Vejledninger

Fix: NBA 2K-fejlkoder 0f777c90, a21468b6 og 4b538e50

Den populære opfattelse på dette tidspunkt er, at NBA 2K17 er det førende spil for enhver spiller, der er fan af basketball. NBA 2K17 er primært designet til at sætte spillere i skoene til professionelle basketballspillere og til at simulere oplevelsen af ​​at spille i National Basketball Association. Som alle aktuelt tilgængelige sportsspil har NBA 2K17 en række forskellige tilstande - der er MyCareer-tilstand, der lader dig oprette din egen spiller og derefter spille gennem deres karriere i NBA, MyGM-tilstand, som sætter dig i spidsen for en hel basketballklub, og MyTeam-tilstand, som lader dig oprette dit helt eget basketballhold og udfordre hold oprettet af andre spillere.

Desværre har mange NBA 2K17-spillere rapporteret at være mødt med tre fejlkoder - 0f777c90, a21468b6 og 4b538e50 - når de prøver at spille spilets MyCareer-tilstand. For brugere, der er ramt af dette problem, gør disse fejlkoder spillets MyCareer-tilstand helt uafspillelig, og det er et ret stort problem, da NBA 2K17's MyCareer-tilstand uden tvivl er spillets bedste funktion og go-to-spiltilstand for de fleste spillere. Heldigvis kan enhver spiller, der ser en eller flere af disse fejlkoder, når han prøver at spille NBA 2K17s MyCareer-tilstand, tage visse forholdsregler for at prøve at løse problemet. Følgende er de mest effektive løsninger, der er i stand til at slippe af med disse fejlkoder og lade berørte brugere med succes spille spilets MyCareer-tilstand:

Løsning 1: Genstart din konsol (kun for XBOX One-brugere)

Hvis du spiller NBA 2K17 på en XBOX One, kan du muligvis løse dette problem ved blot at genstarte din konsol, som mange andre XBOX One-brugere, der tidligere er berørt af dette problem, har gjort. Hvis du spiller NBA 2K17 på din XBOX One ved hjælp af en fysisk spildisk, skal du fjerne disken fra konsollen, før du genstarter den, tillade konsollen at starte op, vent et par minutter, når konsollen er startet, indsæt spildisken og prøv at starte NBA 2K17s MyCareer-tilstand for at se, om problemet er løst eller ej.

Løsning 2: Opdater spillet til den senest tilgængelige version

Fejlkoder 0f777c90, a21468b6 og 4b538e50 kan i mange tilfælde vises, hvis afspilleren ikke har downloadet og installeret en eller flere opdateringer til spillet. Forsøg på at spille NBA 2K17's MyCareer-tilstand, når spillet ikke er opdateret til den senest tilgængelige version, kan resultere i, at du ser en af ​​disse tre fejlkoder, så hvis du oplever dette problem, er det anbefalede tiltag for dig at downloade og installer alle tilgængelige opdateringer til NBA 2K17.

Download og installation af de tilgængelige opdateringer til NBA 2K17 kan tage lang tid afhængigt af størrelsen på opdateringen (e), der downloades, den konsol, du bruger, og hastigheden på din internetforbindelse.

Løsning 3: Vælg den gemte fil, når du går i MyCareer-tilstand

Mange NBA 2K17-spillere, der kontaktede 2K's Support, da de løb ind i dette problem, opdagede, at dette problem kan løses ved blot at trykke på Trekant (eller tilsvarende, hvis du bruger en anden konsol) på Min karriere og vælge en bestemt gem-fil. Denne løsning er blevet bekræftet for at være i stand til at slippe af med fejlkoder 0f777c90 og a21468b6 især, men fungerer også i nogle tilfælde til fejlkode 4b538e50.

Løsning 4: Rens opstart af computeren

Hvis ingen af ​​ovenstående metoder virker, kan vi prøve at rense din computer. Ren opstart er en handling, hvor du stopper alle tredjepartsapplikationer / -tjenester fra at køre på din computer. Der er mange tilfælde, hvor tredjepartsapplikationer på en eller anden måde er i konflikt med hovedapplikationen og dermed forårsager problemer i drift. I denne løsning åbner vi dine startelementer og deaktiverer kørsel af alle tredjepartsapplikationer / -tjenester.

Du skal Clean Boot din computer og derefter prøve at starte NBA. Hvis problemet er løst, kan du aktivere tjenesterne en efter en, medmindre du finder den problematiske og deaktiverer den for godt.

Løsning 5: Brug af Triangle-løsning

Hvis ingen af ​​ovenstående metoder fungerer, er der en løsning, som du kan bruge til midlertidigt at komme forbi fejlmeddelelsen. NBA officiel support anbefales at trykke trekantMin karriere for at vælge den gemte fil. Dette er kendt for at være en 'løsning' og ikke en permanent løsning.

Løsning 6: Kontrol af kontooplysninger

Som en sidste udvej skal du sørge for, at din NBA-konto er logget indkun ensystem. I henhold til den officielle dokumentation fra NBA, hvis din konto er logget ind på mere end en enhed, vil du opleve adskillige problemer, herunder synkroniseringsproblemer, og fejlmeddelelserne dukker op fra tid til anden.

Sørg også for, at din konto er bekræftet og bekræftet ved hjælp af den e-mail, du har angivet. Overvej også at logge ind på platformen igen og se om dette gør nogen forskel. I bund og grund skal du begynde at se på kontorelaterede detaljer og problemer og sørge for, at der ikke er noget problem med dem.