Vejledninger

Fix: Windows 10-fejl C1900101 - 0x20017

Microsoft annoncerede sin seneste version af Windows kaldet Windows 10 for et par måneder siden. Windows 10 er kommet med masser af pæne funktioner, og GUI er forbedret meget. Det er grunden til, at millioner af Windows-brugere startede opgradering deres operativsystem til det nyeste lige efter udgivelsen den 29. juli 2015. Næsten 67 millioner folk har Windows 10 installeret på deres pc'er indtil nu, og det stiger hurtigt.

Men der er også disse mennesker ude af stand for at overgå opgraderingsprocessen, og de sidder fast på den tidligere build. Folk har rapporteret forskellige fejl, mens de prøver at opdatere deres Windows. En af de rapporterede fejl er Fejl C1900101 - 0x20017 om det Vi kunne ikke installere Windows 10 og SAFE_OS-fasen under opstartsprocessen mislykkedes installationsprogrammet. Så det lader ikke opdateringsproces at arbejde fint og vender tilbage brugerne tilbage til deres tidligere OS.

Årsager bag fejlen “C1900101 - 0X20017”

Den største synder bag denne fejl er kendt for at være den defekte BIOS-indstilling. Så ved at rette en mindre indstilling inde i BIOS kan du slippe af med denne fejl.

En anden grund til at forårsage denne fejl kan i nogle tilfælde være en ekstern USB enhed tilsluttet pc'en på tidspunktet for opgradering af Windows 10.

Løsning til løsning af fejlen "C1900101 - 0X20017":

At kende årsagerne fører dig mod løsninger. Jeg vil anbefale til en Ren installation af Windows 10 i stedet for en opgradering, fordi det reducerer chancerne for nedbrud, og det føles også frisk. Så for at slippe af med denne fejl og nyde elegancen i Windows 10 skal du følge disse trin.

Indstilling af BIOS og udførelse af en ren installation:

Dette viser sig at være den bedste løsning, hvis du kommer imod fejlen C1900101 - 0X20017. Følg disse trin nøje.

1. For det første skal du genstart systemet for at ændre BIOS-indstillingen. På starttidspunktet skal du trykke på F12 eller Del (afhænger af din BIOS-producent) gentagne gange, indtil det starter dig ind i dit systems BIOS. Naviger til BIOS inde i BIOS Støvle menuen og find UEFI Boot mulighed. Hvis det er deaktiveret, så aktivere det og afslut BIOS, mens du gemmer indstillingerne ved at trykke på F10. Genstart din computer til dit installerede Windows.

2. Når systemet er genstartet, skal du navigere til C:> Windows> SoftwareDistribution> Download og slet alt inde i denne mappe.

3. Nu, skjul dine skjulte filer fra visningssektionen øverst i Windows Stifinder. Gå til "C ”Lokalt drev eller ethvert drev, du har windows installeret på, og slet det skjulte $ Windows. ~ BT

4. For at rense installationen af ​​Windows 10, Hent den officielle ISO fil fra Microsofts websted og opret et installationsmedie, der kan startes, ved at følge trinnene i dette guide.

5. Efter tid er processen færdig og Windows 10 startbart installationsmedie er i dine hænder, så skal du bare genstart dit system støvle det ved hjælp af det installationsmedie, du oprettede før. Følg instruktionerne, og du vil have en ren og frisk installation af Windows10 uden nogen fejl.

Bemærk: Sørg for, at du ikke har nogen ekstern USB enheder (andet end din USB, der kan startes), der er tilsluttet systemet på installationstidspunktet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found