktøj, du har brug for.
 2. Download installationsprogrammet, og følg instruktionerne på skærmen for at installere det korrekt.

 1. Klik på Start, klik på Kør, skriv cmd, og klik derefter på OK. Skift til fejlfindingsværktøjer til Windows-mappen. For at gøre dette skal du skrive følgende ved kommandoprompten og derefter trykke på ENTER:

cd c: \ programfiler \ fejlfindingsværktøjer til windows

 1. For at indlæse dumpfilen i en debugger skal du skrive en af ​​følgende kommandoer og derefter trykke på ENTER:

windbg -y SymbolPath -i ImagePath -z DumpFilePath

kd -y SymbolPath -i ImagePath -z DumpFilePath

 1. Hvis du besluttede at gemme filen i mappen C: \ windows \ minidump \ minidump.dmp, kan du bruge følgende eksempelkommando:

windbg -y srv * c: \ symboler * // msdl.microsoft.com/download/symbols -i c: \ windows \ i386 -z c: \ windows \ minidump \ minidump.dmp

 1. Kontroller filen for eventuelle fejl og fejl relateret til systemfiler, og sørg for at google hver fil ud for fejlmeddelelsen for at sikre, at det er en driver eller en del af en bestemt tredjepartsapp.

Hvis du faktisk finder ud af, at du kæmper med en bestemt driver, skal du muligvis afinstallere eller opdatere den bestemte driver, uanset hvad formålet er på din computer, så længe du vil stoppe med at se BSOD. Følg nedenstående trin for at gøre det.

 1. Klik på Start, og skriv Kør. Vælg Kør, der vises en dialogboks Kør.
 2. Skriv "devmgmt.msc" i dialogboksen Kør, og klik på OK-knappen. Dette åbner Enhedshåndtering med det samme.

 1. I Enhedshåndtering skal du udvide den kategori, hvor du mener, at driveren eller den enhed, der forårsager problemet, er placeret. Sørg for, at du foretager en Google-søgning af den problematiske fil i Minidump, som sandsynligvis viser det nøjagtige navn på enheden. Når du finder enheden, skal du højreklikke på den og vælge indstillingen Afinstaller enhed i genvejsmenuen.

 1. Du bliver muligvis bedt om at bekræfte afinstallationsprocessen. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Slet driversoftwaren til denne enhed" og klik på OK-knappen.
 2. Genstart computeren, så ændringen træder i kraft. Efter genstart vil Windows forsøge at geninstallere driveren og erstatte den med producentens driver.
 3. Hvis Windows ikke erstatter driveren automatisk, skal du åbne Enhedshåndtering igen, vælge menuen Handling og klikke på indstillingen Scan efter hardwareændringer.

Løsning 3: Skift visse strømindstillinger i BIOS og din pc

Dette problem er almindeligt blandt bærbare computere, og mange erfarne it-eksperter har konkluderet, at ændring af visse dvaletilstande i BIOS og i Windows OS også kan hjælpe, når du fejler problemet. Følg nedenstående trin for at gøre det:

 1. Sluk for din computer ved at gå til Start-menuen >> Tænd / sluk-knap >> Luk.
 2. Tænd din pc igen, og gå ind i BIOS ved at trykke på BIOS-tasten, mens systemet starter. BIOS-nøglen vises typisk på startskærmen og siger "Tryk på ___ for at åbne Setup." Almindelige BIOS-nøgler er F1, F2, Del, Esc og F10. Bemærk, at du bliver nødt til at være hurtig om det, da meddelelsen forsvinder ret hurtigt.

 1. Power-indstillingen, som du bliver nødt til at ændre, findes under forskellige faner på BIOS-firmwareværktøjer lavet af forskellige producenter, og der er ingen unik måde at finde den på. Det er normalt placeret under Strømindstillinger eller noget, der ligner det, og det sædvanlige navn for det er ACPI-indstillinger.
 2. Find indstillingen Aktiver dvaletilstand eller ACPI-funktionsindstillingerne, og sørg for, at de er indstillet til Aktiveret. Under den skal du kunne se enten ACPI-dvaletilstand eller ACPI-standbytilstand, så sørg for at ændre dem fra S1 til S3.

 1. Naviger til sektionen Afslut, og vælg Afslut Gem ændringer. Dette fortsætter med opstarten, så kontroller, om fejlen stadig vises.

Efter dette hævder nogle brugere, at den perfekte kombination fulgte trinnene ovenfor og et ekstra par trin, vi skal vise nedenfor:

 1. Skriv "Enhedshåndtering" i søgefeltet for at åbne enhedens managerkonsol. Du kan også bruge Windows Key + R-tastekombinationen for at åbne dialogboksen Kør. Skriv devmgmt.msc i feltet, og klik på OK eller Enter-tasten.

 1. Udvid lyd-, video- og spilcontrollersektionen, og efterlad kun en lyddriver. Deaktiver den anden ved at højreklikke på den og vælge indstillingen Deaktiver enhed. Hvis du bemærker forskellige problemer på din computer, skal du blot aktivere den og deaktivere den anden.
 2. Højreklik på denne pc i File Explorer, og vælg Egenskaber >> Avancerede systemindstillinger >> Start- og gendannelsesindstillinger og deaktiver indstillingen Automatisk genstart under Systemfejl.

 1. Åbn Registreringseditor ved at skrive "regedit" i enten søgefeltet eller dialogboksen Kør. Naviger til følgende nøgle i Registreringseditor:

HKEY_LOCAL_MACHINE >> SYSTEM >> CurrentControlSet >> Control >> Power

 1. Find REG_DWORD kaldet “HibernateEnabled” i højre side af vinduet, højreklik på det og vælg Rediger. Skift dens værdi til 0.

 1. Kontroller, om dit problem er løst.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found