Vejledninger

Hvad er ASMedia USB Root Hub?

Der har været mange henvendelser fra brugere, der har observeret “ASMediaUSB-rodNav”Drivere i enhedsadministratoren og andre, der har set navnet dukker op, hver gang en USB-enhed tilsluttes computeren. I denne artikel vil vi diskutere baggrunden og funktionen af ​​disse drivere.

Hvad er ASMedia USB Root HUB?

Ordet "ASMedia USB-rodhub"Er generelt forbundet med"RodNav”Drivere udgivet af ASMedia til deres USB Root HUB. Denne HUB ses generelt i ASUS-kort, og dens drivere installeres sammen med bundkortdriverne automatisk. ASMedia er et taiwansk integreret kredsløbsdesignfirma, der ejes af ASUS. Det er kendt for at danne designordninger til USB-, PCI Express- og SATA-controllere.

Hvad er funktionen af ​​ASMedia USB Root HUB-drivere?

En USB-rodhub bruges normalt til at forbinde flere USB-perifere enheder på computeren. I årenes løb har der været mange fremskridt i computeren. USB-porte har også set disse fremskridt med hensyn til de hastigheder, hvormed USB-bussen overfører data. Med hvert fremskridt kommer der en hel del ny hardware, der er integreret ind på bundkortet for at gøre det muligt, men den øgede bushastighed er ikke altid understøttet af alle enheder.

Der er stadig mange enheder på markedet, der kun fungerer på de ældre USB 1.1-bushastigheder, og bagudkompatibilitet skal derfor integreres i USB-porte for at få alle enheder til at fungere på en enkelt port. Det er her, Root Hub kommer ind, det tillader USB-porte til at fungere samtidigt forskellige bus hastigheder. Havnene opnår dette ved at integrere flere controllere på den samme USB-port, og beslutningen om at bruge en bestemt controller træffes afhængigt af den tilsluttede enhed og dens krav.

Senere bliver driverne installeret på Windows enten automatisk eller manuelt af brugeren, og det giver bundkortet mulighed for at levere komplet funktionalitet til USB-porte. Disse drivere er nødvendige for, at USB-porte fungerer korrekt, og derfor burde ikke være afinstalleret eller handicappet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found