Vejledninger

Fix: MMC kunne ikke oprette snap-in-fejlen

Denne fejl vises normalt på Windows OS-kørende pc'er, især Windows 7 og Windows Server 2008, men den har tendens til at vises på ethvert operativsystem. Fejlen vises normalt, når du er ved at åbne Even Viewer, Task Scheduler eller Group Policy Editor.

Der er ingen universelle rettelser til problemet, og du bliver desværre nødt til virkelig at følge alle de metoder, der blev rapporteret at fungere af brugerne. Bemærk, at ikke alle løsninger er relateret til det samme operativsystem og held og lykke!

Løsning 1: Visual C ++ - udgave

Nogle mennesker var i telefon med Microsoft angående problemet, og det ser ud til, at der er behov for en række trin for at løse problemet. Problemet kan dog forsvinde selv efter et par trin, så sørg for at kontrollere regelmæssigt, om fejlen stadig vises.

Først og fremmest skal du geninstallere Visual C ++ Redistributable Package, da det er en af ​​hovedårsagerne til dette nøjagtige problem. Microsoft forklarede, at problemet skyldtes, at Visual C ++ returnerede en dårlig markør, der udløser dette problem.

 1. Klik på Start-menuen, og åbn Kontrolpanel ved at søge efter det i Start-menuen. Du kan også klikke på tandhjulsikonet for at åbne appen Indstillinger, hvis du bruger Windows 10.
 2. I kontrolpanelet skal du vælge Vis som: Kategori i øverste højre hjørne og klikke på Afinstaller et program under afsnittet Programmer nederst i kontrolpanelvinduet.

 1. Hvis du bruger appen Indstillinger på Windows 10, skal du klikke på Apps straks åbne en liste over alle installerede programmer på din pc.
 2. Find Microsoft Visual C ++ Redistribuerbar pakke i Kontrolpanel eller Indstillinger, og klik på Afinstaller. Du bemærker muligvis, at der er flere forskellige versioner. Du bliver nødt til at notere dem og gentage afinstallationsprocessen for hver enkelt. Det kan være nødvendigt at bekræfte nogle dialogbokse og følge instruktionerne, der vises sammen med afinstallationsguiden.

 1. Klik på Udfør, når afinstallationsprogrammet afslutter processen, og gentag afinstallationsprocessen for alle versioner af Visual C ++ - pakken. Nu skal du geninstallere dem ved at finde dem her. Vælg den version, du vil downloade, og vælg download i henhold til arkitekturen på din processor (32-bit eller 64-bit).
 2. Find den fil, du lige har downloadet i Windows-mappen, kør den, og følg instruktionerne på skærmen for at installere Microsoft Visual C ++ Redistributable Package. Gentag den samme proces for alle versioner, du tidligere har afinstalleret, og kontroller, om den samme fejl stadig vises.

Hvis du bemærker, at problemet stadig ikke forsvinder, selv efter du har anvendt disse rettelser, skal du muligvis opdatere din computer til den nyeste version, hvis du stadig ikke har gjort det. Windows 10 downloader og installerer automatisk opdateringer til dig, medmindre du nægter at installere dem. Ældre versioner af Windows følger dog ikke nedenstående trin for at vide helt sikkert, om din computer er fuldt opdateret.

 1. Hold Windows-tasten nede og tryk på X for at åbne denne specielle kontekstmenu. Du kan også højreklikke på Start-menuen. Vælg Windows Powershell (administrator).

 1. Skriv cmd i Powershell-konsollen, og vent på, at Powershell skifter til det cmd-lignende miljø.
 2. Indtast følgende kommando i "cmd" -konsollen, og sørg for at klikke på Enter bagefter:
wuauclt.exe / updatenow
 1. Lad denne kommando køre i mindst en time, og tjek igen for at se, om der blev fundet og / eller installeret opdateringer med succes.

Løsning 2: Installer den nyeste version af .NET Framework

Hvis du har en gammel version af .NET Framework, og du prøver at køre en applikation, der kræver en nyere version, vises denne fejl sandsynligvis, og du kan ikke bruge appen, før du har opdateret .NET Framework fuldstændigt. Den nyeste version af .NET Framework adskiller sig fra det ene operativsystem til det andet, så sørg for at vælge den passende.

Naviger til dette link, og klik på den røde downloadknap for at downloade den nyeste version af Microsoft .NET Framework. Når download er afsluttet, skal du finde den fil, du downloadede, og køre den. Bemærk, at du bliver nødt til at have konstant adgang til Internettet. Følg instruktionerne på skærmen for at fortsætte med installationen.

 1. Efter installation af den nyeste version er det tid til at kontrollere dens integritet. Brug tastaturkombinationen Windows Key + R på dit tastatur til at åbne dialogboksen Kør.
 2. Skriv Kontrolpanel, og klik på OK for at åbne det.

 1. Klik på Afinstaller et program, og klik på Slå Windows-funktioner til eller fra. Sørg for at finde posten .NET Framework 4.6.1, og sørg for, at den er aktiveret.
 2. Hvis afkrydsningsfeltet ud for .NET Framework 4.6.1 ikke er aktiveret, skal du aktivere det ved at klikke på feltet. Klik på OK for at lukke Windows-funktionsvinduet og genstarte computeren.

 1. Hvis .Net Framework 4.6.1 allerede er aktiveret, kan du reparere. Net Framework ved at fjerne markeringen i boksen og genstarte computeren. Når computeren er genstartet, skal du genaktivere .Net Framework og genstarte computeren igen.

Løsning 3: Udskift en mappe fra et arbejdssystem

Hvis problemet virkelig er relateret til en fejl vedrørende en bestemt mappe på din computer, kan du rette det ved at erstatte mappen fra et andet system, hvor problemet ikke er aktivt. Bemærk, at du bliver nødt til at finde et system, der er identisk med det, du har installeret på din pc. Du kan også prøve en Google-søgning.

 1. Find denne mappe på et fungerende system, og kopier den helt til et flytbart USB-drev. Sørg for at notere det versionsnavn, der er repræsenteret af 'x'er' i nedenstående mappeplacering:
C: \ Windows \ Microsoft.NET \ Framework64 \ vxxxxx

 1. Start din computer, og sørg for at udskifte mappen på dit system. Du bliver dog nødt til at overtage ejerskabet af det for at fortsætte med denne proces.
 2. Højreklik på filen, klik på Egenskaber, og klik derefter på fanen Sikkerhed. Klik på knappen Avanceret. Vinduet "Avancerede sikkerhedsindstillinger" vises. Her skal du ændre ejeren af ​​nøglen.
 3. Klik på linket Skift ud for etiketten "Ejer:" Vinduet Vælg bruger eller gruppe vises.

 1. Vælg brugerkontoen via knappen Avanceret, eller skriv bare din brugerkonto i det område, der siger 'Indtast objektnavnet, der skal vælges', og klik på OK. Tilføj administratorkontoen.
 2. Du kan eventuelt ændre ejeren af ​​alle undermapper og filer i mappen ved at markere afkrydsningsfeltet "Erstat ejer på undercontainere og objekter" i vinduet "Avancerede sikkerhedsindstillinger". Klik på OK for at ændre ejerskabet.
 3. Udskift mappen, og kontroller, om fejlen stadig vises.

Løsning 4: Fjern en bestemt registreringsnøgle

Denne registreringsdatabasenøgle er direkte relateret til kernen i problemet, og hvis den bliver korrupt, vises den aktuelle fejl helt sikkert oftere, som den skal. Problemet kan let løses ved blot at slette denne nøgle.

Før du fortsætter med denne løsning, anbefales det, at du lukker alle dine kørende programmer, og det tilrådes at oprette en sikkerhedskopi af din registreringsdatabase, hvis noget går meget galt, når du sletter nøglen. Sikkerhedskopier din registreringsdatabase ved at følge instruktionerne i vores artikel.

 1. Åbn Registreringseditor ved at skrive "regedit" i enten søgefeltet eller dialogboksen Kør. Naviger til følgende nøgle i Registreringseditor:

HKEY_LOCAL_MACHINE >> Software >> Microsoft >> MMC >> SnapIns >> Fx >> {b05566ad-fe9c-4363-BE05-7a4cbb7cb510}

 

 1. Slet denne nøgle ved at højreklikke på den og til højre på skærmen, hvor dens kurvetræ er placeret, og bekræft advarselsdialogen. Kontroller, om problemet stadig vises, når du genstarter din computer.

Løsning 5: Omdøb filen mmc.exe i System32

Simpelthen at omdøbe en fil i System32 kan tage sig af problemet for dig, men bemærk, at denne metode ikke fungerer hele tiden, og du bør betragte dig selv som ekstremt heldig, hvis denne fungerer for dig. På den anden side er metoden enkel at afprøve, og den kan nemt vendes tilbage, hvis noget går galt.

 1. Naviger til følgende placering i din File Explorer, som du kan få adgang til fra værktøjslinjen nederst på skærmen.C >> Windows >> System32

 

 1. Find og højreklik på en fil, der hedder mmc.exe, og vælg indstillingen Omdøb. Prøv at omdøbe det til 'mmc.exe.old'. Hvis der vises en dialogboks, der beder om administratorrettigheder, skal du bekræfte den og prøve igen.
 2. Kontroller, om problemet er løst.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found