Vejledninger

Fix: Xbox App Party Chat-fejl 0x89231806

Nogle Windows-baserede spillere har nået os med spørgsmål efter at have modtaget0x89231806 fejl efter ikke at oprette forbindelse til en fest via Xbox-appen. De fleste af dem rapporterede at have modtagetDine netværksindstillinger blokerer for partchat [0x89231806]”Fejl hver gang de forsøger at deltage i en aktiv part.

Fra vores undersøgelser er det meget sandsynligt, at problemet er relateret til en konflikt mellem Teredo-adapteren og Microsoft IPv6-server. Andre mulige scenarier er, at din internetudbyder, firewall eller hjemmerouter blokerer Teredo-adapteren. Her er en kortliste med almindelige konfigurationsproblemer, der producerer0x89231806 fejl:

 • Hjemmenetværksrouteren blokerer Teredo efter at have set, at den bruger en IPv6-forbindelse.
 • Teredo-netværksadapteren er i borked-tilstand.
 • En ekstern firewall forstyrrer forbindelsen.

Hvis du i øjeblikket kæmper med dette problem, kan nedenstående metoder måske hjælpe. Vi har formået at identificere en lille samling af rettelser, der har hjulpet brugere i en lignende situation. Følg nedenstående rettelser i rækkefølge, indtil du formår at løse problemet ved din ende.

Metode 1: Deaktiver tredjeparts firewall

Nogle brugere kæmper for at ordne0x89231806 fejl har formået at løse problemet ved at deaktivere deres tredjeparts firewall. Som det viser sig, kan flere eksterne firewalls ende med at forhindre Xbox-appen i at oprette forbindelse til igangværende parter.

Du kan teste denne teori ved midlertidigt at afinstallere din tredjeparts firewall. Hvis muligheden for at deltage i fester gendannes, har du lige identificeret synderen. Hvis du er meget glad for din firewall og ikke overvejer at erstatte den, kan du bladre gennem indstillingerne og inkludere de blokerede IP'er til undtagelseslisten.

Opdatering: En Xbox-ingeniør foreslår, at den indbyggede Windows-firewall skal være i gang, før Party-chatten fungerer korrekt på Windows 10.

Hvis denne metode ikke var nyttig eller ikke kunne anvendes i din situation, skal du gå videre til Metode 2.

Metode 2: Deaktivering af Hamachi eller et andet VPN-type program

Som nogle brugere har påpeget, er0x89231806 fejl kan også skyldes et interfererende VPN-netværk. Hamachi er øverst på listen blandt de fleste brugere, der støder på dette problem, men der kan være andre applikationer, der bruger VPN-teknologien, der muligvis letter denne fejl.

Hvis du har Hamachi eller et andet program, der bruger VPN, skal du afinstallere det eller deaktivere det fra dit system. Når du har gjort dette, skal du genstarte din enhed og prøve at deltage i en Xbox-fest ved næste opstart.

Hvis problemet stadig ikke er løst, skal du gå til Metode 3.

Metode 3: Aktivering af Teredo Tunneling Interface

Ikke at vi har fjernet de fleste ting, der kan udløse et kompatibilitetsproblem fra listen, lad os se visne0x89231806 der sker en fejl, fordi Teredo Tunneling Interface er ikke aktiveret.

Nogle brugere har formået at løse problemet efter at have opdaget, atTeredo Tunneling Interface blev deaktiveret i Enhedshåndtering.

Her er en hurtig guide til at sikre dig detTeredo Tunneling Interface er aktiveret og fungerer korrekt:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb vindue. Skriv “devmgmt.msc”Og ramte Gå ind at åbne Enhedshåndtering.

 2. I Enhedshåndtering, udvid rullemenuen til netværkskort. Gå derefter til båndet, klik på Udsigt og vælg Vis skjulte enheder. Når du har gjort dette, skal du se Teredo Tunneling Pseudo-interface popper op.

 3. Højreklik derefter påTunneling af Pseudo-interface og vælg Aktiver. Hvis driveren er allerede aktiveret, deaktiver den og aktiver den igen.

Hvis denne metode ikke har fungeret, skal du flytte til Metode 4.

Metode 4: Skift til en alternativ IPv6-server

De fleste brugere, der støder på dette problem, har formået at rette det ved at ændre standard Microsoft IPv6-serveren til et alternativ. Selvom dette ikke fungerer, hvis problemet ikke er forårsaget af IPv6-serveren, er det meget sandsynligt, at det vil løse "Dine netværksindstillinger blokerer for partchat [0x89231806]”Fejl.

Her er en hurtig guide til at skifte til en alternativ IPv6-server:

 1. Luk Xbox-appen og alle tilknyttede programmer.
 2. Få adgang til Windows startlinje (nederste venstre hjørne) og skriv “cmd”At søge efter Kommandoprompt. Højreklik på kommandoprompt, og vælg Kør som administrator.

  Bemærk: Husk, at nedenstående netsh-kommando ikke fungerer, medmindre du kører den i en forhøjet CMD.

 3. Skriv følgende kommando i den forhøjede kommandoprompt, og tryk på Gå ind:

  netsh int ipv6 sæt teredo klient teredo.trex.fi

 4. Åbn Xbox-appen, og se om0x89231806 fejlen er løst ved at prøve at slutte sig til en udgående part.

Hvis du stadig støder på0x89231806 fejl, gå over til nedenstående metode.