Vejledninger

OneNote fortsætter med at gå ned på iPad

At have evnen til at gemme noter med det samme er virkelig passende. OneNote er Microsofts løsning på dette. Med funktionen på tværs af platforme kan brugerne også bruge den på deres Apple-enheder. Der er et ret almindeligt problem, der ofte står over for flere mennesker, der prøver at bruge OneNote-applikationen på deres iPad. Som det viser sig, går applikationen ned efter en vis tid, dvs. 30 sekunder eller deromkring. Dette er virkelig irriterende, især når du prøver at tage noter under en klasse / møde eller hvad som helst.

Dette problem er ikke begrænset til en bestemt årsag, da applikationen kan gå ned på grund af flere grunde afhængigt af dit scenario. Der er dog nogle mest almindelige årsager til nedbruddet, som vi skal dække nedenfor. Så uden videre, lad os komme i gang.

 • Slettede noter - Som det viser sig, kan en af ​​de mest almindelige årsager til, at applikationen muligvis går ned, være de noter, du har slettet og ligger i afsnittet Slettede noter. Det kan også kaldes papirkurven. Løsningen i et sådant tilfælde ville være at fjerne filerne fra mappen Slettede noter.
 • OneNote Auto Sync - En anden potentiel årsag til problemet kan være den automatiske synkroniseringsfunktion i OneNote-applikationen. Selvom det er nyttigt i sig selv, kan det nogle gange få din applikation til at gå ned, fordi den notesbog, der åbnes, enten er meget stor, eller den er synkroniseret og ændret på samme tid. Hvis du slukker for automatisk synkronisering i et sådant scenario, løses problemet.
 • Korrupte installationsfiler - Denne skal være den mest oplagte. Hvis din OneNote-applikationsinstallation indeholder beskadigede filer på din iPad, anses det for at gå ned hver gang du starter den. I et sådant tilfælde skal du blot geninstallere applikationen, og det skal gøre det magiske.

Nu hvor vi er færdige med de mulige årsager til problemet, så lad os komme i gang med de forskellige løsninger, du kan implementere for at slippe af med problemet og begynde at bruge applikationen uden bekymringer. Følg venligst igennem.

Metode 1: Kontrol af slettede noter eller papirkurvmappe  

Den første ting, du skal gøre, når din OneNote fortsætter med at gå ned, er at kontrollere, om du har uønskede noter tilbage, som du tidligere har slettet. Ofte, som det viser sig, fjernes de noter, du sletter, ikke permanent og kan tilgås fra mappen Slettede noter eller papirkurven, der er placeret under fanen Vis øverst.

Problemet er forårsaget, når du har nogen form for korruption i de filer, du tidligere havde slettet, hvilket i sidste ende går ned i applikationen og forhindrer dig i at bruge det. Sørg derfor for, at du ikke har nogen uønskede filer gemt i disse mapper. Sådan gør du:

 1. Først og fremmest skal du åbne OneNote-applikationen.
 2. Når applikationen er startet, skal du gå til Udsigt fanen findes øverst.
 3. På den Udsigt skal du klikke på SlettetBemærkninger eller GenbrugeBeholder (afhængigt af hvilken mulighed du ser).
 4. Dette åbner den slettede notesmappe. Kontroller, om der er nogen uønskede filer herinde.
 5. Hvis der ikke er noget, du vil have, skal du bare trykke på filerne og derefter vælge PermanentSlet mulighed for at slippe af med filerne helt.
 6. Når du har slettet alle filerne, skal du lukke En note applikationen, og start den derefter.
 7. Se om appen stadig går ned.

Metode 2: Sluk for automatisk synkronisering  

Som det viser sig, går OneNote ofte ned, når den bærbare computer, du prøver at åbne, oprindeligt blev oprettet på en Mac-enhed eller pc. Da sådanne notesbøger ofte kan være meget store, kan åbning såvel som synkronisering af sådanne filer på din iPad få applikationen til at gå ned. Hvis denne sag gælder for dig, skal du deaktivere den automatiske synkroniseringsfunktion, der er aktiveret som standard i OneNote-indstillingsmenuen.

Dette forhindrer applikationen i at synkronisere dine filer automatisk til skyen og som et resultat muligvis gemme din applikation fra at gå ned hele tiden. For at gøre dette skal du følge instruktionerne nedenfor:

 1. For at slå Auto Sync-funktionen fra skal du først starte OneNote-applikationen på din iPad.
 2. Når applikationen er startet, skal du klikke på Indstillinger ikon i øverste højre hjørne af applikationen.
 3. Derefter i Indstillinger menu, gå til Synkronisere fanen.
 4. Derefter skal du slukke for Vedhæftede filer til automatisk synkronisering.
 5. Dette slukker for autosynkroniseringsfunktionen. Se om det løser problemet.

Metode 3: Geninstaller OneNote  

En anden årsag til problemet kan være beskadigede installationsfiler. Det er ret indlysende, at hvis installationsfilerne til applikationen er beskadiget, vil du ikke kunne bruge den korrekt, og det vil kaste et eller andet problem. Derfor skal du afinstallere programmet og derefter geninstallere det på din enhed for at sikre dig, at din installation er afsluttet.

Dette er blevet rapporteret af flere brugere, der har haft et lignende problem, og det er derfor værd at prøve. Inden du fortsætter, skal du dog sikre dig, at inden du afinstallerer applikationen, sikkerhedskopieres dine filer eller synkroniseres med skyen, fordi afinstallation af programmet kan resultere i, at du mister dine notesbogsfiler. Der er to måder, du faktisk kan afinstallere OneNote på. Vi vil gennemgå dem begge. Når det er sagt, skal du følge instruktionerne nedenfor for at afinstallere OneNote-applikationen

 1. Den første måde, du kan afinstallere applikationen på, er at holde enhver app på din startskærm og derefter trykke på Rediger startskærm mulighed.
 2. Dette får alle applikationer til at vrikke. Tryk på kryds ikon på OneNote-applikationen, og tryk derefter til sidst på Slet mulighed for at afinstallere applikationen.
 3. En anden måde at gøre dette på ville være at gå til din iPad Indstillinger.
 4. Derefter skal du trykke på Generel mulighed for at gå til Generelle indstillinger.
 5. Tryk derefter på iPad-opbevaring mulighed.
 6. Der vil du kunne se en liste over alle de installerede applikationer.
 7. Fra listen finder du En note og tryk derefter på den.
 8. Til sidst skal du trykke på Slet app mulighed for at slette appen fra din enhed.
 9. Når du er afinstalleret, skal du installere applikationen igen fra App butik.
 10. Dette skal forhåbentlig løse dit problem.
Mærker onenote
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found