Vejledninger

10 Bedste Karaoke-software til Windows 10

Hjem/Bedste af/ 10 Bedste Karaoke-software til Windows 10

10 Bedste Karaoke-software til Windows 10

Af Kamil Anwar 16. marts 2019 1 minut læst

Vil du have en fest derhjemme og ikke have nogen underholdning? Er du en nybegynder KJ og ved ikke, hvordan du starter? Måske keder du dig lidt og vil gøre mere end at synge i brusebad. Uanset hvad er du kommet til det rigtige sted! I dag tilbyder vi dig den bedste karaoke-software til Windows 10, som internettet har at tilbyde, hvad enten det er gratis, købt eller via abonnement, vi har sandsynligvis fået det program, der opfylder dine personlige behov.

1. Karaoke Kanta


Koste: Gratis 14-dages prøveperiode

Køb: $39.45

Udgivelses dato: 23. november 2005

Karaoke Kanta spiller dine almindelige lydfiler som MP3, WMA, CD + G, KOK og LRC, idet de er de sidste to tekstfiler, som kun få karaoke-afspillere understøtter. Det kan også afspille KAR- og MIDI-filer, du kan også tilføje effekter under afspilning, en funktion afslappede sangere kan have det sjovt med, når de optager karaoke-sessioner.

Videoafspilning understøtter de mest populære formater som AVI, DIVX, MP4, FLV, MPEG, MOV og WMV. Alle filer, der kan afspilles, kan sorteres efter sprog, sangere og genrer. Der er også en tv-skærmfunktion, der kun er en skærmoutput, så teksterne kan ses på en anden skærm.

Du kan også tilpasse udseendet af teksterne ved at indstille et baggrundsbillede, ændre deres position og justering. Karaoke Kanta bruger sin egen Colorstart®-teknologi, der viser teksterne i en bestemt farve for at hjælpe dig med at synkronisere med sangen og i sidste ende lære den. Du kan også udpakke teksterne til enhver sang som en webside for nemheds skyld.

Karaoke Kanta er også tilgængelig på 8 forskellige sprog. Sammen med dets andre funktioner er det prisen værd, selvom det ikke er den mest æstetiske spiller derude.

Brugergrænsefladen ser anstændigt ud, du kan tilpasse baggrundsbilledet til sangteksterne, og blandingskontrol er der, men du vil bare ønske, at du kunne spille mere end bare midifiler. Selvom du har den nyeste version, gør den ikke, hvad den skulle.

Det har dog en fangst, den gratis version kan ikke afspille lyd- eller videofiler, kun MID- og KAR-filer. Det samme gælder for dobbelt skærm, lydeffekter og oprettelse af afspilningsliste. Den nyeste version kan kompensere for alt dette, men den beder om en registreringskode, der ikke kan købes.

Prøv mig

2. Aria Karaoke-spiller


Koste: Gratis 14-dages prøveperiode

Køb: $79.95

Udgivelses dato: 25. marts 2011

Selvom det understøtter moderne karaoke-formater, giver det ikke kærlighed til ældre KAR- eller MIDI-filer. Sangbutikken er ikke funktionel, så skabsfunktionen er et no-go. Det har en baggrundsmusikafspiller til de enkle sange, der har brug for et ekstra spark.

Muligheden for at udskrive sanglister er velkomne til en bedre karaokeoptræden, da nogle mennesker ikke kender sangene eller ikke kan synge dem uden øvelse. Prisen på Aria Karaoke er stejl for dens funktionsliste, og prøveversionen af ​​softwaren lader dig kun gå et par fester.

Jeg vil være forsigtig med udgivelsesdatoen for dem, der er interesserede i at købe, en software, som gammel - og uden et fungerende websted - muligvis ikke er tilgængelig nu.

Prøv mig

3. Avanceret Karaoke-afspiller


Koste: Gratis at prøve - prøve med 50 sange

Fulde version: $39.95

Udgivelses dato: 10. juli 2017

Det er den tredje mest downloadede karaoke-afspiller på listen, så det betyder, at den er populær. Det er enkelt nok, hvis du ønsker at synge afslappet. Et af højdepunkterne er de mange forskellige formater, den kan afspille (CDG, VOB, DAT, MPG, AVI, MKV, MP4, WMV, ASF, MKV, RM, RMVB).

Som vi har nævnt, har det alle de grundlæggende funktioner såsom dobbelt skærmunderstøttelse (og dobbelt grafik) og lydstyrkeindstillinger, så lydstyrken på hver sang er jævn og ikke har nogen problemer med afspilning. En funktion, der ikke må overses, er fjernbetjeningen og understøttelsen af ​​berøringsskærmen, de gør alting enkelt. Derudover, hvis du ikke har nogen af ​​disse, giver tastaturgenveje dine kommandoer hurtig adgang.

Prøveversionen lader dig kun afspille 50 sange, og det er det. Hvis du leder efter en simpel spiller, der løser en festaften, er dette noget for dig. Men hvis du hyppigt afslappet karaoke synger, har den en standardpris på $ 40.

Karaoke-afspillerens grænseflade er forenklet, til det punkt, at du kan have svært ved at finde vej til at spille en simpel fil. Advanced Karaoke Player installerer en enkeltstående medieadministrator til at organisere dine sange i mapper, men det er generende at åbne det, fordi de fleste programmer ikke fungerer sådan.

Softwaren spiller sange fint og har endda understøttelse af gamle KAR-filer, men skærmen fungerede ikke for os. Det har sin understøttelse på flere sprog med 12 sprog at vælge imellem.

Prøv mig

4. Kanto-spiller


Koste: Gratis med begrænsninger

Fulde version: €45

Udgivelses dato: 29. september 2017

Kanto Player understøtter næsten ethvert kendt format (KFN-, KAR-, MID-, MP3-, MP3 + CDG- og CDG-zip-filer; videokaraoke som AVI, MPEG og WMV). En velkommen tilføjelse er muligheden for at konvertere de gamle MIDI-filer til MP3'er. Den fulde version tilbyder også opdateringer til et 3-årigt bortfald.

Det er en af ​​de få karaoke-afspillere, der inkluderer krydsning mellem sange. Brugere kan også foretage voice-overs til konkurrencemæssige formål eller bare for sjov. Som med de fleste karaoke-afspillere kan du se tekster i både dit tv og din pc.

Alle disse funktioner leveres med den købte version af Kanta Player. Den gratis version begrænser sine afspilningslister til fem sange, et minuts optagelser, MIDI til MP3-konverteringer til et minut og enkelt skærmvisning.

Prøv mig

5. Karaoke Builder Player


Koste: Ledig

Udgivelses dato: 14. juni 2018

Dette er en af ​​de afspillere, der ser enkle ud, men er en del af et større bundt software, det spiller de fleste karaoke-formater inklusive CD + G, MP3 + G, Audio + G og Zip-filer. Understøttelsen af ​​CD + G inkluderer farvefading, rulning og kopiering af stillbilleder fra sporene.

Afspilningsfunktionerne er, hvad du forventer af en almindelig karaoke-afspiller, brugerne kan ændre lydens nøgle og tonehøjde, de kan også bruge sporskyderen til afspilningskontrol og ændre størrelsen på tekstvinduet til en af ​​seks muligheder (1x, 2x , 3x, 4x, 5x og fuldskærm). De kan også tilføje en enkelt genvej til hurtig adgang, alt for dårlig, at den ikke understøtter nogen fjernbetjeninger.

Karaoke-afspilleren er gratis at downloade, men virksomhedens fangst er, at du for at få bedre ydeevne vil have de andre programmer i pakken. Afspilning er førsteklasses, men du har brug for CD + G- eller MP3 + G-filer for at få din karaoke til at gå i gang.

Prøv mig

6. PCDJ Karaoki


Koste: 14-dages prøve

Fulde version: $99

Udgivelses dato: 22. juli 2015

PCDJ Karaokis pris er den højeste blandt listen, og ærligt talt retfærdiggør den det ikke. Den fulde version har adgang til sangbogsdatabaser til dine mobile enheder (online), og KaraoQuest tilbyder en offline-tilstandsintegration med Karaoki, men bortset fra det er det dybest set din standard karaoke-afspiller.

Du kan scanne alle understøttede filer som MP3 + G, Zipped MP3 + G, WAV + G og de fleste videoformater, softwaren fungerer udover Karaoki Cloud Pro, et sted der registrerer hvilke sange du har købt, hvilket giver dig adgang til dem.

Interfacet er ikke blændende, det ligner faktisk Aria Karaoke, forskellen er, at dets butik fungerer, og softwaren er opdateret. Ligesom Karaoke Builder Player tilbyder det et bundt af programmer, der supplerer karaoke-afspilleren og endda sangkøb på deres officielle hjemmeside.

Blandt andre funktioner inkluderer disse udskrivning af dine sangbøger, afspilning af fyldemusik (baggrund), en forskydning til grafik og lyd, konfigurerbare menufarver, evnen til at bruge en berøringsskærmsterminal gennem et trådløst eller kabelført netværk, import af M3U-afspilningslister, viser næste fem sangere i rotation og sletning af en sanger fra rotation 20 sekunder efter sangen starter og en trænerkontrol for sangerne.

Prøv mig

7. Siglos Karaoke-spiller


Koste: Gratis at prøve

Begrænsninger: 2 minutters afspilning for hver sang

Fulde version: $49

Udgivelses dato: 26. april 2013

Siglos Karaoke Player giver dig mulighed for nemt at bruge CD + G, MP3 + G, MIDI-filer, det giver også muligheden for at afspille sange direkte fra Youtube. Du kan bruge en eller to skærme (en til sang, den anden til ledelse). Derudover animerer den tekstens baggrund, så den reagerer på sangens beat.

Softwaren tager højde for sangernes tilstedeværelse, da den kan bruge et kamera som en levende baggrund for sangteksterne og kan optage sange, så de kan høres senere. Andre funktioner er mere standard som justering af nøgle og sanghastighed.

Denne karaoke-afspiller er en at tage i betragtning, den har en rimelig pris, den fungerer godt, og den passer mere end de grundlæggende behov for en standard KJ. Youtube-funktionen er muligvis den bedste af alt, da du kan finde næsten enhver sang der, så du behøver ikke bruge ekstra penge på at købe melodier.

Det er simpelt, men ikke forenklet, dets design er noget, som enhver kan fange, og det kan købes på forskellige måder at betale for.

Prøv mig

8. Winlive Free Edition


Koste: Ledig

Hjemversion: €49

Udgivelses dato: 1. juni 2017

Her er en karaoke-afspiller, du kan få gratis, men det begrænser sig bevidst, så folk, der ønsker lidt mere løb, betaler de cirka $ 60, det koster. Hvis vi taler om den gratis version, kan denne styre lydfiler såvel som MIDI og ethvert videokaraokeformat, der findes.

De grundlæggende funktioner dækker det grundlæggende som afspilningslister (begrænset til 11 numre), databasestyring, ændring af skærmstørrelsen og genvejstaster, det handler om det.

Hjemversionen kan afspille Youtube-video og understøtter både TXT- og PDF-filer til import af tekster. Det udvider afspilningslistekapaciteten til 39 sange, brugerne kan erstatte dele af MIDI-filen med en af ​​200 rytmer, som softwaren tilbyder. Det har også en metrodrummer, så sangere kan fange takten på en bestemt sang.

Tilgængelighedsfunktioner inkluderer tabletstøtte, krydsning mellem sange, brug af midi- og lydfiler på samme tid (kaldet M-live sange), du kan også indstille et billede til hver sang, så det kan identificeres med en kunstner eller en enkelt.

Det eneste, der mangler fra Winlive, er at kunne købe sange online, jeg antager, at det faktum, at du kan spille Youtube eller importere sangteksterne direkte fra tekstfiler, kompenserer for det. Hvad der adskiller Winlive fra resten er at kunne bruge lydfiler på mange måder, så det beriger karaoke-oplevelsen.

Det er rettet mod KJ'er, der vil have en klassisk karaoke-afspiller til at spille sange og synge uden at prøve at gøre det sjovere, end det burde være.

De købte versioner tilbyder mere specialiserede funktioner, men hvis du bare vil nyde din karaoke lige der og der, er den gratis udgave noget for dig.

Prøv mig

9. Walaoke


Koste: Ledig

Udgivelses dato: 30. marts 2011

Walaoke er det mærkelige tilfælde af karaoke-afspilleren, der kan gøre det hele gratis. Det spiller AVI, MKV, DAT, VOB, MPG, FLV, WMV og ethvert andet format, mens du har de rigtige codecs installeret. Afspilning af lyd dækker MP3 + CDG, MP3 + LRC og MP3 + XML-filer, det understøtter også ældre MIDI- og KAR-filer, så det ikke efterlader nogen ude af festen.

Afspilleren kan også tilpasse din sangtekstbaggrund med et kamera eller en hvilken som helst videoindgang. Teksterne kan vises i forskellige farver, afhængigt af om du er mand, kvinde eller endda synger i duet.

Bortset fra det har den din standardadministration til afspilningslister, kan fremhæve teksterne for at tilføje flere effekter til dem og kan gemme standardlydsporet eller -kanalen til senere brug.

Alle disse funktioner leveres gratis med afspilleren, ikke underligt at det er den mest downloadede karaoke-afspiller på vores liste. Du bliver sandsynligvis nødt til at finde sporene selv, men hvis du har kort budget og har brug for legit karaoke-software hurtigt, er dette noget for dig.

Ikke kompliceret, det gør, hvad du beder om det uden pris overhovedet, det er Walaoke.

Prøv mig

10. Karafun-spiller


Koste: Gratis at bruge

Abonnement:Party Pass $ 5,99, Månedligt abonnement $ 9,99

Udgivelses dato: 13. juni 2012

Karafun Player er den næstmest downloadede karaoke-afspiller på listen, og den vises, når du åbner den. Dens editor giver dig mulighed for at importere alle dine eksisterende sange, den understøtter også ældre filer (MIDI og KAR) og introducerer KFN-formatet, som er eksklusivt til softwaren.

En af de bedste funktioner, Karafun har at tilbyde, er dets karaokekatalog. Når du har betalt for nogen af ​​de planer, de tilbyder, kan du få adgang til mere end 30.000 melodier. Det holder også styr på de afspillede sange med historikværktøjet. Brugere kan også gemme deres yndlingssange og få dem til dit lokale lager.

Afspilleren er gratis, men hvis det bliver besværligt at få de sange, du kan lide, betaler du sandsynligvis for et af abonnementsgebyrerne. Når alt kommer til alt er det mindre end hvad de fleste karaoke-software koster.

Det er minimalistisk, slankt og let. En af de mest flotte spillere derude med god præstation på endnu langsommere pc'er.

Så der har du det, nu kan du vælge en række forskellige muligheder og fortsætte med karaoke indtil solen kommer ned. Som en supplerende note er her et komparativt diagram med enhver karaoke-software, vi har nævnt, og dens funktioner.

Prøv mig
År Tilgængelighed Sprog Voice over Opdateringer Online bibliotek Sangformater Videoformater Legacy Kar Support
Avanceret Karaoke Player 2017 Gratis at prøve /

Køb

Multi-

Sprog

Ingen Ingen Ingen MP3G

WMA

WAV

MPG

AVI

WMV

Ja
Aria Karaoke Pro 2011 14-dages prøve /

Køb

engelsk Ingen Ingen Ja MP3G

WAV

MPG

AVI

Ingen
Kanto-spiller 2018 Ledig/

Køb

Engelsk/

Italiensk

Ja Ja Ingen MP3G

WMA

WAV

MIDT

MPG

AVI

WMV

Ja
Karafun Player 2 2016 Ledig/

Abonnement

engelsk Ingen Ja Ingen MP3G

WMA

MIDT

MPG

AVI

WMV

Ja
Karaoke Builder Player 2018 Ledig engelsk Ingen Ja Ingen MP3G

WMA

MIDT

MPG

AVI

WMV

Ingen
Karaoke Kanta 2010 14-dages prøve /

Køb

Multi-

Sprog

Ja Ingen Ingen MP3G

WMA

MIDT

KOK

MPG

AVI

WMV

Ja
PCDJ Karaoki 2018 14-dages prøve /

Køb

engelsk Ingen Ja Ja MP3G

WMA

WAV

ZIPG

MPG

AVI

WMV

Ingen
Siglos Karaoke 2012 Forsøg/

Køb

Engelsk/

kinesisk

Ja Ingen Youtube MP3G

WMA

WAV

ZIPG

MPG

AVI

WMV

Ja
Walaoke 2011 Ledig Engelsk/

kinesisk

Ingen Ingen Ingen MP3G

WMA

MPG

AVI

WMV

Ja
Winlive 2018 Ledig/

Køb

Engelsk/

Italiensk

Ingen Ja Youtube CDG

MP3G

WMA

MIDT

MPG

AVI

WMV

Ja
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found