Vejledninger

LØST: Musindstillinger Nulstilles af sig selv på Windows 10

Musindstillinger, der nulstilles efter hver genstart, er en almindelig fejl i Windows 10. Du kan opleve, at musen fungerer på en usædvanlig måde efter download og opgradering af dit Windows-system til Windows 10. For eksempel kan du få musen til at køre baglæns, langsommere / hurtigere hastigheder end din foretrukne tilstand osv. Når du har ændret musens indstillinger, viser alt sig ok… et stykke tid. Når du genstarter din pc, er den tilbage på plads med dine standard musindstillinger. Efter så mange genstarter vil det pludselig virke som en god ide at holde din pc tændt for evigt, så du kan holde dine muses indstillinger intakte. Naturligvis vil Windows 10 arbejde på et program til at rette fejl ... men indtil da kan du tage tingene i din egen hånd og ordne det selv.

Før du prøver en af ​​nedenstående metoder til at løse museproblemet, kan du prøve at deaktivere omvendt rulning for at se, om den indeholder indstillingerne. Klik på Start og vælgIndstillinger. Vælg Enheder, og gå derefter til mus og touchpad. Klik på tænd / sluk-knappen for at slukke"Aktiver omvendt rulleretning". Luk vindueindstillingerne, og genstart din pc. Hvis din mus stadig vender tilbage til de irriterende standardindstillinger, er det tid til at prøve nedenstående metoder.

Mulighed 1: Ændring af Synaptics-indstillinger i registreringsdatabasen

Hvis du har enSynaptics TouchPad -Log ind på din pc som administrator. Gå til "Løb”Og skriv regedit.exe. Denne kommando fører dig til registreringseditoren.

Fold venstre ud på venstre side HKEY_LOCAL_MACHINE folder. Udfold igen SOFTWARE mappen under den, og find derefter mappen “Synaptics” Find mappen “SynTP”, fold det ud, og klik derefter på posten mærket "Installere."

Find posten på højre side af vinduet “DeleteUserSettingsOnUpgrade”. Hvis du ikke kan finde den, skal du oprette en ny ved at højreklikke på et tomt rum i vinduet og vælge NY -> DWORD (32 bit værdi)

Dobbeltklik på “DeleteUserSettingsOnUpgrade” indtastning og ændre dens værdi til 0.

Flyt ud af registreringseditoren, og skift derefter Synaptics-indstillingerne i kontrolpanelet efter dine præferencer.

Genstart din computer.

Det er det! Du har gjort det. Musens indstillinger bør ikke være et problem mere. Der er en fed chance for, at systemet fortsatte med at "tænke", at du foretog en opgradering efter hver genstart og vender tilbage til standardindstillingerne for Synaptics.

Mulighed 2: Afinstallation af den aktuelle driver / Udskiftning af driveren

Denne indstilling fungerer afhængigt af din computers model eller mærke. Du skal muligvis bruge en ekstern mus, mens du udfører disse instruktioner. Hvis du ikke har en ekstern mus:

Følg IKKE disse instruktioner, medmindre du har et fast greb og kendskab til kun at arbejde via tastatur.

Hold Windows-nøgle og Tryk på X. Vælge Enhedshåndtering. Under Enhedshåndtering, højreklik på det relevante Synaptics driver eller ELAN eller enhver anden driver som skal placeres under Mus og andre pegeredskaber og afinstallere det. Sørg for at markere afkrydsningsfeltet, der giver dig besked om "slet driversoftwaren til denne enhed ”.

Bare for at være sikker, i Kontrolpanel gå videre til Programmer og funktioner og afinstaller derefter Synaptics

Her er den vigtige del: Opret nu forbindelse til internettet, og gå til producentens websted for dit system, søg efter den nyeste driver og download de nyeste Synaptics-drivere til den version af Windows 10, du har (32 bit eller 64 bit).

Genstart computeren.

Installer de nyligt downloadede drivere i henhold til instruktionerne. Hvis du bliver bedt om at genstarte pc'en igen, skal du gøre det og derefter bekræfte, om driverne er installeret med succes ved at markere under Programmer og funktioner.

Kontroller også driveren under enhedsadministrator og se om alle poster matcher den nyinstallerede driver. Hvis der er en uoverensstemmelse, skal du højreklikke på driveren og vælge "Rul ændringer tilbage".

Efter tilbagevendende ændringer vil du blive spurgt, om du vil genstarte pc'en nu eller senere. Vælg Genstart senere.

Mulighed 3: Hvis det er en ekstern mus

Tag USB-modtageren ud, og genstart pc'en. Når du er færdig, skal du sætte USB-modtageren tilbage og teste.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found